Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

По следите на язовирния клен!
-
- ще става разбирач
По следите на язовирния клен!
Днес със Сашо решихме да се пробваме да ловим язовирен клен(то ние речен не можем, ма па язовирен сме тръгнали
)
Та в петък се разбрахме да тръгнем днес към 8 30 - 9 00 и почти успяхме в 10 40 пътувахме
,че си имахме и компания, женската сашовица
и нейна приятелка.Е тава пояснение е за неразбралите, защо сме закъсняли
Все пак се връщахме и за въдици, че на женската част уж и се ловеше, ма тия беха МНОГО АБНИ, нищо не фанаха
но да се върнем към основното.
Та в 11 00 пристигнахме - пътя до там беше, като след бомбандировка
Стоварихме багажа и в индианска нишка се запътихме към рибоубежището. Ние със Сашо ходихме отпред да разгонваме гущерчета и буболечки. Оказа се че и за това не ставаме
Тъкмо наближихме язовира и се чу неистов писък
(ято врабчета вече са в румънско сигурно) някакъв кръвожаден скакалец беше налетял на жените с явната цел да извърши някакъв терористичен акт
След като Сашо се върна и даде страхотен отпор на инсекта, който подскачайки побърза да се отдалечи, нещата тръгнаха по-мед и масло.
Сашо направи на жените някаква плувка докато аз вече се мъчех да хвана някакъв воден обитател, па дори и водорасло в краен случай
След 15 мин и Сашо се присъедини и се започна изреждане на всякакви воблери и така 2 часа никакви признаци на живот. И тогава викам си аэ я да сложа екогиъра с готиния цвят и на третото хвърляне:

Е нищо не можеше да скрие и помрачи самодоволната ми усмивка
Първата ми рибка с плетено влакно
просто зверски удари
Бе кеф
Сашо пък сложи едно пупе и след 2,3 минути и той се записа:

Обзе ни еуфория, която в последствие се оказа ,че е напърно излишна защото в следващите 3 часа нямахме пипане, нито но блесни, нито на воблери, нито на клатушки.
И така реализирайки 100% от удърите си ние решихме да се прибираме. А и времето се влоши и заваля.Лошото беше вятъра, който вееше и според Сашо и това е причината за прекалено скромната изява на рибното население.
Ще се върнем чак след забраната, на този красив язовир

Та в петък се разбрахме да тръгнем днес към 8 30 - 9 00 и почти успяхме в 10 40 пътувахме

Та в 11 00 пристигнахме - пътя до там беше, като след бомбандировка

Стоварихме багажа и в индианска нишка се запътихме към рибоубежището. Ние със Сашо ходихме отпред да разгонваме гущерчета и буболечки. Оказа се че и за това не ставаме

Сашо направи на жените някаква плувка докато аз вече се мъчех да хвана някакъв воден обитател, па дори и водорасло в краен случай

След 15 мин и Сашо се присъедини и се започна изреждане на всякакви воблери и така 2 часа никакви признаци на живот. И тогава викам си аэ я да сложа екогиъра с готиния цвят и на третото хвърляне:

Е нищо не можеше да скрие и помрачи самодоволната ми усмивка

Сашо пък сложи едно пупе и след 2,3 минути и той се записа:

Обзе ни еуфория, която в последствие се оказа ,че е напърно излишна защото в следващите 3 часа нямахме пипане, нито но блесни, нито на воблери, нито на клатушки.
И така реализирайки 100% от удърите си ние решихме да се прибираме. А и времето се влоши и заваля.Лошото беше вятъра, който вееше и според Сашо и това е причината за прекалено скромната изява на рибното население.
Ще се върнем чак след забраната, на този красив язовир

Последно промяна от ivo Vratsa на Съб Апр 10, 2010 6:36 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: По следите на язовирния клен!
Ха ха ,добри сте 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Това на кой язовир е че не разбрах 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Добри следотърсачи сте били, щом сте ги открили!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- ще става разбирач
3.5 смMarco Polo написа:Пупето колко е голямо, че май Сандьовото маломерничко ми се види![]()

- nikidilov
- ще става разбирач
Къде сте одили бе,па и жени сте зимали с вас ?!
-
- научил се да хвърля
Браво за изледа
.