СЬОМГОВИ ПЪСТЪРВИ ..

Модератори: bobopeli, sapuna

anonimen
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: СЬОМГОВИ ПЪСТЪРВИ ..

Мнение от anonimen »

Капиш не Капиш,каквото и да значи това,предлагам на колегата Годфадар да си увеличи въпросната снимка и да си признае,че е збъркал,ако разбирасе е мъж.Мълчанието,ще потвърди обратното.Американка с червени точки :?:
нищо лично.
jordancho
новобранец
новобранец

Мнение от jordancho »

Хора бре, какви балканки в платен рибарник са ве подгонили.
Не виждате ли и без зуум че са под калъп.
Това не са балканки , но вас/теб (joro11=анонимен) ако не ви е срам,
пишете си, не се притеснявайте.
Защо четеш това...Я ходи на риба...
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Колегата,Жоро е прав рибите са-американка и две балканки.......обърнете внимание:колкото и да варират цветовете при балканките,с което съм напълно съгласен винаги точките са оградени със светъл кръг,което липсва при американките :idea: ,за щастие все още в България има места за производство на зарибител от балканска пъстърва.
валатът не най-лошото нещо на света
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

jordancho написа:Хора бре, какви балканки в платен рибарник са ве подгонили.
А де! :wink: И на мен това ми е интересно,защото, видиш ли, за първи път чувам за такъв феномен - да виреят балканки в някакво кално каналче 30мх5м...... :lol:
vanio
новобранец
новобранец

Мнение от vanio »

valat70 написа: Иначе за съжаление в България тази красива риба все по- трудно се размножава в естествени условия.

Уважавам мнението на всички..
И аз уважавам мнението на всички,но определено смятам че американка в България не се развъжда по естествен път!Те и реките в ,които балканката се размножава се броят на пръсти!
А балканка да живее в някакъв изкопан канал е пълен абсурд!
kladnicafishing
новобранец
новобранец

Мнение от kladnicafishing »

Браво!
Изображение
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

....как ще коментирате,тогава улова на епизодични балканки в река Марица в района на Пловдив.
Рибите са балканки и никой не може да ме убеди в противното.Ловя целенасочено тази риба от 1989г.Ловил съм я в Пирин,Рила,Странджа,Стара Планина,но най-много в Родопите......със същата цветова гама съм ловил балканки в заблатеното Лъкинско езеро още 1990г.,като рибите имаха и тинест дъх.Виждал съм балканки в утайника под него,а който е ходил там добре знае за какво говоря,а и до днес в Юговска река/под утайника/ има прилично количество от тази риба.......
просто няма смисъл да се спори :idea: .
валатът не най-лошото нещо на света
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Колеги, на снимката рибите са три американски пъстърви. Тези с червените точки се срещат рядко по принцип, но са си американки.
bountyhunter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bountyhunter »

колега jordan4o първото което мога да кажа е че рибите са американка и 2 балканки.
А по повод въпроса ти къде в рибарник има балканки ,ако искаш ми ела на гости да те заведа в рибарник да ловиш балканки по 2 кила.

п.п. бат Стане балканки са си двечките ве пич ,разгледаи ги по обстойно,нали ти пратих снимка с 2 кила балканка от рибарник.Кво и е общото с речната такава-нищо просто в такава среда са живели за тва са толкова бели.Като ми доидеш на гости ще те заведа в една река къде балканките са още по бели и от тези на снимката,ама са си балканки а не са американки.дори някои от тях нямат и една червена точка.
аиде стига толкова за сега пък като се видим ще говориме повече на тая тема.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”