Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Тика или Шимано да взема ... ???
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Тика или Шимано да взема ... ???
Здравейте колеги...
Тези дни съм изпаднал в една дилема относно макара за фидер Колмик Викинг 120гр. Принципно си харесах Тика Спортера 3507 / 370гр. тъй като до сега бях с една дайва регал 2500 и малко малка идва но пък същевременно комплекта става доста лек и приятен... та за това се ориентирах към тиката....
Обаче вчера като ходих да пазарувам едни стойки врътнах едно Super Baitrunner 5000 XTEA и оле мамо
!!!! Направооо се влюбих... перфектна но единственото което ме спира е че тежи 540гр. и се чудя няма ли да стане доста тежка комбинация .... От друга страна пък аз с фидера главно шарковци дърпам и ще е хубаво да имам нещо с по голям заряд.
Вие какво ще кажете по двете въпросни комбинаций? Не коментираите цената в разликата на макарите.. знам че е голяма..., интересува ме густото от риболова
Мерси
Тези дни съм изпаднал в една дилема относно макара за фидер Колмик Викинг 120гр. Принципно си харесах Тика Спортера 3507 / 370гр. тъй като до сега бях с една дайва регал 2500 и малко малка идва но пък същевременно комплекта става доста лек и приятен... та за това се ориентирах към тиката....
Обаче вчера като ходих да пазарувам едни стойки врътнах едно Super Baitrunner 5000 XTEA и оле мамо

Вие какво ще кажете по двете въпросни комбинаций? Не коментираите цената в разликата на макарите.. знам че е голяма..., интересува ме густото от риболова

Мерси

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Тика или Шимано да взема ... ???
Взимай шиманото !!!! Това не еболонезе да го държиш цял ден ... фидера си го слагаш на стойката и готово затова, че щяла да стане по-тежка няма никакъв проблем.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

мецедес ли да си взема или форд
- Naiden71
- научил се да хвърля
[quote="Станимир Христов"]Здравейте колеги...
От друга страна пък аз с фидера главно шарковци дърпам и ще е хубаво да имам нещо с по голям заряд.
............................................................
Мисля че и това ще ти свърши чудесна работа.

От друга страна пък аз с фидера главно шарковци дърпам и ще е хубаво да имам нещо с по голям заряд.
............................................................
Мисля че и това ще ти свърши чудесна работа.

Cohiba Fishing
-
- разбира нещата
Да колега обмислих и точно този вариянт но държа да е баитрънер ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, защото при последния ми риболов 2 пъти щях да остана без фидерчето
единия път гаджето с плонж я хвана докато беяше наполошина в водата..... 

- helikopter
- новобранец
Колега то и Ексейджа(и още няколко модела) е с двоен аванс.Не е байт рънър ама на мен ми върши идеална работа.Поразгледай няма да сгрешиш.Аз на медиум фидера за момента ползвам Ексейдж 1000 и имам на нея шаран 2,600 и да ти кажа не мръдна въобще макарето 

-
- разбира нещата
Късно е вече
Шимано супер 5000 е поръчано
като доиде + още някой придобивки ще се похваля 

-
- ще става разбирач
Щом е за шарани-по-добре с байтрънер...