Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Ток,шарани и престъпно безхаберие !
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Ток,шарани и престъпно безхаберие !
Колеги,пускам тази тема, защото съм потресен от случващото се на яз. Копринка. Вече трети ден на устието на язовира , нагли бабаити избиват рибата с ток .Събират зашеметения шаран и сом в касетки и необезпокоявани от никой ги извозват до близката си база.Всичко това се разиграва пред очите на шефа на ЛРД,който явно им пази гърбовете.Обадихме се на ИАРА Ст.Загора,но от там ни отговориха че тия имали връзки с изпълнителната власт ,и нищо не могат да направят. Кой може тогава ? Пълна безизходица ! Колеги посъветвайте ни какво да направим и към кой да се обърнем за подкрепа ? Аз лично вече нямам сили да се боря ...
И падащата звезда е била изгряваща .
Re: Ток,шарани и престъпно безхаберие !
Колега , това е родината.Получава се следното ш .. ей тоя ми е брачед ве , и всичко е позволено.Няма оправия.Ще си избият рибата и ще си свиркат с уста.За съжаление това е родното положение.Другия начин е да се обадиш директно в министерството.Дано от там да направят нещо по въпроса.Или ги снимайте с някаква камера и ги изпратете на някоя медия.
TICA FAN
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Колега,никой няма да ти обърне внимание.В един участък на Марица всеки ден минават сутрин и вечер с една лодка с ток.Звънили сме на ИАРА незнам колко,те са стях.Колегите са решили да стигнат до насилие

-
- ще става разбирач
И на полицията не вярвам. Миналата година като си кльонках,видях четирима мъже които разкопаваха една могила на язовир Копринка .Обадих се в полицията,но никй не дойде.Четири часа по късно ,ония си извадиха това за което са дошли, и си тръгнаха по живо по здраво .
И падащата звезда е била изгряваща .
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ИАРА-Стара Загора Това дали съществува още????Защото аз не съм много сигурен щом и ез.Загорка се тараши вечерно време де им е до "Гъза" с извинение за какво говорим.Едно езеро дето е сигурно 1/30-40 или повече от яз.Копринка не могат опазят пък самия язовир.Малеееееееее че се ядосах пак!!!!!

Където качеството е от значение!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ има само един начин: БОЙ, БОЙ и пак БОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Когато станем свидетели на такива неща е хубаво да сме повече съвестни риболоци на въпросното место и заедно да отидем и да "посъветваме" културно и продължително време въпросните трудолюбиви граждани, които сувестно се стараят да намалят популацията на рибите.
Да ме извинят модовете и всички колеги, ама МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА БРАКОНИЕРСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Когато станем свидетели на такива неща е хубаво да сме повече съвестни риболоци на въпросното место и заедно да отидем и да "посъветваме" културно и продължително време въпросните трудолюбиви граждани, които сувестно се стараят да намалят популацията на рибите.
Да ме извинят модовете и всички колеги, ама МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА БРАКОНИЕРСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Kaкто е тръгнало , скоро ще ходим само и единствено на платено.По другите места няма да останат даже и кротушки. 

TICA FAN
-
- учете се от него
Така или иначе никой не обръща внимание на обажданията ни( от ИАРА), поне ги СНИМАЙТЕ и тях и колите им с рег.номера и ги пращайте до някоя медия.А пък може със снимките направо в полицията и ИАРА и после до Господари на ефира да им търсят сметка какво са направили и какви мерки ще вземат.Знам че звучи наивно, но колкото повече сигнали има до тях и до медиите се надявам да вземат малко от малко да започнат да си вършат ПО КАЧЕСТВЕНО работата за която ние като данъкоплатци им плащаме заплатите.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Всички бракониери са пееаааззззиии...!!!
Нямат спирачки и т'ва си е...ама какво да се очаква в държавата, където ежедневно се стрелят...за едни риби ли някой ще мисли?

Нямат спирачки и т'ва си е...ама какво да се очаква в държавата, където ежедневно се стрелят...за едни риби ли някой ще мисли?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

В действителност както е посочил един от колегите напълно резонно е да се сезира полиция,за което по надлежен ред органите на МВР да си извършат проверката,след което при наличие на данни да се реши последващо въпроса и от прокуратурата,стига да се засекат въпросните "търговци",каквито в днешно време са голяма част от бракониерите!Все пак си има специални текстове за бракониерството в нашия Наказателен кодекс,което въпросните "уважавани" от нас риболовците бракониери не подозират,поне една част от тях,че изобщо съществуват.Именно един от текстовете е за улов на риба в размножителния й период.
- Бисо
- сериозен играч
За наше огромно съжалени,брат ми пак се оказва прав,щото в такива случаи той казва,ПРОСТ НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА!? А ние се оповавме на ДЪРЖАВНАТА ИАРА.Та във връзка с това да кажа-ИАРА са номенклатурчици дето се гушат,зимат си заплатчиците и ич неги боли у...!А яз къде съм видел,къде чел,къде гледал,но на доста места из белия свет има граждански организаций,които имат определени правомощия/не малки/.Кой и как ги дава/правомощията/ не зная,но съм сигурен/прочитайки презентацийте/,че между нас има колеги които знаят-кой и как.Та в крайна сметка ние не сме ли граждани,не иска ме ли нещо съвсем нормално???Сега ще пусна нова тема.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- учете се от него
Днес , сутринта (10.00-10.30) на устието на Копринка имаше само двама с по една въдица. Пътем ,на единия(възрастен човек) му се развикахме с колегата от колата , даже се позагледахме дали не е с парашут-беше си на плувка , човека-събрал си е такъма и е изчезнал , като погледнах след 15-тина минути. Другия беше доста далече , ама и той хвана на някъде 

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Писменна жалба до прокуратуратагуслар написа:Колеги,пускам тази тема, защото съм потресен от случващото се на яз. Копринка. Вече трети ден на устието на язовира , нагли бабаити избиват рибата с ток .Събират зашеметения шаран и сом в касетки и необезпокоявани от никой ги извозват до близката си база.Всичко това се разиграва пред очите на шефа на ЛРД,който явно им пази гърбовете.Обадихме се на ИАРА Ст.Загора,но от там ни отговориха че тия имали връзки с изпълнителната власт ,и нищо не могат да направят. Кой може тогава ? Пълна безизходица ! Колеги посъветвайте ни какво да направим и към кой да се обърнем за подкрепа ? Аз лично вече нямам сили да се боря ...

и пак,,,,и пак,,, и да вестниците после и готово