Ток,шарани и престъпно безхаберие !

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

MAGNUM_89
новобранец
новобранец

Re: Ток,шарани и престъпно безхаберие !

Мнение от MAGNUM_89 »

това с медийте може да свърши работа,така че събирайте снимки,доказателства и пращайте само към медийте
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Момци, а правите ли си сметка, какво нещастие очаква мрежарите, бомбаджиите, токаджиите и т.н. приятни люде-бракониери от 01 до 06.05 в района на Националната среща? :twisted: А може и всички тези мушмороци да са се изнесли от югоизточна България в другите региони. :roll: Хайде да провериме а? :axe: Аз ще дойда от сватба, на 04.05 и ще се включа от движение и в мача, и в риболова, и в всички други юнаклъци! :wink: :D :lol: :D :drinkers: :partyman:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
futa
новобранец
новобранец

Мнение от futa »

Нема оправия,всички бракониери на сапун ма....а им!!!
Трябва да се намери некой луд да ги отстреля,щото в тая държава всичко е на самотек,и на никой не му пука!
Dio perdona-Io No!
Изображение
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Това може да прозвучи малко примитивно ама може да ги хванете както си е нужно да ги пребиете от бой и се обаждате после на иара да ги прибере има такова нещо наречено граждански арест и мисля че може да се оправдаете с това.
barabinara
новобранец
новобранец

Мнение от barabinara »

Според мен най-напред трябва дя се криминализира не само използването на тия токаджийски пособия, а и притежанието както и продажбата на същите. Защото при разговорите със служители на ИАРА всички ми казват, че за да могат да ги санкционират трябва да ги хванат с действащ уред във водата, а това в повечето случай не се получава. А ако беше иначе веднага можех да дам инфо на компетентите органи за няколко горди собственици на такива "ефективни въдици" в Чирпанския район, които вече съсипаха един доста голям участак от Марица... :evil: :evil: :evil: Да не говориме още, че колеги от други форуми споделиха за намерена в интернет пространството обява за направа и продажба на такива уреди, които дори били направени съобразно предпочитанията на използващия ги и неговия риболовен обект... :evil: тия хора освен това :axe: не заслужават друго.
Още повече, че доколкото съм слушал за подобни уреди, на стига че част от рибата по една или друга причина не успява да прижевее токовия удар, ами и тази част която успее вече не може да даде поколение. Еми при това положение е ясно, че този тип бракониери наистина са №1 в класацията и ако не се земат мерки в най-скоро време ще имаме водоеми мъртавци.
cvetelinmitov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cvetelinmitov »

Само лабут на място колеги помага ,според мен това е лека поне аз го практикувам редовно
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
kladnicafishing
новобранец
новобранец

Мнение от kladnicafishing »

Трябва да си носиме по един пистолет от ония малките и като видиме бракониер :smt071 :smt071 :smt067 :smt068 :smt070 :smt066
Изображение
Miro Ni4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Miro Ni4ev »

kladnicafishing написа:Трябва да си носиме по един пистолет от ония малките и като видиме бракониер

то ясно че може и така,
но как изкопа 2 годишна тема :D
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”