Въча

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Въча

Мнение от ВАЛЬО »

Здравейте колеги,бях за три дни на Въча и да разкажа какво се случи.Като риболов доста прилично:Сом на кльонк-един 8кг,един5кг, и два по 1.5-2кг които пуснахме да пораснат.На влачене нищо.От брега вечер една бяла 2кг,един костур около кило,един шаран около два кг и две шаранчета около кило както и прилично костур.Според мен като риболов доста добре,времето беше перфектно,рибата четвъртък и петък кълвеше вяло но съботата започна яко.Направихме и една голяма грешка че пуснахме лампа близо до брега,това явно изплаши бялата и я дръпна по навътре,до брега излизаха само сулчици,иначе бялата гонеше здраво.До тук с риболова сега най голямата простотия.В събота имаше лов на сърни по баирите,яко се пукаше,явно бяха вкарали няколко сърни във водата защото една прецапа през въдиците ни и отплува по гьола.Седях си на брега и се довлече горския.Докато се раздумвахме какво ,що,се върнаха колегите с лодката които бяха влезли да кльонкат.Та пред горския ни разказаха случката от която ми се дорева,както и на тях,само човека на закона се държа "мъжки" и безразлично. КАКТО СИ КЛЬОНКАЛИ НАЩЕ, НА ОКОЛО 500М ОТ ТЯХ ПЛУВАЛО ЕДНО СЪРНЕ ОКОЛО 5-6 КГ.ДОКАТО МУ СЕ КЕФЕЛИ ОТ ЕДИН ОТ ЗАЛИВИТЕ ИЗЛЕЗЛИ ДВАМА "КОЛЕГИ" ДЕБИЛИ,КАТО ВИДЯЛИ СЪРНЕТО ГАЗ С ЛОДКАТА,СЕЩАТЕ СЕ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СА ГО НАСТИГНАЛИ,ИЗКОВАЛИ ГО С КАНДЖАТА И БАМ В ЛОДКАТА.НАЩЕ СЕ РАЗВИКАЛИ АМА ОНИЯ ОТПРАЩИЛИ КЪМ ПЛАВАЩИТЕ КЪЩИ.СТРАШЕН "УЛОВ"НАПРАВИХА ПЕДЕРАСИТЕ МУ С ПЕДЕРАСТИ,ПРЕДИ ТОВА БЯХА МИНАЛИ ПРЕД МЕН,ОБОРУДВАНЕ КАТО ПО КАТАЛОГ.ЛОДКА БЯЛ "ЗОДИАК" НОВА,МОТОР "ЯМАХА" МИСЛЯ НОВ,САМО ТОВА СТРУВА ОКОЛО ШЕСТ БОНА,АМА ЯВНО СА "ГЛАДНИ И БЕДНИ"ЩОМ ОПРЯХА ДО СЪРНЕ ДА ГИ ИЗХРАНИ.ТОВА БЪЛГАРИТЕ СМЕ СТРАШНИ ПРОСТАЦИ,ВСИЧКО КОЕТО Е ДАЛАВЕРА НИ ИЗПРАЗВА,ДАНО СЕ ЗАДАВЯТ ДА ГИ Е..А В Г........А. Разправяме му на горския."Иди ги хвани,няма от къде да излязат освен на къщите докато съберат багажа си там".А тъпака вика"Ми кво да направа,те сигурно са го метнали в багажника,не мога да ги провера"Казваме му"Обади се по станцията,викни колеги или полиция,един път е няма къде да избягат"."Нищо не мога да направя ,най много да пиша после"Казаха му колегите и къде,с каква лодка са видяли мрежари през деня,вадили са спокойно мрежа през деня.Тъпляка вика знам ги тия всеки ден пускат,правили сме им актове,продължават си без проблеми."Конфискувай им лодката или колата,като не ги плашат актове".Оня само дига рамене,пълно безхаберие.Като се сетя ,че на тия им плащат заплати от наще данъци,само да си разхождат оная работа на чист въздух лошо ми става.Не зная горски ли беше тоя риболовен ли,така и не се легитимира,и билетите не провери,по скоро беше риболовен защото нямаше пищов,само една чанта разхождаше. Това ни се случи на Въча,още ме е яд на безхаберието,три пъти повече на талибаните със сърничката,но както винаги всичко ще си остане само споделено мнение.
veij
новобранец
новобранец

Re: Въча

Мнение от veij »

ami te tia debili gorskite nie im plahtame zaplatite sas nahia 4lenski vnos za ribolovnite bileti te samo si razkarvat deto vika6 onaia rabota i nikakva neia var6at
zanimavam se sas ribolvadstvo imam sobstven iazovir razvajdam haran bial amyr i som proleta go pyskam na sporten ribolov iazovira se namira mejdo selata smilez i dylevo pazardjihki okrag posoka strelha
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Antini ivanov-va4a

Мнение от absent »

kolegi predi 2 dena bqx na va4a i nei6to ne izleze ima mnogo voda i e mnogo maten qzovira
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”