Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Колеги, някой да има прясна информация за корекциите на Янтра до Ценово. Излиза ли нещо, такси има ли, че не съм ходил от години там, а един приятел иска да проверим как е рибата там.Благодаря предварително.
Който го може, си го може!
Някои подкара ли амурите и шараните на Бели Лом

Oтносно Балкански искам да попитам какви са условията за риболов(такса и прочее), и имали някой информация за Липник-Разградско че го чакам вече 3г. и доколкото подразбрах миналата година от пазачите там вече ще го пускат ама пак не е сигурно. Благодаря предварително.
Освен редовните мрежари ли? Защото те ги подкараха отдавна и сега през забраната ще ги довършат,а ние на лято ще се чудим пак къде е рибата.koki484 написа:Някои подкара ли амурите и шараните на Бели Лом![]()
![]()
![]()
![]()
Условията за Балкански , 5 лв такса на човек , 4 въдици таранката безплатно , амур и шарко 5 лв кг , Наслука

Някакво инфо за 5 кладенци? Много русенци са били там почивните дни, дано някой драсне някой ред за условия, улов и т.н.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Мен ако питаш са си оставили парите !!!kutinchev написа:Някакво инфо за 5 кладенци? Много русенци са били там почивните дни, дано някой драсне някой ред за условия, улов и т.н.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера бях за 5-6 часа на Лом-а след корабната. Слаба работа, 7-8 дребни таранки, които върнах обратно да растат.На плувка, на бял и торен се обаждаха в драките около брега и естествено половин кофа захранка 

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Никой от форума ли не е ходил на 5 кладенци??? Не мога да повярвам 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Я да ви питам вас, като по запознати
По време на забраната нали може да се ходи на платени водоеми? Изобщо не съм фен на тоя начин на риболов (все едно да хвърлям в басейн пълен с риба, мое мнение) ама като няма как иначе
Извинете за глупавия въпрос, ама от скоро се ровя по форумите
P.S. Каква е стуацията с я. Баниска? Предполагам е както миналата година-20кинта май беше

Извинете за глупавия въпрос, ама от скоро се ровя по форумите

P.S. Каква е стуацията с я. Баниска? Предполагам е както миналата година-20кинта май беше
-
- вече хвърля и на тежко
Разбира се, че може, само че въобще не съм съгласен, че като отидеш на платено и резултатът е гол след гол!
За справка попитай колегите, които предишни години са ходели на Басарбово! До колкото съм чувал, там рибата кълве първите 2-3 дни, след като го пуснат. После започват разни номера от страна на арендатора и риболова е много слаб, но за сметка на това парите са си същите. И това разбира се не е само там... 

- Andrey82
- научил се да хвърля
И аз съм чувал същото за Басарбово на моята приятелка баща и ходи минали сезони и първите дни ненормално много риба носеше след това на никой нищо не му е калвало имало е дни никой да не хване... казват че слагали неща в водата за да не яде рибата и да е пасивна, ако някой е чувал друго да опровергае...
На Текето ми е най-добре 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами коелга и така да е .Както казваш .Ами замисляш ли се ,че това рибарник .И хората зарибяват с 2-3 тона риба и тази риба заминава много бързо.Миналата година на откриването имаше 300-350 души.Ноемално е да намалява рибата !!! Разгледайте темата назад .И ще видите отзивиAndrey82 написа:И аз съм чувал същото за Басарбово на моята приятелка баща и ходи минали сезони и първите дни ненормално много риба носеше след това на никой нищо не му е калвало имало е дни никой да не хване... казват че слагали неща в водата за да не яде рибата и да е пасивна, ако някой е чувал друго да опровергае...

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Днеска за последно отидох на реката в рамките на градът.Поразходих се добре пробвах новите воблерчета за които благодаря на Венци® .Реката почна да спада, риби нямаше поне и за мене. Дедовците вадеха по някое попче и един беше напълнил кофата с много дребни сомчета .Лошото е че при всяка една разходка все има такива гледки.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Що не му бутна кофата във водата, ей тъй съвсем случайно, да ги....таковамEm1l написа:Дедовците вадеха по някое попче и един беше напълнил кофата с много дребни сомчета .Лошото е че при всяка една разходка все има такива гледки.

Вчера бях за няколко часа на Лом-а край Корабната. Някоя и друга таранка и едно дребно кефле, на бял. Стана ми студено към 18и30 си обрах парцалите

P.S. От днес съм в траур