Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- 
				ivo75
- кандидат преподавател 
Re: Воблери
Не че нещо ама аз пък намирам.Ама ти като можеш ги направи точни копия на ръка.И казах , че не съм ги копирал просто така станаха.Загледай се малко детайлно и може да откриеш нещо знам ли.Sobieski написа:ivo75 написа: Сори за офа но ако някой вижда прилики да си замълчи и да не ме издава
Хубави са само където аз не намирам много приликиПърво на оригиналните корема е почти равен с изключение на една лека подутина около халката за първата кука, второ имат ясно изразена "гърбица" леко като Гърбушко
, трето около лопатката е отсечено, а не заоблено и последно ми се струва че опашката им е по издължена. Сега остана и да ги видим тези твойте в цветове

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ

Дали си приличат или не - въпрос на гледна точка  Заготовките изглеждат супер! Иво, не си губи времето да пишеш ами ги довършвай, че да ги видим в бойна готовност!
 Заготовките изглеждат супер! Иво, не си губи времето да пишеш ами ги довършвай, че да ги видим в бойна готовност!   

ПП
Лично за мен има доста прилики

Заготовките изглеждат супер! Иво, не си губи времето да пишеш ами ги довършвай, че да ги видим в бойна готовност!
 ПП
Лично за мен има доста прилики

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"

- 
				alankooly
- новобранец 
Колеги от както забраната е факт усещам един странен сърбеж по ръцете, една краста която може да се излекува само с ходене до водоем  Тъй като сега това е невъзможно се мъча да я почеща по другия начин - да пръсна някой лев докато се подготвям за откриването. Та от няколко дена чета здраво форума с цел да си харесам някоя ламаринка и се спрях на някои доста популярни модели. Въпроса е обаче че не знам от къде мога да се ги купя и дали изобщо ги има по магазините или само он-лайн. Става дума за следните убавци :
 Тъй като сега това е невъзможно се мъча да я почеща по другия начин - да пръсна някой лев докато се подготвям за откриването. Та от няколко дена чета здраво форума с цел да си харесам някоя ламаринка и се спрях на някои доста популярни модели. Въпроса е обаче че не знам от къде мога да се ги купя и дали изобщо ги има по магазините или само он-лайн. Става дума за следните убавци :
Йо-зури л-миноу 44
S-Hornet Asakura
Salmo Tiny
и евентуално ако останат кинти може да прибавя Jackal/Illex tiny fry
Ааааа и да уточня интересувам се предимно от магазинната мрежа на София:) Благодаря предварително на отзовалите се колеги.

Тъй като сега това е невъзможно се мъча да я почеща по другия начин - да пръсна някой лев докато се подготвям за откриването. Та от няколко дена чета здраво форума с цел да си харесам някоя ламаринка и се спрях на някои доста популярни модели. Въпроса е обаче че не знам от къде мога да се ги купя и дали изобщо ги има по магазините или само он-лайн. Става дума за следните убавци :
 Тъй като сега това е невъзможно се мъча да я почеща по другия начин - да пръсна някой лев докато се подготвям за откриването. Та от няколко дена чета здраво форума с цел да си харесам някоя ламаринка и се спрях на някои доста популярни модели. Въпроса е обаче че не знам от къде мога да се ги купя и дали изобщо ги има по магазините или само он-лайн. Става дума за следните убавци :Йо-зури л-миноу 44
S-Hornet Asakura
Salmo Tiny
и евентуално ако останат кинти може да прибавя Jackal/Illex tiny fry
Ааааа и да уточня интересувам се предимно от магазинната мрежа на София:) Благодаря предварително на отзовалите се колеги.
- 
				alankooly
- новобранец 
А нещо по-подробно за он-лине магазина за Патера може ли да ми кажеш? Има ли адрес на който трябва да отида за да поръчам? И каква е процедурата ...

- sandista
- сериозен играч 
- Обратна връзка:
http://shop.fishing-tackle.bg/alankooly написа:А нещо по-подробно за он-лине магазина за Патера може ли да ми кажеш? Има ли адрес на който трябва да отида за да поръчам? И каква е процедурата ...
Супер коректен ! Пазарувай смело

- 
				alankooly
- новобранец 
Мерси много -смятам да му се доверя 

- баш_майстора
- сериозен играч 
- Обратна връзка:
първите петима сте ми ясни
кой е чичето най в дясно?

кой е чичето най в дясно?

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."

- 
				legolata
- научил се да хвърля 
колега,ей тва е много яко.само да попитам на 8 снимка от горе на долу във зелените кутийки  Рапала ли са воблерите?

- 
				ivo75
- кандидат преподавател 
Майко мила   .Марко предполагам как си се радвал на тези гледки (като малко дете на ц....
 .Марко предполагам как си се радвал на тези гледки (като малко дете на ц....  )Защо и при нас не стават така изложенията.Да ни напълнят очите и испразнят джобовете
 )Защо и при нас не стават така изложенията.Да ни напълнят очите и испразнят джобовете   .Благородно ви завиждам за разходката.
 .Благородно ви завиждам за разходката.

.Марко предполагам как си се радвал на тези гледки (като малко дете на ц....
 .Марко предполагам как си се радвал на тези гледки (като малко дете на ц....  )Защо и при нас не стават така изложенията.Да ни напълнят очите и испразнят джобовете
 )Защо и при нас не стават така изложенията.Да ни напълнят очите и испразнят джобовете   .Благородно ви завиждам за разходката.
 .Благородно ви завиждам за разходката.МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ

Колеги практикувам спинингов риболов на дребни хищници и до сега не съм пребвал за сом, но нещо ме гложди и не ми дава мира от много време. Не не е изчезването на белите мечки, а именно риболова на сом с плиткогазещи воблери.
Главно го ловят на тролинг при дълбочина поне няколко метра, но в много репортажи виждам сомове уловени на туичбайти и други подобни с минимално газене.

Също така много хвален от колегите сомски воблер -
е с дълбочина на газене от порядака на 0,5 - 1м И как тогава риба която се вдига на повърхността главно през ноща бива успешно ловена на плиткогазещи воблери през деня?

Главно го ловят на тролинг при дълбочина поне няколко метра, но в много репортажи виждам сомове уловени на туичбайти и други подобни с минимално газене.

Също така много хвален от колегите сомски воблер -

е с дълбочина на газене от порядака на 0,5 - 1м И как тогава риба която се вдига на повърхността главно през ноща бива успешно ловена на плиткогазещи воблери през деня?
кьоркефали

колега аз  на това му се глася  от миналата  година за сега е къпан 3-4 пъти но без резултат 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър 
Елементарно ! Когато я има в изобилиеchopara написа:... И как ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- 
				ivo Vratsa
- ще става разбирач 
Е кьорав ли сиsandista написа:Salmo SKinner ли е на първата снимка ?
 Аз за кво мислиш го взех от Тео-ча сега избих сомовете
 Аз за кво мислиш го взех от Тео-ча сега избих сомовете