Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Къде и какво кълве в момента.

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Колегата със суходолската щука има интересна дата на снимката 11-апр-08 

- szhristov
- ще става разбирач 
 Привет,
  Привет,Някой инфо дали щуката тръгна да дава
 , или още даже и не взима
 , или още даже и не взима   .
 .   дали хвърли хайвера
  дали хвърли хайвера  
 Поздрави

...и наслука

преди една седмица бях на боггров зад бензиностанцията нищо

хаивера го е хвърлила имаше много малки рибки по брега един колега каза че са щтуклета.Малко инфо за Огняново ще бъда благодарен

- 
				инспектора
- ще става разбирач 
Айда да поисчакате малко. Поне още две седмиц. Та да и покарат зъбите.

- 
				batkovi kolio 3
- научил се да хвърля 
и аз сам на сащото мнение ама забите нямат нищо общо с хайжера

- szhristov
- ще става разбирач 
Привет,
Събота или неделя ще се ходи някъде то се е видяло
  то се е видяло   

Някой ако има инфо да дава иначе от мен чак към края на седмицата
  иначе от мен чак към края на седмицата  

П.П. мисля да пробвам спининг - щука с кану - сега се оборудвам.
  мисля да пробвам спининг - щука с кану - сега се оборудвам.
Поздрави

Събота или неделя ще се ходи някъде
 то се е видяло
  то се е видяло   
 Някой ако има инфо да дава
 П.П.
 мисля да пробвам спининг - щука с кану - сега се оборудвам.
  мисля да пробвам спининг - щука с кану - сега се оборудвам.Поздрави

...и наслука

Колега,минаха три седмици,а инфото още го нямаszhristov написа:Привет,
Събота или неделя ще се ходи някъдето се е видяло

Някой ако има инфо да даваиначе от мен чак към края на седмицата

П.П.мисля да пробвам спининг - щука с кану - сега се оборудвам.
Поздрави

- 
				инспектора
- ще става разбирач 
Подкара ги по "Арката" те Ви инфо. и на Стефаново тръгна. Здрав такъм оти однесе вчера воблеро- м.......д......е....а 17.80лв. беше.
другиа път плетено влакно. Ако помогнох тва е - ега е на късмет.

другиа път плетено влакно. Ако помогнох тва е - ега е на късмет.

- szhristov
- ще става разбирач 
Привет,
Извинявам се за неполученото инфо "toni2", но нямах време, а и се поразболях и не съм ходил 

Мерси на колегата за инфото от Арката и Стефаново. Ако има нещо ще пиша, но малко с времето има недостиг не съм ходил никъде за сега.
  не съм ходил никъде за сега.
Поздрави

Извинявам се за неполученото инфо "toni2", но нямах време, а и се поразболях и не съм ходил

Мерси на колегата за инфото от Арката и Стефаново. Ако има нещо ще пиша, но малко с времето има недостиг
 не съм ходил никъде за сега.
  не съм ходил никъде за сега.Поздрави

...и наслука

Другата седмица ще е пробвам тигрицата вече не издържам   .Ще отскочим до Сливен, някой ако има инфо за там или някъде около Бургас да сподели.
 .Ще отскочим до Сливен, някой ако има инфо за там или някъде около Бургас да сподели.

.Ще отскочим до Сливен, някой ако има инфо за там или някъде около Бургас да сподели.
 .Ще отскочим до Сливен, някой ако има инфо за там или някъде около Бургас да сподели.Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Здравей колега szhristovл.Един мой съсед беше на Арката в петък,малко след Прибой,наскубал е уклей и бабушки.С огромно въодушевление ми разказа как една щука гонейки рибата разцепила реката на две.Та прав,е колегата по-горе.Там наистина има щука,като намеря време и аз ще пробвам,не мисля,че съседа ме лъже защото ще ходиме заедно.szhristov написа:Привет,
Мерси на колегата за инфото от Арката и Стефаново. Ако има нещо ще пиша, но малко с времето има недостигне съм ходил никъде за сега.
Поздрави
 Поздрави.
 Поздрави.- szhristov
- ще става разбирач 
Привет toni2,
  Пиши за резултата от Арката. Казвали са ми, че има щука, но малко съм скептично настроен към този водоем. Предимно за бабушка и уклей ходя там - както и твоя познат. От главния път
  Пиши за резултата от Арката. Казвали са ми, че има щука, но малко съм скептично настроен към този водоем. Предимно за бабушка и уклей ходя там - както и твоя познат. От главния път   на дясно и в селото минавам през едно мостче и слизам по черни пътища към Лобош и там ловя.
  на дясно и в селото минавам през едно мостче и слизам по черни пътища към Лобош и там ловя.
За щука мисля, че ходят от ляво на главния път - към помпената. Ще се радвам да дадеш някакво инфо може и заедно да мръднем на разузнаване.
  може и заедно да мръднем на разузнаване.
Поздрави.

Пиши за резултата от Арката. Казвали са ми, че има щука, но малко съм скептично настроен към този водоем. Предимно за бабушка и уклей ходя там - както и твоя познат. От главния път
  Пиши за резултата от Арката. Казвали са ми, че има щука, но малко съм скептично настроен към този водоем. Предимно за бабушка и уклей ходя там - както и твоя познат. От главния път   на дясно и в селото минавам през едно мостче и слизам по черни пътища към Лобош и там ловя.
  на дясно и в селото минавам през едно мостче и слизам по черни пътища към Лобош и там ловя.За щука мисля, че ходят от ляво на главния път - към помпената. Ще се радвам да дадеш някакво инфо
 може и заедно да мръднем на разузнаване.
  може и заедно да мръднем на разузнаване.Поздрави.
...и наслука

Здравей отново.Друго инфо което мога да дам,е че съседа,е минал през цялото село посока Извор и след около 200-300м.има мост над реката,веднага след него вдясно и се слиза до самата река.Пак според него (а той,е израснал в този край и може да му се вярва) при устието на Арката кадето се влива в Струма, шансовете за щука са по големи.Ако намериме време преди забраната ще ти пусна ЛСszhristov написа:Привет toni2,
на дясно и в селото минавам през едно мостче и слизам по черни пътища към Лобош и там ловя.
За щука мисля, че ходят от ляво на главния път - към помпената. Ще се радвам да дадеш някакво инфоможе и заедно да мръднем на разузнаване.
Поздрави.
 Поздрави
      Поздрави- szhristov
- ще става разбирач 
Привет,
Другата седмица планирам да посеря Стефаново. До сега не съм ходил там и ще се радвам да получа малко инфо. Планирам улова де е щука Моля да споделите нещо от предишни излети - места, стръв и т.н., както и за таксите.
 Моля да споделите нещо от предишни излети - места, стръв и т.н., както и за таксите.
Моля някой, ако има актуално инфо да драсне.
Поздрави

Другата седмица планирам да посеря Стефаново. До сега не съм ходил там и ще се радвам да получа малко инфо. Планирам улова де е щука
 Моля да споделите нещо от предишни излети - места, стръв и т.н., както и за таксите.
 Моля да споделите нещо от предишни излети - места, стръв и т.н., както и за таксите.Моля някой, ако има актуално инфо да драсне.
Поздрави

...и наслука