Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
Re: Воблери
тези съм ги виждал някъде_DK_ написа:и още 3 от вчера
![]()

-
- разбира нещата
Владко, благодаря ти !
Обещавам да го пазя като очите си, ама и ще пускам снимки на риби уловени от него, щото ще лови ... няма как да не .

Обещавам да го пазя като очите си, ама и ще пускам снимки на риби уловени от него, щото ще лови ... няма как да не .

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Тея двамата с новите играчки- да вземете да ги заведете на разходка, че да хванат
п.п. Може да им сложите и куки, че иначе нещо май нема да играят, пък и за засичането на рибите се притеснявам

п.п. Може да им сложите и куки, че иначе нещо май нема да играят, пък и за засичането на рибите се притеснявам

-
- новобранец
обурудвах го аз единия(разглобих един стар воблер от илиенци)_DK_ написа:Тея двамата с новите играчки- да вземете да ги заведете на разходка, че да хванат![]()
...обещамвам при първа възможност да ги накисна убаво у ряката и имам надежди да го подгони

пп ..благодарско на теб и на Владо.. и да дойдете в магазина да си вземете материала, че ни моа го опазя. Поздрави
-
- новобранец
колеги здравейте!
От скоро съм в този форум и не съм много наясно с нещата. Искам да ви кача няколко снимки на мои воблери, които съм си ги правил , но не знам как?
Моля пишете ми как се прикачват файлове, за да мога да ви ги изпратя да ги видите.
Опитах да прикача но ми изписва... Не може да се прикачи файл към ./files/60233_93e275c04a8da8f424eb6bc7a5c4d161
От скоро съм в този форум и не съм много наясно с нещата. Искам да ви кача няколко снимки на мои воблери, които съм си ги правил , но не знам как?
Моля пишете ми как се прикачват файлове, за да мога да ви ги изпратя да ги видите.
Опитах да прикача но ми изписва... Не може да се прикачи файл към ./files/60233_93e275c04a8da8f424eb6bc7a5c4d161
-
- кандидат преподавател
Симеоне батка ето най лесния начи
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=24803
а иначе отиваш в раздел фотография и четеш .Там всичко си пише .
Давай да ги видим тея воблерчета.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=24803
а иначе отиваш в раздел фотография и четеш .Там всичко си пише .
Давай да ги видим тея воблерчета.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- новобранец
http://gallery.nariba.com/showgallery.p ... user=60233 tova sa voblerite
Би трябвло да няма проблем ако има малко утежнение в предната част.
Само, че за пробите май ще трябва доста дълбок водоем, че с този ъгъл , т.е. без ъгъл ще върви повече надолу от колкото напред.
Но пък знае ли се
Иначе ми изглеждат много добре
Само, че за пробите май ще трябва доста дълбок водоем, че с този ъгъл , т.е. без ъгъл ще върви повече надолу от колкото напред.
Но пък знае ли се

Иначе ми изглеждат много добре

-
- кандидат преподавател
И аз като Марко.
малко ме притеснява липсата на наклон но лопатката.Дори и да са утежнени ми е интересно дали изобщо ще имат някаква игра.Може да са замислени за дълбоко газаещи
с утежнение в челото.
малко ме притеснява липсата на наклон но лопатката.Дори и да са утежнени ми е интересно дали изобщо ще имат някаква игра.Може да са замислени за дълбоко газаещи

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
И аз имам един такъв.
Че играе играе и то яко, само дето не е в правилната посока
Вместо наляво и надясно подскача нагоре и надолу
не съм го оправял за да ми напомня да не правя повече такива
Че играе играе и то яко, само дето не е в правилната посока

