Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
- krokibg
- учете се от него
Лежи на най-удобните места за него,няма значение дали е плитко или дълбоко,но обикаля за да се храни и то постоянно когато изгладнее.
Но винаги гледа да държи възможно по-дълбоките места защото се чувства сигорен и спокоен !!! В повечето случаи ми е удрало в по-дълбокото и то едри екземпляри,а на по-плитко са дребните,който големите сомове недопускат в ловните си територий. И най-важното нещо,всичко зависи от дадения водоем,така че няма строго определени правила за поведение,по-различните места се държи по различен начин !!!
Но винаги гледа да държи възможно по-дълбоките места защото се чувства сигорен и спокоен !!! В повечето случаи ми е удрало в по-дълбокото и то едри екземпляри,а на по-плитко са дребните,който големите сомове недопускат в ловните си територий. И най-важното нещо,всичко зависи от дадения водоем,така че няма строго определени правила за поведение,по-различните места се държи по различен начин !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Клонкам до брега и вярвай ми че и сома на Милко се закачи на 3 м от брега ....Троли нощем до брега е по удачния вариант....
няма такива филми за който пишеш....не си разбрал нещо !!! под 4.50 по малка дълбочина не се ползва...освен ако не ловиш в река
а иначе за разстояние от брега си прав...приближавали сме се на много близко макар че той лично не е привърженик на тоя близък контакт с брега заради десетки закачки в тая част...но аз рискувам много в това отношение !
винаги ми е викал ...айде да се махаме в брега сме...а аз съм гонил до дупка така да се каже!
като пишеш за него ...нали не забравяш че сме двама заедно с него в лодката от 12 години ???scooter написа:бай Петьо ги е ловил години наред на дълбочини от 2,5 до 4м., на 5-10м. от брега и е хванал много риби
няма такива филми за който пишеш....не си разбрал нещо !!! под 4.50 по малка дълбочина не се ползва...освен ако не ловиш в река

винаги ми е викал ...айде да се махаме в брега сме...а аз съм гонил до дупка така да се каже!
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Сря Яну 31, 2007 10:51 am, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
- man1966
- ще става разбирач
Къде точно е тоз каньон с такваз голема дълбочина,че не се сещам,или може би го знам под друго име...Troli Rapala написа:Отче мисля,че е назрял момента някой да разкаже за Милковия сом.Чета само легенди без никакви подробности.Ударил е на три метра от брега,но в каньона където дълбочините са 40-50м.Значи правилото за дълбочината важи!![]()

Я елате рибенца при батко...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
21-32м ама нагоре и аз не съм виждал...не че не е ваден сом от 45м...ваден е....ама не от булеварда...а за Милковия сом какво да ти кажа...маловодие....август...удар, битка яка повличане на лодка....изпразнен пълнител на макаров в него...помощ от втора лодка...какво още да ти кажа ??? къде излезе и бе изваден сома ли...сома...на чуките(тук Петьо "66 тия мен" да ма прощава ма иде реч за чуките преди булеварда близо до поляната) след бая зор! И не бе качван в лодката а вързан за нея...Другото любопитно бе че сомовете от тая нощ бяха 3 бр...и все голями
не става въпрос за другите чуки....казвам да нема обърквация !!!
кога си дава си дава..каже ли не...себе си да надминеш все тая е!!!
не става въпрос за другите чуки....казвам да нема обърквация !!!
кога си дава си дава..каже ли не...себе си да надминеш все тая е!!!
Господ може всичко чада мой !