Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дъждовни каракуди
Дъждовни каракуди
Здравейте.Въпреки лошото време,днес с Камата бяхме запланували да направим един риболов.От доста време се точехме да посетим един язовир,на който може да се каже,че сме израстнали като риболовци - яз.Брягово.Наистина,имахме великолепни спомени от миналото там.Както се казва - "старата любов ръжда не хваща " .Речено - сторено.Въпреки росата сутринта,потеглихме с надежда.Имахме и още една компания с нас,колеги на Камата.
Първоначално се настанихме в един дълбок залив,но в последствие се преместихме из плитчовете.

Стръв - бял и торен.Хранехме с Трапер,като периодично пострелвахме и някоя прашка бял.

Постояхме до обяд в залива,но рибата очевидно я нямаше.Насочихме се към плитчовете от другата страна.Там успяхме да излъжем още каракуди с този размер,един шаран около кг , и някое друго бебе.Имаше доста колеги на язовира,като повечето също ловяха каракуда успешно.

Раничко,около 16:30 ,малко преди да ни завали по-силния дъжд си потеглихме обратно.Общо взето една добра разходка се получи,въпреки че се понамокрихме малко.
Поздрави и наслука!
Първоначално се настанихме в един дълбок залив,но в последствие се преместихме из плитчовете.

Стръв - бял и торен.Хранехме с Трапер,като периодично пострелвахме и някоя прашка бял.

Постояхме до обяд в залива,но рибата очевидно я нямаше.Насочихме се към плитчовете от другата страна.Там успяхме да излъжем още каракуди с този размер,един шаран около кг , и някое друго бебе.Имаше доста колеги на язовира,като повечето също ловяха каракуда успешно.

Раничко,около 16:30 ,малко преди да ни завали по-силния дъжд си потеглихме обратно.Общо взето една добра разходка се получи,въпреки че се понамокрихме малко.
Поздрави и наслука!
TICA FAN
-
- разбира нещата
Re: Дъждовни каракуди
Браво доста добър излет е станал с добро количество риба .
Това е то времето на каракудите преди и по време на дъжд .
Това е то времето на каракудите преди и по време на дъжд .
-
- сериозен играч
Браво,хубави каракуди 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Супер излет се е получил, поздравления!
- borislav58
- сериозен играч
Дъждовни ама убави
Сони и аз предпочитам да съм в дъждът под чадъра ама е густо да се кефиш. Браво добър риболов се е получил

-
- сериозен играч
- Николай Неделков
- учете се от него
Браво бе адаш. От началото на годината ти стана наща форумна гордост 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- bigfish133
- ще става разбирач
Ники , поздравления за излета ! Утре , живот и здраве и аз ще съм там , но ще потърся и нещо друго , освен каракудите 

-
- сериозен играч
поздравленя на групата
арно сте фанали

nikejo написа:Браво бе адаш. От началото на годината ти стана наща форумна гордост

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Знам,какво ще търсишbigfish133 написа:Ники , поздравления за излета ! Утре , живот и здраве и аз ще съм там , но ще потърся и нещо друго , освен каракудите

TICA FAN
добар излет