Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СУПЕРШОУ НА ПРИМОРСКО!
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Бреиии
Брейййй маа му стара глеи как хубаво си изкарали хората пак аз давам наряди еи да знаите да не се заричам ама другия път жив умрял наряди ли ще сменям болнични ли ще излизам ще дода мноо ви се кефя на готиното изкарване дано се така да е момчета НАЗДРАВЕ
Снимките от приморско
Снимките от приморско от камерата на Жоро около 660 Мб зип файловете съдържат всичко което е в едноименните директории ако някой иска да тегли всичко 

-
- учете се от него
Миналата година съставяха актове, не защото си на плажа на Силистар
а защото колата ти е спряна и си минал през защитената зона.
Ако кацнеш с хеликоптер ще те почешат по ма.....те.
ама нейсе.Иначе мястото е повече от перфектно.
Заради това направиха паркинг на един частен имот,но е далече от плажа.
а защото колата ти е спряна и си минал през защитената зона.
Ако кацнеш с хеликоптер ще те почешат по ма.....те.

ама нейсе.Иначе мястото е повече от перфектно.
Заради това направиха паркинг на един частен имот,но е далече от плажа.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Общата снимка?
Здравейте морски лъвове,
Два дни си близах раните, но още съм жив!
Имам една молба - може ли някой да пусне тук ОБЩАТА СНИМКА НА ВСИЧКИ НА РЪБА НА БУНАТА СЪС ЗНАМЕТО!Не я видях досега, според мен е снимана с апарата на Отчето или Стрижок. Даже мисля, че са два-три кадъра

Два дни си близах раните, но още съм жив!
Имам една молба - може ли някой да пусне тук ОБЩАТА СНИМКА НА ВСИЧКИ НА РЪБА НА БУНАТА СЪС ЗНАМЕТО!Не я видях досега, според мен е снимана с апарата на Отчето или Стрижок. Даже мисля, че са два-три кадъра

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Прегледах току-що линка, ама баш тая снимка я няма! Там сме 13-14 души, а не 5-6! Трябва ми, щото искам да я пусна във вестника!strijok написа:Доценте здравей, Заргански качи един линк в разни в темата на Бат Милен за нас тримата - Стрижок,Заргански и Сървайвъра.
Има я и общата снимка със знаметои други от РАНДЕВУТО.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- сериозен играч
Знамето и ние, приморски партизани!
Благодаря Отче, намерих ги!отец Ми Го Нафърфорий написа:Доценте аз съм качил всичко от моя и бат миленовия апарат...
Я се вижте какви сте Приморски партизани!

През лятото на Дюни ли, на Силистар ли, на Кранево ли, или на Ивайловград - пак ще дойда да ви вея байряка, ама тоз път награди няма да давам за раци, а за риби - пърлаци!
И да сме пет пъти по толкова!
Айде да е аирлия

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...a...aaa...Доценте, ... искам хонорар за заглавието на статията във вестника - туй за партизаните го казах аз първи - да се разберем, значи
Я виж тука:
И все пак искам да знаеш, че изключително много съм доволен от запознанството ми теб - ти си един изключителен човек, отдаден на хобито си и работата си, достоен за респект и подражание!
Да си жив и здрав, че ни събра! ... в частност ние двамата с Батката - с който видя как се целунахме и още по-важното е , че няма ни една снимка от тоз момент - сигурно като е ставало всички сте се захласнали по нашта Морска ЛюбоФ
..ми така е като оставих парада да се води от "свети" хора, врачански теменуги и узу и един състезател на Макларън-Мерцедес .... ма мнооо спи тоз човек, бе...еее... чак довиждане не можах да му кажа , чи'май'яд чак

Я виж тука:
в темата: >>>Къде сте Приморски Лъвове...<<<durumov написа:![]()
![]()
ПРИМОРСКИ ...АМА ПАРТИЗАНИ ...БРЕ !!! БАТЕ !!!
![]()
![]()
И все пак искам да знаеш, че изключително много съм доволен от запознанството ми теб - ти си един изключителен човек, отдаден на хобито си и работата си, достоен за респект и подражание!
Да си жив и здрав, че ни събра! ... в частност ние двамата с Батката - с който видя как се целунахме и още по-важното е , че няма ни една снимка от тоз момент - сигурно като е ставало всички сте се захласнали по нашта Морска ЛюбоФ

..ми така е като оставих парада да се води от "свети" хора, врачански теменуги и узу и един състезател на Макларън-Мерцедес .... ма мнооо спи тоз човек, бе...еее... чак довиждане не можах да му кажа , чи'май'яд чак

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!