Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колеги,ако някой е опитал, нека сподели-"Мирише ли рибата на язовир Брестак?" Язовирът е пуснат на 02 април и излизат шаранчета и амури 0.8-1.2 кг.За този кратък срок чувам противоречиви мнения, но за жалост преобладават тези ,че мирише на тиня.
07 и 08.04.2010 язовир Звънец . Хвърляхме на дъно на рибка . Без удар . 

Колега и аз минах през Званец на 08.04 не съм хвърлял въдици но пазача ми каза че са хванали сомче 0.5 да знаеш нещо по въпроса
Имаше силен вятър на 7-ми през целия ден ,вечерта намаля и хвърлих една плувка на рибка . Гледах я до тъмно , не кълвеше и седнах да си пия ракията . Към 23:00 плувката беше на 2 метра от брега с малкото сомче , което пуснах обратно разбира се.На 8-ми обикаляхме язовира до 15:00 , нито на плувка , нито на дъно ни бутна.
Опитай да зададеш въпроса си на Български
slivnalia

slivnalia
Някои пробвал ли е скоро за щука на азмаците под преливника на яз.Цонежо.Благодаря преджарително и успех желая на всички колеги.НАСЛУКА
За Звънец ,всичката риба е в плиткажа.Ще започне да дава,когато се постопли още водата.
Сега единствено за бяла,има хванати добри риби.Мое мнение.
Сега единствено за бяла,има хванати добри риби.Мое мнение.

На яз.Звънец ще започне да дава като го зарибят и забранят риболова за 2год.Язовира е взет под аренда за срок от 5год. септември 2009г.Ако някой си мисли,че предният арендатор не го е отърмъчил на max много се лъже.Не се заблуждавайте по листовката с условията за риболов която раздава пазача.
Приключих с платените язовири ! Вече само на Цонево и на морето .
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво, и аз съм се насочил на там !digirain написа:Приключих с платените язовири ! Вече само на Цонево и на морето .

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
"Приключих с платените язовири ! Вече само на Цонево и на морето ."
Не без основание за съжаление
Вчера само минах край Белокопитово. Имаше 5-6 човека. Шаран-2 бр. под килце, за 2 дена... Излиза дребна каракуда, но наистина дребна. Момчетата които я ловяха, казаха че рибките били много студени на пипане. Дано причината за слабите улови да е само ниската темп. на водата...
А днес водих децата на Венелин. Доста народ по брега имаше. Не видях някой да хваща нещо. Няколко дребни шаранчета, но малко. Улова беше много слаб, доста хора видях да си тръгват с празни ръце:( Не знам какво и къде да ходя
Нещо за Генерал Колево ? Може през седницата да се разходя отново. Ще видим...
Не без основание за съжаление

А днес водих децата на Венелин. Доста народ по брега имаше. Не видях някой да хваща нещо. Няколко дребни шаранчета, но малко. Улова беше много слаб, доста хора видях да си тръгват с празни ръце:( Не знам какво и къде да ходя

Нещо за Генерал Колево ? Може през седницата да се разходя отново. Ще видим...
Така е,до тук с платените гьолове.Ние сме направо мазохисти,лъжат ни,мамят ни,в крайна сметка само си даваме парите като последните будали,а насреща-НИЩО. И аз вече твърдо съм решил-реки,държавни язовири и морето.Ако продължават така арендаторите на гьолчета около Варна,скоро може да се окаже,че ще са единствените живи души на водоемите си.
-
- ще става разбирач
Днес на Пода, от 8 до 12 часа с три плувки към 35-40 тараанки между 10 и 15 сантиметра. Три дънни на рибка и други две на червей, царевица, пуканка и протеиново топче - без удар на дънните.
Доста народ имаше ама и те клецаха таранки като нас
Не видях някой да изкара нещо по-едро.
По мои впечатления басейна е отарашен като за последно. Не видях нито алаи, нито чух някъде да завърти или скочи риба. Имаше 4-5 мрежи простряни да съхнат.
Може и да греша в заключенията си, но така като му следа историята на тоя водоем си мисля, че едра риба там вече няма.
Условията са същите. Понеделник е почивен ден - да не се засили някой.
Доста народ имаше ама и те клецаха таранки като нас

Не видях някой да изкара нещо по-едро.
По мои впечатления басейна е отарашен като за последно. Не видях нито алаи, нито чух някъде да завърти или скочи риба. Имаше 4-5 мрежи простряни да съхнат.

Може и да греша в заключенията си, но така като му следа историята на тоя водоем си мисля, че едра риба там вече няма.
Условията са същите. Понеделник е почивен ден - да не се засили някой.
Таранки има навсякъде. Какъв е смисъла тогава да се плащат някакви 10-15 лева? Положението във Варна е направо отчайващо! Всичките дърпотят мрежи- преди няколко дена на Бозвелийско ги видях собствениците да дърпат мрежи с лодка.... 

Здравейте колеги . Вчера бяхме на Николаевка , удря само червеноперки и слънчевки и то малки ..... Някой знае ли М/у Калиманци и Изгрев язовира с каква такса или по точно ми кажете дали има риба , и да ли се плаща ? Наслука на ВСИЧКИ