Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
Благодаря, колега VGS!
Решавам, че ще ги оставя така - за експеримента!
При първа възможност ще докладвам за резултатите 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- ще става разбирач
Колкото за правите лопатки:
има ги и при марковите воблери,
на тази снимка двата десни са си с прави лопатки и въпреки това
по каталог им дават 4,5 и 6м.

има ги и при марковите воблери,
на тази снимка двата десни са си с прави лопатки и въпреки това
по каталог им дават 4,5 и 6м.

-
- кандидат преподавател
Никой не казва , че лопатките трябва задължително да са с наклон.Просто утежнението играе важна роля в случая на колегата.Ако е утежнен добре ще гази надълбоко .Но ако е е си е проблем.
Нека колегата Симеон пусне снимки да ги видим как се държат на вода в лигенчето и ще стане ясно всичко.
Нека колегата Симеон пусне снимки да ги видим как се държат на вода в лигенчето и ще стане ясно всичко.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- новобранец
-
- кандидат преподавател

Поне според мен ако им огънеш лопатките малко на долу ще докараш дълбочина.Въпроса е ти какво газене търсиш.
Като ги подръпнеш стигат ли до дъното.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- новобранец
Колега, ако добре се вгледаш в снимките ще разбереш, че лопатките на воблерите опират дъното на легена, а задната част на волблерите както се вижда на снимките стои леко нагоре. Тия дни когато имам време ще ги претегля на електроннна везна и ще ви пиша всеки един от тях колко грама тежи.
Имам подгатвени още няколко воблера, които скоро време ще ви ги кача да ги видите.
А ощо се отнася до халкичките, за които писах, намерих ги във Варна, но 4 мм, което не ме устройва, аз търсех 5 и 6 мм, но не успях да открия.

Имам подгатвени още няколко воблера, които скоро време ще ви ги кача да ги видите.
А ощо се отнася до халкичките, за които писах, намерих ги във Варна, но 4 мм, което не ме устройва, аз търсех 5 и 6 мм, но не успях да открия.

-
- кандидат преподавател
Ами напълни още малко вода де.simeon5944 написа:Колега, ако добре се вгледаш в снимките ще разбереш, че лопатките на воблерите опират дъното на легена,

От снимките не се вижда добре , че дупето е вирнато.Но ти си знаеш и това е добре.Значи ще има да го върти.Очакваме пробите на дълбоки води и резултати с риби.
пп:Скоро и аз ще завърша някой дългосрочни проекти

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
не бутай лопатките или отежнението преди да си изпробвал играта, нищо че е почти под нулев ъгъл воблерът ще заеме необходината стойка благодарение на разположението на халката, аз залагм че ще играят (при тази голяма лопатка няма начин), ако я огъваш прави го съвсем леко - от порядака на няколко градуса
пример:

пример:

кьоркефали
-
- разбира нещата
Е това вече е гъзария . Всеки воблер в специално за него изработена кутийка .
И воблерите са много добре направени , че чак немога да повярвам , че е на ръка .
И воблерите са много добре направени , че чак немога да повярвам , че е на ръка .
Добре, ся ни моа да рабера що беше нужно да убиваш всичко детско в нас.
Край, аз спирам да дялкам, няма смисъл, сърбите са много добри.
Край, аз спирам да дялкам, няма смисъл, сърбите са много добри.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е аз пьк не се притеснявам да покажа какво сьтворих оня ден
Нали все пак сьм начинаещ.

След снощният запой ,рьката на задапаратното устройство е леко трепереща
но все пак се разбира какво сьм снимал.Сега остава един лак и проби естествено.
Остават още 40 дни ,през който само това ми остава,да попьлня празните кутийки

Нали все пак сьм начинаещ.

След снощният запой ,рьката на задапаратното устройство е леко трепереща

Остават още 40 дни ,през който само това ми остава,да попьлня празните кутийки

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- каридата
- учете се от него
Марко за мен пък е важно моето чадо да хваща пък ако ще и да е недодялан грозник
.Все пак ги правим за удоволствие а не за алъж вериж. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Най лесно е да се убие ентусиазма.
Ама я ми кажете, колко струва един сръбски воблер ? Предполагам, че е в порядъка на 30+ лв. може и повече.
Миналата година скъсах такъв беше 28 лв. още ме боли корема, като се сетя и да си призная повече нямам намерение да ловя с такива воблери още не съм си надвил над масрафа. Боли като скъсам и от мойте, но някак си болката е по поносима.
И не на последно място сърбите работят воблери, от, да не кажа голяма дума ама поне 20 години (извинявам се ако греша) нормално е да има прогрес в развитието им (визоално а не технически) съдя по себеси, когато започнах и сега какво майсторя за 2 години намирам видима разлика, от това, какво е били, и какво е, и какво ще е.
Пичове правете и се небойте важно е да хващат рибки, което вече е доказано и даже Каридата има и такава тема, която от своя страна е много показателна.
Поздрави и ценете собственото.
Ама я ми кажете, колко струва един сръбски воблер ? Предполагам, че е в порядъка на 30+ лв. може и повече.
Миналата година скъсах такъв беше 28 лв. още ме боли корема, като се сетя и да си призная повече нямам намерение да ловя с такива воблери още не съм си надвил над масрафа. Боли като скъсам и от мойте, но някак си болката е по поносима.
И не на последно място сърбите работят воблери, от, да не кажа голяма дума ама поне 20 години (извинявам се ако греша) нормално е да има прогрес в развитието им (визоално а не технически) съдя по себеси, когато започнах и сега какво майсторя за 2 години намирам видима разлика, от това, какво е били, и какво е, и какво ще е.
Пичове правете и се небойте важно е да хващат рибки, което вече е доказано и даже Каридата има и такава тема, която от своя страна е много показателна.
Поздрави и ценете собственото.
Ееееееее
майтаб бе, Уили
Дялкам си, споко
.
От как казах, че се отказвам- цели два, само дето няма време за повече.
А иначе относно шамара по вратот- на бат Марко ако иска му позволявам, ама ако е на брега на някой язовир по време на тестове на самоделки
майтаб бе, Уили
Дялкам си, споко

От как казах, че се отказвам- цели два, само дето няма време за повече.
А иначе относно шамара по вратот- на бат Марко ако иска му позволявам, ама ако е на брега на някой язовир по време на тестове на самоделки
Чукотските учени установиха ,че не сме минали сърбите но опитите продължаватMarco Polo написа:Момчета, мнооого хляб има да ядем докато стане нещо от нас...
Хайде стига съм ви подтискал...

ПС:тия тройчици на оунър са убийци
кьоркефали