Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За сефте на Ивайловград
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: За сефте на Ивайловград
Наистина уникален риболов,силен екип стеJechev написа:Много арна дружина и екипировка, бравоз за излета, завидях ви!

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
Хубав излет се получи с добри приятели и много риболовни емоции. Аз лично не останах особено удовлетворен от риболова, защото бях тръгнал целенасочено на тролинг за бяла. Обиколих почти всички култови места по язовира, сменях различни воблери, но за съжаление нямах никакъв удар. Имаше много лодки и повечето бяха със същия резултат като мен. Видях само двама трима да вадят сулки, но не големи. Доста колеги ги пробваха на джигове, но не знам с какъв успех. За разлика от прогнозата, времето беше облачно, хладно и духаше неприятен северен вятър. Температурата на водата 10 градуса. Около 14:00ч. малко обезверен от некълването и постоянните обаждания от Ники и Симо за успешния им улов от брега, се поддадох на изкушението
и слязох също да се пробвам с директния. Вярно, че хванах добро количество едри бабушки и кефал, но не за тях бях отишъл
. Абе най-доволен от риболова и с най-много уловена риба остана Ники (бейс), който идваше за сефте на язовира
.

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
Невероятно колеги,просто страхотно сте си искарали,дано да имате все повече и повече такива отборни мероприятия.
- горан
- ще става разбирач
Така ще е с тролинга, след поголовната сеч на бялата риба през последните две години, точно през размножителния и период, ми се струва че ще има и някоя доста по-слаба година от към улов, дано да не съм прав. Инак браво на плувкаджиите 

Браво на цялата банда !!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- ignatov78
- ще става разбирач
Хубаво сте си изкарали. Страхотен репортаж.

Отличен риболов пичове. 

-
- научил се да хвърля
Евала на групата, супер риболов сте спретнали
.