Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Охлюви на щека
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Охлюви на щека
Аз ги намерих докато берях твойте събратя охлюФите
батко може ли вържеш 0.40 с кука 4ка

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мога да вържа и 0.30 с кука тройка 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Браво брат,пребил си охлювите пък и някоя каракуда си хванал покрай тях. 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Aз пък мога да ловя на този такъмchirusa_bg написа:Мога да вържа и 0.30 с кука тройка

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- jasonsmith
- разбира нещата
Евалата за излетчето, екстра ще да е било, с изключение на лошото време..
А само да попитам, и охлючите ли кълвяха на торния, или те по-скоро на бял

А само да попитам, и охлючите ли кълвяха на торния, или те по-скоро на бял

Няма да се оплакваш.Я какви таранчоци си надърпал.А за охлювите..Хитрец си тииии...Сега няма да те викат от домсъвета да косиш трева,а и след време ще понаедреят и мезето ти е готово.

Интересно. Друга година на това място излиза много бабушка. Какво е станало, че я няма вече?
Браво!
И аз отивам за риба(или може би не), като друг път се моля да не вали, но след този репортаж вече не съм сигурен. Ти пак си хванал каракуди, но при мен може да останат само охлювите или копривката. А темата за гъбите е интересна, ама малко рано идва.
Хайде да тръгвам че още малко и ще сменя форума (ще гледам да не забравя въдиците). 
И аз отивам за риба(или може би не), като друг път се моля да не вали, но след този репортаж вече не съм сигурен. Ти пак си хванал каракуди, но при мен може да останат само охлювите или копривката. А темата за гъбите е интересна, ама малко рано идва.