Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Re: Воблери
Голди примерноLusi_vg написа:А колега може ли да ми покажеш някое уловисто воблерче в тази разцветка за която спомена MBS ( синьо,бяло и оранжево по дупИто)

Аз имам една серия на корморан от която съм много доволен, излиза на първо място от свичките ми други по-маркови воблери при улов на щука и костур.
Съответно имам и тази разцветка, но колкото и често да се пробвам на нея, колкото и да е активна рибата нямам дори и удар. Не знам на какво се дължи, но мисля повече да не купувам воблери с този цвят, от която и да е марка и модел.
Съответно имам и тази разцветка, но колкото и често да се пробвам на нея, колкото и да е активна рибата нямам дори и удар. Не знам на какво се дължи, но мисля повече да не купувам воблери с този цвят, от която и да е марка и модел.
-
- научил се да хвърля
абе според мене си зависи и от рекичката/язовирчето и от времето.единия ден дадох на един приятел 2 воблера,беше хванал доста кефал-7-8 бройко от 300 до 500 грама и един малко над кило.на другия ден отивам-нищо.а иначе воблера,на който е хванал кляна над кило е ментак и половина-за 2.50лева.
каза че на другия воблер е хванал 2 кленчета само.не знам какво правят и какво не,но факт е че ментаците са по-успешни за реките.поне това са моите наблюдения!!!

Lusi_vg написа:А колега може ли да ми покажеш някое уловисто воблерче в тази разцветка за която спомена MBS ( синьо,бяло и оранжево по дупИто)

кьоркефали
-
- ще става разбирач
А на това с пъстървовата окраска удрят ли 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Удрят при това доволно ! По принцип което и да е Салмо Хорнет да захванеш няма да се разочароваш .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
единствения недостатък е че плаващите модели са безотговорно лекиПавел Иванов написа:Удрят при това доволно ! По принцип което и да е Салмо Хорнет да захванеш няма да се разочароваш .
кьоркефали
-
- ще става разбирач
А не може ли да утежним малко линията с няколко съчми и така да лети по-надалеч 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А някой може ли да ти делне мненията ? Писах ти лично , показах ти .. Питай някъде другаде бе пич. Напълни темата с въпроси, а не това е целта точно на тази тема. И .. НЕ , не може !
- pi4a94
- ще става разбирач
Здравейте,
да посъживя темата и да попитам воблери издържащи на течение?Дължината им да е 4см + -.
Ако мнението ми е излишно да се изтрие.
да посъживя темата и да попитам воблери издържащи на течение?Дължината им да е 4см + -.
Ако мнението ми е излишно да се изтрие.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Защо да е излишно ?
Аз бих заложил на Йо-Зури Л-миноу 44
Държи супер на течение и лови почти всичко 
Друг воблер който изпробвах в силна струя е Асакура Супер Хорнета 42мм. Салмо Тайни също се държи прекрасно,но е малко по-малък. Имам и едно 3-4см Ъгли ,което държи доста добре в струята

Аз бих заложил на Йо-Зури Л-миноу 44

Друг воблер който изпробвах в силна струя е Асакура Супер Хорнета 42мм. Салмо Тайни също се държи прекрасно,но е малко по-малък. Имам и едно 3-4см Ъгли ,което държи доста добре в струята

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Някакви впечатления да споделите за тоз убавец.
Че бая му се чудя ,да порьчам 2-3 бройки.

Модела е S-Hornet ,по специално ме интересува 42мм.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ей ся кат се включат врачанската мафия и ше стане страшноmuerter написа:Някакви впечатления да споделите за тоз убавец.

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За нищо не става ! Не го купувайте ! ..да има за мен в новата доставка ..muerter написа:Някакви впечатления да споделите за тоз убавец.

Сега сериозно. Воблера е много хубав ,лети прекрасно и лови МНОГО

Определено попада сред любимците ми

-
- ще става разбирач
А и аэ да се изкажа тогава като виден мафиотбаш_майстора написа:ей ся кат се включат врачанската мафия и ше стане страшноmuerter написа:Някакви впечатления да споделите за тоз убавец.![]()
![]()
![]()

Та воблера е доста добър, като се държи изключително добре в силно течение и лети доста сериозно.
Доста добра примамка