Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз Ивайловград ?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
Re: Ивайловград
Колеги имам една молба към Вас, дайте да групираме инфото ,нека е на едно място
ТУК
Надявам се на разбиране от ваша страна,бъдете здрави

Надявам се на разбиране от ваша страна,бъдете здрави

- big chopar
- новобранец
Re: Ивайловград
ОК.
- big chopar
- новобранец
Re: Какво кълве на яз Ивайловград ?
Какъв е тоя дзвер-ЧАУШАН -белевица или морунаш? И ако някой има инфо за шаро -дали се раздвижи или сънува още тигани -моля ви колеги време е. 

Найстина е голяма гледка и когато го гледаш те побиват тръпки имам възможноста от 15 години не пропускам година да съм за риба и на гости във Ивайлов град и много добре го познавам язовира и със каквото мога ще съм полезен и поздрави навсички и наслука.shumaher_k написа:
А като прелива е направо зашеметяващо
![]()
Хубаво е всеки от нас преди да тръгне за там да се информира за нивото на водата в язовира!Хубаво е и да има кой да даде прясно инфо.Виждал съм въпросния язовир до село Бориславци празен.Да изминеш сумати километри с надежда за сериозен риболов и да видиш пред себе си блато е срив за всеки рибар(така мисля аз)
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Информация за яз.Ивайловград
Здравейте!В Петък (11.06) смятам да посетя горепосочения язовир, мисля да се настаня до село Бориславци.Моля някой да сподели информация относно нивото на водата и свободните места по брега.Вие какви предпочитания за стръв имате по това време за шаран?
-
- разбира нещата
Re: Информация за яз.Ивайловград
Свободни места най вероятно няма да има
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Информация за яз.Ивайловград
Колко е прав колегата
Не се надай за свободни места

Колеги , според вас дали ще излиза шаран и на каква стръв? Според мен едва ли ще има толкова много хора.Идва световното и кризата не знам?Моля дайте съвет за стръв!
Аз следващата седмциа за пръв път ще ходя на този язовир за 3 дена и ще помоля за инфо кдъе е най-подходящо да се настаним
.

Колега, много зависи от къде идваш или по точно колко далеч би отишъл.Според мен, през тази част на годината е по-добре да търсим шарко в плитчините, близо до разни предмети във водата (дървета, корени...).Чувал съм от колеги, че през средата на лятото е по-добре да се ходи на места с по-голяма дълбочина и разбира се яко разпъване.Аз също не съм ходил много на този язовир, бил съм единствено до село Бориславци.Там голяма дълбочина няма.Виждал съм язовира както и доста пълен, така и почти празен.Дъното до горепосоченото село като цяло е равно.Дълбочината не надвишава 3-3,5 метра и то на наистина солидна дистанция.Имаше случай колеги с лодка влезнали да разпъват и на 100 метър с греблата опираха дъното, но вярно че водата беше много паднала.Мился, че сега след откриването ще е пълно с хора и трудно ще се намират места, но може би и греша понежи наближава световното
.
Аз също имам въпрос.Има ли горе долу хубави места ако тръгна по този разклон.Под хубави места разбирам да може да се разпъне палатка, да може да се ходи спокойно по брега и в най-добрия случай и сянка.Как е пътя?

Аз също имам въпрос.Има ли горе долу хубави места ако тръгна по този разклон.Под хубави места разбирам да може да се разпъне палатка, да може да се ходи спокойно по брега и в най-добрия случай и сянка.Как е пътя?
Идвам от Пловдив и ми е все едно колко километра ще мина....
Откриване на Ивайловград
Здравейте колеги,
ще ходим на Ивайловград за 5 дена от сряда 16.06.2010г. ще съм много благодарена за някакво инфо за язовира.Цялата група не сме ходили там но сме се подготвили с лодка царевица и всички панаири за излета. Мислим да търсим шаран , амур на около 200 м .дистанция . Ако има мераклии може да заповядат но поради факта , че е неизвестен водоем за нас не знаем каде да се настаним и да разпънем.
Успех на всички колеги и много слука през новия сезон .
ще ходим на Ивайловград за 5 дена от сряда 16.06.2010г. ще съм много благодарена за някакво инфо за язовира.Цялата група не сме ходили там но сме се подготвили с лодка царевица и всички панаири за излета. Мислим да търсим шаран , амур на около 200 м .дистанция . Ако има мераклии може да заповядат но поради факта , че е неизвестен водоем за нас не знаем каде да се настаним и да разпънем.
Успех на всички колеги и много слука през новия сезон .
Re: Откриване на Ивайловград
Внимаваите там много актова пишат и ношнят риболов е ЗА БРАНЕН
- danail kacarov
- научил се да хвърля
Re: Откриване на Ивайловград
забранен нощния риболов??????