Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Умаревци
Модератор: sapuna
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Умаревци
Здравейте, колеги. Искам да попитам някой ако знае дали на Умаревци, но ЯЗОВИРА, ще има забрана за риболов. Мисля че на яз. в Умаревци няма, но все пак да се докопам до някой друг коментар ?? Преди нямаше забрани, но сега с всичката тази объркана работа покрай МЗХ и ИАРА все пак ... ?
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Умаревци
Питаш за язовирчето след гробищата ли?

Ако е за него забраната си го лови и не си спомням някога да са го оставяли свободен през забраната.И е даден за стопанисване на ловната дружинка в Умаревци.
Ако е за него забраната си го лови и не си спомням някога да са го оставяли свободен през забраната.И е даден за стопанисване на ловната дружинка в Умаревци.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Да колега за това язовирче говоря
Но аз и баща ми ходим доста често там, защото сме от Ловеч и знам че преди не го ловеше забраната 

-
- вече хвърля и на тежко
По принцип го забраняват,ама нема кой да минава да го проверяват.Скоро ходили ли сте там?Поразмърдала ли се е рибката/не че има кой-знае колко де/?
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Ами преди малко повече от седмица ходихме. Да ти кажа че никаква я няма, но аз знам че там има хубави шарани и дори когато ходих 3-4 пъти се обърна пред мене доста добър шаран