Вместо наляво и надясно подскача нагоре и надолу

не съм го оправял за да ми напомня да не правя повече такива

-
- новобранец
Искам да ви дам някои пояснения за моите воблери:
що се отнася до лопатките, това не е проблем да бъде променен наклонът им, след като се нагреят може да се направи наклона така както си искам. А това дали имат олово - имат и се намира в коремната част на воблера и също и метални тръбички с две съчми. Изпробвал съм ги в леген пълнен с вода, стоят много добре и потъват.
Проблемът при мен е, че не мага да намеря халкички за тройките, поръчах в Шумен и Варна, но до сега без резултат.
Ако някой знае къде се продават в региона Шумен-Варна, моля да ми пише.
Ако имат други въпроси относно воблерите, пишете....
що се отнася до лопатките, това не е проблем да бъде променен наклонът им, след като се нагреят може да се направи наклона така както си искам. А това дали имат олово - имат и се намира в коремната част на воблера и също и метални тръбички с две съчми. Изпробвал съм ги в леген пълнен с вода, стоят много добре и потъват.
Проблемът при мен е, че не мага да намеря халкички за тройките, поръчах в Шумен и Варна, но до сега без резултат.
Ако някой знае къде се продават в региона Шумен-Варна, моля да ми пише.
Ако имат други въпроси относно воблерите, пишете....
-
- кандидат преподавател
Пич нищо лошо не казваме за воблерите ти.Просто изказваме мнения .Тук така се учим един от друг чрез градивни критики.Не си обиждай просто много от нас са видяли доста проблеми докато се добие накакъв опит и виждаме някой свой грешки в чуждите воблери.
пп:Ако не намериш халкички във рибарските магазини драсни ще ти пратя от Русе.Но по принцип няма начин да няма във рибарските магазини - но питай това , че не ги виждаш не означава , че няма
пп:Ако не намериш халкички във рибарските магазини драсни ще ти пратя от Русе.Но по принцип няма начин да няма във рибарските магазини - но питай това , че не ги виждаш не означава , че няма

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Да посикам и аз един съвет
Вчера обработих още няколко отдавна започнати заготовки. При отежнението обаче май се престарах. Единият, 3 см, потъва смело, други два - 3см и 4 см, потъват по-бавно. Единият "водолаз" вече е запечатан и няма как - така ще остане. Въпросът ми е дали да отнемам олово от другите, за да станат плаващи или с нулева плавучест или да ги оставя така. Изглеждат ми подходящи за дълбоки места в близост до брега, където да се търси костур, а няма достатъчна дистанция един нормален дълбокогазещ да достигне нужните пластове.
Та се чудя как да постъпя? Имат игра, но не знам това потъване дали е "правилно"?

Вчера обработих още няколко отдавна започнати заготовки. При отежнението обаче май се престарах. Единият, 3 см, потъва смело, други два - 3см и 4 см, потъват по-бавно. Единият "водолаз" вече е запечатан и няма как - така ще остане. Въпросът ми е дали да отнемам олово от другите, за да станат плаващи или с нулева плавучест или да ги оставя така. Изглеждат ми подходящи за дълбоки места в близост до брега, където да се търси костур, а няма достатъчна дистанция един нормален дълбокогазещ да достигне нужните пластове.
Та се чудя как да постъпя? Имат игра, но не знам това потъване дали е "правилно"?

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аз лично предпочитам воблерите които потъват или изплуват съвсем бавно.
Труг е въпроса, че не винаги се получава и понеже много мразя воблери супер плувци(разни плувки) все се престарaвам и ги правя много тежки.
А ако успееш да докараш 100% неутрален , бравос, но при смяна на тройките с дуги пак става различно теглото.
Най-ловящия воблер който съм правил и естествено остана под водата потъваше почти като олово, и въпреки това избягвам да правя други толкова тежки.
Труг е въпроса, че не винаги се получава и понеже много мразя воблери супер плувци(разни плувки) все се престарaвам и ги правя много тежки.
А ако успееш да докараш 100% неутрален , бравос, но при смяна на тройките с дуги пак става различно теглото.
Най-ловящия воблер който съм правил и естествено остана под водата потъваше почти като олово, и въпреки това избягвам да правя други толкова тежки.