Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Чаушани
Чаушани
Вчера с Жорката,решихме да спретнем един излет.Мястото - яз.Въча.Неговата цел - уклеи на директен,моята - фидер и к'вото дойде ( за жалост почти нищо ).Първоначално се установихме в Осиковското дере,но за 5 часа,имахме само 1 риба и се наложи да се преместим.Сутринта времето беше прекрасно,но в последствие се появи и ураганен вятър.Личеше си по дърветата във водата,че нивото на язовира беше спаднало поне с половин метър и продължаваше да пада доста.

Финна уклейска манджичка,но почти никакви индикации.

Заложих на 2 фидера,но и на тях никакво движение.

Преместихме се, и Жорето успя да намери уклея.Даваше доста добре на близка дистанция от брега.
На фидерите,успях да изкарам само един костур.

Изкарах и аз директната 5-ца,включих се с добро темпо ,но уклейския риболов бързо ми омръзна и се върнах на фидера.Там за жалост,както вече споменах имах изкарана само 1 риба.

Имаше и такива мутанти.Взимаше и на пинки и на бял.

Жорето продължи да си ги скубе и в крайна сметка успя да направи едно солидно количество за няколко часа.

Това е за сега.Поздрави и наслука.

Финна уклейска манджичка,но почти никакви индикации.

Заложих на 2 фидера,но и на тях никакво движение.

Преместихме се, и Жорето успя да намери уклея.Даваше доста добре на близка дистанция от брега.
На фидерите,успях да изкарам само един костур.

Изкарах и аз директната 5-ца,включих се с добро темпо ,но уклейския риболов бързо ми омръзна и се върнах на фидера.Там за жалост,както вече споменах имах изкарана само 1 риба.

Имаше и такива мутанти.Взимаше и на пинки и на бял.

Жорето продължи да си ги скубе и в крайна сметка успя да направи едно солидно количество за няколко часа.

Това е за сега.Поздрави и наслука.
TICA FAN
Re: Чаушани
Браво Сонка.Страхотен излет.И много добри снимки.А и рибки е имало.

- ignatov78
- ще става разбирач
Браво,хубави чаушани. 

-
- вече хвърля и на тежко
Хищниците в язовира ще гладуват заради вас
. Браво, добър улов
.

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
Ние нарочно бе,Жорка.Нали трябва да атакуват само вашите воблери и да не се разсейват с уклеи.Joro_PZ написа:Хищниците в язовира ще гладуват заради вас![]()
![]()
. Браво, добър улов
.

TICA FAN
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много яки елколани

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За директния- отличен
. А за фидерите-
.

-
- сериозен играч
Страшен си приятелю!Този язовир го разби!
Ходиш до откат докато хванеш!Поздравления!Трябва да се учим от теб!Аз като отида 2-3 пъти на един язовир и като не хвана го отписвам!Само така,и другия път да хванеш на фидера толкова броя риби колкото е хванал сега приятеля ти чаушанчета!

Добър излет сте направили и на моя любим водоем, на който тази година за съжаление не съм ходил. Ще чакам големите баби и платиките след забраната и заедно с фидерите ще ги разбием.
Ама тези първите снимки не са от Осиковско дере. Доколкото разбирам сте били на залива под рудник "Флорид".
Ама тези първите снимки не са от Осиковско дере. Доколкото разбирам сте били на залива под рудник "Флорид".
За де е успешен излета Ви винаги бъдете оптимисти!!! НАСЛУКА!
dako71 написа:За директния- отличен. А за фидерите-
![]()
.

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотен излет сте спретнали.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- и господ не е толокова добър
Хубави сафриди

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Sony в тази локва има толкова уклей, че бая ще се трябва да половите докато оставите хищниците гладни. Септември гледах от стената вреше от уклей. Преди 3 месеца ми пратиха снимка от там на отлична зъбатка.
Отличен за излета

Отличен за излета

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!