Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Шуменските язовири
- ribarshe
- ще става разбирач
Re: На Шуменските язовири
Отговорил съм /с лс/ на всички колеги ,които ме питаха за местоположението на язовира, условия и тн. Риба може да не се взима , собственика държи да не се трупат много риби в живарниците -по обясними причини
Още веднъж хиляди благодарности за обяснението-имаш черпене от мен ако се засечем някъде по гьоловете 

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Здравейте. Видях този мини язовир -страхотен е. Аз съм от Шумен и днес с приятелят ми ходихме там. Посрещнаха ни с козунак и яйца-просто бяхме удивени. Отидохме по обед и след един час хванахме едно сомче около 2кг., но беше малко и го пуснахме. След това хванахме два шарана единият излезе 1.8кг., а другият 2.1кг. и още около 15 бройки, но тях ги пуснахме в отделен водоем, по молба на собственика. Собственика беше много дружелюбен. Язовирчето наистина беше много чисто и красиво. Имаше пейки около язовира, борчета, кошчета за боклук, което ме изуми. На стената на язовира имаше градинки с цветя, което прави обстановката наистина прекрасна. Разбрахме че може наред с риболова да си направим и питник с барбекю. Просто останахме наистина удивени от това кътче. Направихме и снимки но в момента нямам възможност да ви ги покажа.
- ribarshe
- ще става разбирач
Да...сега се сетих ,че собственика беше казал ,че има сом и сулка 

- borislav58
- сериозен играч
Колеги много добри отзиви как по нашия край да ги научим поне да си почистват местата за ловене .Нямам думи страшно поддържан язовир .
здр.колега ако не е тайна каде точно се намира този язовир- благодатя ти предварително
Мен кога ще ме водиш там,че забравих вече как изглежда физиономоията на шарана.
Ще черпя
,ще ти нося платформата,ще ти кепчосвам големите шарковци...

- ribarshe
- ще става разбирач
Само трябва да се обадим да разберем дали ще пускат по време на забраната 
Между другото тези дни е било слабо

Между другото тези дни е било слабо
Здравейте, днес ходихме до това язовирче малко, но много чисто и приятно , тази рибка днес доста ни хареса сутринта беше като полудяла особено пъстървата собственика каза че наскоро я е пуснал, а и доста шаран извадиха днес .Язовира бил пуснат отскоро, а и нямало да го спират след забраната , другата седмица пак там, има бира има скара и е много приятно по късно ще кача и снимки .
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Браво Колега, да беше качил и някоя снимка ...
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Айде колега качи снимките,чакаме вече с нетърпение !!!