Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Към модераторите и всички колеги!!!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Към модераторите и всички колеги!!!
Не визирам тебе в случая,но има колеги от форума,дето си бракониерстват културно и редовно,а тука се правят на светци.Поне 5 човека мога да изброя,щото имам приятели които не-са рибари но ги познават,и знаят за деянията им.Та верно ,май е по-добре да си анонимен,
щото излагациата ще е пълна като ти праснат снимката във форума,как бракониерстваш с някоя мрежа в ръка.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- pachosz
- сериозен играч
Не е, колега, спокоqno_zloo написа:...предполагам не е и твоя близка, или?..

Така е. Доза предпазливост не е излишна в някои случаи.jorro11 написа:Абе накратко на който му е кеф да си пише името ,на който не да не го пише...
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От последния Богоров женами ми направи много добра снимка(без да иска), такава дето ще завиждат доста фирми.pachosz написа:Не е, колега, спокоqno_zloo написа:...предполагам не е и твоя близка, или?..Имах предвид, че ако смениш аватара, губим всички
![]()
-
- новобранец
.........И земи си тури баце твоя снимка на аватара,че с тая кака дето ги мачка забравих да чета какво си написал беqno_zloo написа:Искам като нормален човек и както мисля за редно да ми се вижда името, но не видях опция да мога да го смена.
Приветствам всички колеги да се регнат с истинските си имена и актуални техни снимки, с цела лесно намиране, сприятеляване, опознаване и т.н.
Мисля че това ще вдигне реийтинга на форума.
Поздрави,
Мариан Лозев

Защо се заблуждавате бе хора ,при положение ,че сте активни в интернет,,ми да не е хакер този дето иска да ти види физиономията или ще влезе в галерията ви, или в чичко Гугал
там пише много неща
Лошото от цялата история е тази,че ако имаш ник да речем'' горилата ''или'' маймуната'' и като се срещнем някъде няма да мога да се обърна към вас и да кажа ;
-Здравейте,вие не сте ли ''Горилата''
или пък ''Маймуната'' 

Лошото от цялата история е тази,че ако имаш ник да речем'' горилата ''или'' маймуната'' и като се срещнем някъде няма да мога да се обърна към вас и да кажа ;
-Здравейте,вие не сте ли ''Горилата''

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Или пък "Годзилата"?петър василев написа:...
-Здравейте,вие не сте ли ''Горилата''или пък ''Маймуната''

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...