Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Панчарево
На Панчарево
Здравейте колеги! Днес към 13:00 часа отидох до Панчарево.Разпънах мача и започнах да ловя.Времето беше леко ветровито ,но към 18:00 утихна и езерото стана стъкло.Рибите бяха много активни през цялото време и кълвяха на всяко хвърляне.За жалост обаче имах много фитки(около 100
).Така и не можах да разбера от какво са въреки че опитах всичко което се сетих ,но без голям резултат.
Ето и краиния резултат:

Рибите бяха върнати обратно във бодата.

Ето и краиния резултат:

Рибите бяха върнати обратно във бодата.
Последно промяна от bat на Нед Апр 11, 2010 10:03 pm, променено общо 6 пъти.
-
- фен клуб-скобар
Re: На Панчарево
Браво колега, голям кеф е било... 

"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

Поздравления! Добре си хванал.
Колкото до фитките: пробва ли с различни куки, дължина на повода, начин на закачане на стръвта и други такива?
Колкото до фитките: пробва ли с различни куки, дължина на повода, начин на закачане на стръвта и други такива?
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Пробвах всичко ,но без резултат на 5-6 кълванета една риба направо се побъркахhitthehead написа:Поздравления! Добре си хванал.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Супер прекарване 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Поздравления.Нещо по подробно,захранка ,стръв?
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
И къде си бил като място?etiketa написа:Поздравления.Нещо по подробно,захранка ,стръв?

Van Den Eynde( sekret )българска на FILSTR(ванилия с коноп) и глина.Стръв бял и пинки.etiketa написа:Поздравления.Нещо по подробно,захранка ,стръв?