Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Доспатски пъстърви
Re: Доспатски пъстърви
Браво,хубав язовир и прекрасен излет,поздрвления колега.
batjoro76 написа:Ето малко и от мен,ако може някой да ги добави.............
Компанията си беше супер а и риболова не беше зле.

Последно промяна от Ачо ♣ на Пон Апр 12, 2010 1:26 pm, променено общо 1 път.
- петър власев
- разбира нещата
АЙде днес ще ви споделя и една малка тайна за добър улов на ,който ни светнаха две момчета които качихме на стоп пътувайки за Доспат.
Качвайки ги в колата ги попитахме от къде са.А те ни отговориха,че са от планетата Земя и съответно ни върнаха въпроса.Ние пък им казахме ,че сме от Марс
Питах ги ,кво ще правят ако евентуално никой не ги качи на стоп в тоя студ ??
Та момците ми развиха теорията ,че нямало такъв вариант некой да не ги качи понеже вярвали силно в това и проектирали мисълта си в бъдещето
Бехна некви запалени по хиндуизма
Когато ги оставихме в Доспат ги помолих да метнат ина две матри за нас,да уловим по некоя пъстърва

Качвайки ги в колата ги попитахме от къде са.А те ни отговориха,че са от планетата Земя и съответно ни върнаха въпроса.Ние пък им казахме ,че сме от Марс

Питах ги ,кво ще правят ако евентуално никой не ги качи на стоп в тоя студ ??
Та момците ми развиха теорията ,че нямало такъв вариант некой да не ги качи понеже вярвали силно в това и проектирали мисълта си в бъдещето

Когато ги оставихме в Доспат ги помолих да метнат ина две матри за нас,да уловим по некоя пъстърва

я чувствась себя очен хорошо
-
- новобранец
От скоро съм регистриран в сайта и искам да изкажа скромно мнение, че Доспат е страхотен язовир и е моя слабост, не че пъстървата е колкото преди години, когато като ти свърши стръвта може да я ловиш и на хляб оцветен с лютеница, но неможе да се карам с горския, че цяла вечер местните, а и разни други опъват мрежи в залива до мен, а той да ми вика, ако имаш мрежа я хвърли и ти!!!
За толкова години на Доспат моята рецепта е: В 06:30, хубаво кафе, малко захранка с кус-кус омешен с дрожди, на перо- бял червей или виол, търся по песачливо, каменисто и дълбоко място. Исках да каюа и малко снимки но явно няма да успея!
За толкова години на Доспат моята рецепта е: В 06:30, хубаво кафе, малко захранка с кус-кус омешен с дрожди, на перо- бял червей или виол, търся по песачливо, каменисто и дълбоко място. Исках да каюа и малко снимки но явно няма да успея!
-
- и господ не е толокова добър
Един от най-красивите водоеми.Всеки излет там е рай, стига да няма мрежари или навалица заради изпуснатите нарочно садки.Браво за излета 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- петър власев
- разбира нещата
Язовира за мен е най-красивия в България.За съжаление наистина не е кат едно време,когато се ловяха без проблем пъстърви на червен червей от сополанко като мен преди 22.год
Май месец мислим да отидем пак ,но този път ще пробваме на тролене.

Май месец мислим да отидем пак ,но този път ще пробваме на тролене.
я чувствась себя очен хорошо
Излетът се е получил супер на това райско кътче.За мое съжаление все още непосетено от мен.Надявам се това да се случи в най-близко време.
И ако видя двама отнесени да махат на стоп непременно ще ги кача за да ми е добър улова. 

- slayder
- ще става разбирач
Браво за добрия излет и репортаж от най-любимия ми язовир 

Дава ли? И дава и взема.
Смятам да отида събота или неделя на Доспат да се опитам да хвана някоя пъстърва,а ако не успея дано уцеля момента на каракудата,когато излиза да се бие на плиткото. Някой ходил ли е през седмицата там да каже пресно инфо за положението
Благодаря предварително 

-
- новобранец
Утре сутрин заминавам!

Успех,дано хванеш! 

niki papazov написа:......Утре сутрин заминавам!...........

Чакаме репортаж .