На Шуменските язовири

Модератори: bobopeli, sapuna

desiven
новобранец
новобранец

Re: На Шуменските язовири

Мнение от desiven »

абе нещо не мога да кача снимките
desiven
новобранец
новобранец

Мнение от desiven »

Изображение
стана ха бре
това е пъстървичката
desiven
новобранец
новобранец

Мнение от desiven »

Изображение
тук като ни теглиха шаранчето
desiven
новобранец
новобранец

Мнение от desiven »

Ето и малко пейзаж

Изображение
desiven
новобранец
новобранец

Мнение от desiven »

Изображение
desiven
новобранец
новобранец

Мнение от desiven »

Изображение
тя добре че жената направила малко пейзажни снимки ние докато теглим рибката
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Здравейте на всички колеги от Шумен.Много добре подредено е това язовирче и дано има повече такива, но за съжаление около Варна нямаме такива .Аман от печалбари и месари.Много бих благодарен ако някой от вас ме упъти как да стигна до тоя язовир , как се казва и какви са условията за риболов та да заведа семейството да хванеме някоя рибка и да релаксираме.Благодаря предварително.На Л.С. разбира се .
Харпунджия
новобранец
новобранец

Мнение от Харпунджия »

Ако е възможно някой да даде малко информация, как да стигна до това хубаво кътче, да отидем през почивните дни с приятели на бира и кюфтета, а пък рибата.... да хванем по някоя и ние да се наречем риболовци :lol: :wink: . Моля някой да напише на ЛС. Благодаря предварително :drinkers:
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Таман се връщам от тоя водоем. На язовира изброих 20 рибаря. Цялата риба от басейна се беше събрала в една четвърт от площта му - ъгъла, който сочи към пътя от където се идва. Две момчета в това кьоше, за 4 часа хванаха може би 30 риби, повечето към 400гр и няколко към кило и малко. Други в това кьоше също вадеха дребни шаранчета. На цялата останала площ на язовирчето, колегите извадиха или по една-две риби или нищо.
Аз и брат ми бяхме от тези дето не извадиха нищо. С осем пръчки, всички възможни монтажи, всичка възможна стръв - 5 часа без нито един удар.
Според мен просто там се хвърля храна и там се събира рибата
За тези 5 часа на водоема се извадиха може би 5 пъстърви.
Каквото хванете се пуска задължително в един бетонен басейн, не се връща във водата.
Сега съм прекалено афектиран и не ща да правя заключения, но в такъв малък язовир, с такъв наплив на рибари и при положение, че рибата не се връща обратно... Вие си правете заключения още колко време ще има риба.
Ivan Tsonchev
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan Tsonchev »

Az sym ot shumen molq kajete mi koi e qzovira 4e da go posetq i az. blagodarq
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Обяснявам как се стига до въпросния гьол- Идвайки от магистралата- слизате от нея и тръгвате да влизате в Шумен от първия възможен вход на града, тоест от пътя за Велики преслав, първата в дясно и стигате до един мост -надясно е бул.Симеон Велики и съответно Шумен, а вляво е за алуминиевия завод.Тръгвате за алуминиевия завод и карате направо, подминавате завода и само направо по тесен асфалтов път.Само направо, подминавате свинарниците и стигате до една помпена станция и има табела за язовира вдясно. Тръгвате по черното пътче покрай бетонения канал и след малко ще видите въпросното язовирче.
Дано съм помогнал с това объркващо обяснение.
Успех на всички.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
isianty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от isianty »

Извинявам се че спамя темата, но не искам да пускам нова. Някой има ли прясна информация относно язовира, отворен ли е през забраната ? и какво се плаща ? Благодаря на всички предварително !
FCSH - isianty !
desiven
новобранец
новобранец

Мнение от desiven »

Здрасти колега язовира е пуснат през забраната миналата неделя бяхме там таксата е 5 лв и вече ако искаш да си купиш риба се плаща отделно :smt039
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

Като гледам , това се оформя като варненска тема за шуменските язовири , та да кажа и аз ..

Петък ходих на Кюлевча , хора нямаше , риба много играеше и то шаранчета 1,5 -2 кг .Преди мен колегите бяха изкарали десетина шаранета , аз отразих супер капо , ама отидох ранния следобяд и по едно време от болото почна да ме тресе статично електричество , тъкмо събрах сергията и като затрещя , заваля . Таксата е 15 лева , която включва до 2 кг риба , оттам нагоре се плаща .Пускат само на малкото гьолче , малко е и ще строят някакви вили около него , но засега е не лоша дестинация с хубави риби . Пазачите много възпитани момчета .

Вчера /събота / Дибич - страшно много хора , пускат само на страната откъм Шумен . Шарани 1,5 до към 4 кг. , адски борбени , много хубави каракуди / много леко пипат , голям кеф да ги дебнеш / и бабушки до към 1кг. Към папурите където успях да хвана място адски тревясало , късах поводи в несвяст , но такъв кеф скоро не бях си правил. Такса 5 лв. Колите до входа и от там търсиш място . Пазача много отзивчив и приятен , упъти ме къде бих могъл да застана и така . Шарана се плаща отделно , плевелната риба не .
Имах удоволствието да се запозная и с колега от форума , Миро от Шумен , дръпна 5 или 6 шарана над 2 кг .

Хубавото и на двете дестинации е , че пътят дотам е път и става и за кално време .
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Zorod , браво за излета,радвам се че ви хареса в Шуменско,ама сигурен ли си за тарифата на Дибичкия язовир,защото в магазин Наслука имаха новите тарифи на шуменските язовири,и язовир Дибич беше 15 лв на човек(а не както каза ти 5 лв)шарана,амура и сома се плащали,скъпите тарифи на някой язовири ме разочароваха и си бих камшика на Драгоево 10 лв на човек(поне има разнообразна риба,такива места обичам),това в петък се случва.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”