Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Белопопци?
Модератор: sapuna
- TRAP
- ще става разбирач
Белопопци?
Някаква актуална информация за Белопопци след това затопляне 

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Re: Белопопци?
И аз очаквам инфо.
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
На Белопопци бяхме в неделя от сутринта. В устието съвсем до оградата. Излезнаха няколко пъстърви и един се похвали че до стената е хванал и шаран. Той беше от към гората на първото място до стената.
Някой да има пресна информация за Белопопци, рибата размърдала ли се е има ли слука 

има слука и то добра ловят се шарани предимно на щека и само червей САМО и една захранка
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, би ли пояснил каква е тази захранка, САМО на която дава? Предполагам дава на бял, а не на торен червей?batan написа:има слука и то добра ловят се шарани предимно на щека и само червей САМО и една захранка
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Захранката е Van Den Eynde Super mach , коноп, ProMix шаран + едра бисквитена галета червейте са шарен или бял . Тогава работеше сега не знам казвам тогава защото до мен ловеше друг който ползваше по различна захранка по ситна и нямаше същия резултат ловеше по дребни шарани а при мен 2 ,3 килограмови.С това мога да ви помогна.А и самия гюл е малко странен някои път иска захранка друг не трябва дасе пробва ,започнете с малко и ако видите че рибата се влиае по една стиска на всяка риба ,а и самите риби са свикна ли да им е хубава захранка и са бодени толкова много пъти та и рибите са странни.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря ти за инфото, колега! Днес бяхме там, подготвени с бял, различни видове царевица, но даже нямахме почукване. Направи ми впечатление, че водата беше доста мътна. Имаше уловени риби от колеги щекари на стената и от още един колега на плиткото, друго не видях (не казвам, че не е имало, просто не видях).batan написа:Захранката е Van Den Eynde Super mach , коноп, ProMix шаран + едра бисквитена галета червейте са шарен или бял . Тогава работеше сега не знам казвам тогава защото до мен ловеше друг който ползваше по различна захранка по ситна и нямаше същия резултат ловеше по дребни шарани а при мен 2 ,3 килограмови.С това мога да ви помогна.А и самия гюл е малко странен някои път иска захранка друг не трябва дасе пробва ,започнете с малко и ако видите че рибата се влиае по една стиска на всяка риба ,а и самите риби са свикна ли да им е хубава захранка и са бодени толкова много пъти та и рибите са странни.
- akoto13
- ще става разбирач
В неделя нямах удар.Имаше много хора но цял ден не видях някой да вади нещо.Интересно ми е дали рибата се влияе от времето или просто е ПОНАМАЛЯЛА. И преди две седмици бях там и извадих 2 шаранета.Лошо впечатление ми направи некакав джагал /черен миризлив циганин/,който на излизане искаше да ми пипа багажа
,но не му дадох да барника.Лових с 2 фидера на бял.Миналата година имах впечатляващи риболовни излетчета,но тази разочарова много и може да не ходя вече.

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не знам от време ли от какво, но явно от нещо се влияе (дано не е от мрежи). Факт е, че в последно време рядко успявам да се накефя на риболова там, а и рядко виждам някой там да го прави. А що се отнася до "джагал-а" и аз да съм, и аз бих проверявал. Като знам българина какво племе е ... и точно с този "джагал" (и не само де) си говорих точно на тази тема - момчето вика, че се е нагледал за малкото време, което бачка там, на всевъзможни тарикатчета, които за един шаран са готови и с дявола ортак да станат само и само да е аванта и откраднат - аз на това му викам българска простотия! И именно заради нея ще ни тарашат багажите - с основание!akoto13 написа:В неделя нямах удар.Имаше много хора но цял ден не видях някой да вади нещо.Интересно ми е дали рибата се влияе от времето или просто е ПОНАМАЛЯЛА. И преди две седмици бях там и извадих 2 шаранета.Лошо впечатление ми направи некакав джагал /черен миризлив циганин/,който на излизане искаше да ми пипа багажа,но не му дадох да барника.Лових с 2 фидера на бял.Миналата година имах впечатляващи риболовни излетчета,но тази разочарова много и може да не ходя вече.
- akoto13
- ще става разбирач
Може и да си прав.не ми е минавало през ум че може да крия шаран в багажа.Относно цигането не съм го виждал там до сега,но няма как да му дам да барника не за друго, а защото това племе ме отвращава.Лека
Здравейте,
Бях на Белопопци на 1ви Май.
Цените са 5 лв за пръчка, шаран 6.60/кг, толстолоб 3лв/кг. Аз лично друга риба не видях.
Разпънах от страната на пътя точно след фургона. За 5 часа имах 5 удара на шаран - 4 извадих, 1 скъса. Общо 7 кг. 1 прилична каракуда около 500 грама. Много ситнеж (бабушка) по малка от пръст на бял червей.
Условията бяха добри, времето беше перфектно, получи се добър риболов.
Бях на Белопопци на 1ви Май.
Цените са 5 лв за пръчка, шаран 6.60/кг, толстолоб 3лв/кг. Аз лично друга риба не видях.
Разпънах от страната на пътя точно след фургона. За 5 часа имах 5 удара на шаран - 4 извадих, 1 скъса. Общо 7 кг. 1 прилична каракуда около 500 грама. Много ситнеж (бабушка) по малка от пръст на бял червей.
Условията бяха добри, времето беше перфектно, получи се добър риболов.
- akoto13
- ще става разбирач
Момци след като не ми се отвори парашута да ловя на свободен гьол тая седмица мисля да отскоча до рибарника.Нека някой ако иска да каже какво е положението, че да знам да хода ли или не.Мерси