Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Ток,шарани и престъпно безхаберие !
Модератор: bobopeli
Re: Ток,шарани и престъпно безхаберие !
това с медийте може да свърши работа,така че събирайте снимки,доказателства и пращайте само към медийте
- Диканаров
- кандидат преподавател
Момци, а правите ли си сметка, какво нещастие очаква мрежарите, бомбаджиите, токаджиите и т.н. приятни люде-бракониери от 01 до 06.05 в района на Националната среща?
А може и всички тези мушмороци да са се изнесли от югоизточна България в другите региони.
Хайде да провериме а?
Аз ще дойда от сватба, на 04.05 и ще се включа от движение и в мача, и в риболова, и в всички други юнаклъци!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Нема оправия,всички бракониери на сапун ма....а им!!!
Трябва да се намери некой луд да ги отстреля,щото в тая държава всичко е на самотек,и на никой не му пука!
Трябва да се намери некой луд да ги отстреля,щото в тая държава всичко е на самотек,и на никой не му пука!
Dio perdona-Io No!

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Това може да прозвучи малко примитивно ама може да ги хванете както си е нужно да ги пребиете от бой и се обаждате после на иара да ги прибере има такова нещо наречено граждански арест и мисля че може да се оправдаете с това.
-
- новобранец
Според мен най-напред трябва дя се криминализира не само използването на тия токаджийски пособия, а и притежанието както и продажбата на същите. Защото при разговорите със служители на ИАРА всички ми казват, че за да могат да ги санкционират трябва да ги хванат с действащ уред във водата, а това в повечето случай не се получава. А ако беше иначе веднага можех да дам инфо на компетентите органи за няколко горди собственици на такива "ефективни въдици" в Чирпанския район, които вече съсипаха един доста голям участак от Марица...
Да не говориме още, че колеги от други форуми споделиха за намерена в интернет пространството обява за направа и продажба на такива уреди, които дори били направени съобразно предпочитанията на използващия ги и неговия риболовен обект...
тия хора освен това
не заслужават друго.
Още повече, че доколкото съм слушал за подобни уреди, на стига че част от рибата по една или друга причина не успява да прижевее токовия удар, ами и тази част която успее вече не може да даде поколение. Еми при това положение е ясно, че този тип бракониери наистина са №1 в класацията и ако не се земат мерки в най-скоро време ще имаме водоеми мъртавци.

Още повече, че доколкото съм слушал за подобни уреди, на стига че част от рибата по една или друга причина не успява да прижевее токовия удар, ами и тази част която успее вече не може да даде поколение. Еми при това положение е ясно, че този тип бракониери наистина са №1 в класацията и ако не се земат мерки в най-скоро време ще имаме водоеми мъртавци.
-
- научил се да хвърля
Само лабут на място колеги помага ,според мен това е лека поне аз го практикувам редовно
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
-
- новобранец
Трябва да си носиме по един пистолет от ония малките и като видиме бракониер

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
kladnicafishing написа:Трябва да си носиме по един пистолет от ония малките и като видиме бракониер
то ясно че може и така,
но как изкопа 2 годишна тема