Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бунгало на яз."Широка поляна"
Модератор: dantho.mihov
Бунгало на яз."Широка поляна"
Уважаеми колеги. През летния сезон често посещавам язовир "Широка поляна", като почивам със семейството си на палатка. Честно казано, вече разпъването и прибирането на бивака взе да ми писва. Молбата ми към всички съфорумци е: Ако някой има информация да се продава бунгало на язовира или легално место за поставяне на бунгало, моля да се свърже с мен на Л.С. или тел.0889445563. Бунгалото може ида не е в идеален вид, готов съм да инвестирам в него, стига да ми хареса местото на което е поставено. Предварително благодаря на всички.
- петър власев
- разбира нещата
Re: Бунгало на яз."Широка поляна"
Аз съм родом от Батак.
Ако бъдеш търпелив ще разпитам хората и най-вероятно ще излезне нещо.
Ще ти се обадя ако искаш да пием по едно кафе гледам ,че си от Пловдив.
Ако бъдеш търпелив ще разпитам хората и най-вероятно ще излезне нещо.
Ще ти се обадя ако искаш да пием по едно кафе гледам ,че си от Пловдив.
я чувствась себя очен хорошо
Ако откриеш нещо интересно, ще съм ти благодарен, иначе за кафето е сигурно
.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Колега, виж на Сампо предложението! Караваната му е отлична и е на никакви пари! И можеш да си я спреш на който и да е язовир не само в Родопите! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аз също почивам на Широка поляна всяка година и така вече 12 години, а компанията която ме заведе за първи път можеби вече 20год. Разпитвал съм всяка година за местенце с бунгало, но няма. Последното което едино сем. от Пазарджик незнам как купи е срещу новата станция на горското. По диагонал от него на 20-30 метра от водата има полупостроена сграда на 2 етажа по около 200 кв.м на етаж, доста е голяма въпреки, че цената която и искат е ниска, за ремонт обаче ще са необходими стотици хиляди.
Варянта с караваната е възможен единствено, ако си я прибираш в края на сезона, защото иначе горските ги прибират. Ако всепак намериш земя да се продава и ти е голяма аз съм насреща!
Успех!
Варянта с караваната е възможен единствено, ако си я прибираш в края на сезона, защото иначе горските ги прибират. Ако всепак намериш земя да се продава и ти е голяма аз съм насреща!
Успех!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
В района на язовира земята не може да се закупи, но може да ти се преотстъпи право на собственост върху постройката или нещо подобно, като си плащаш таксата в горското. Просто я ползваш докато държавата реши да си вземе земята и разбута постройките. Дори и така да е за момента съм съгласен, но за старите сгради , за които говориш ги зная, но там всичко е лом, пък и комшиите са................
Р.S. Баща ми казва, че съм проходил на този язовир през далечната 1971 г. От тогава не помня да съм пропускал да отида на почивка там, освен едната /от две/ години в казармата. Преди ходих със родителите си, сега ходя със моето семейство. За мен това място има сантиментална стойност. Не мога да си простя, че до сега съм пропуснал няколко възможности да се сдобия с бунгало в района....Успех на всички и все пак темата остава отворена...
Р.S. Баща ми казва, че съм проходил на този язовир през далечната 1971 г. От тогава не помня да съм пропускал да отида на почивка там, освен едната /от две/ години в казармата. Преди ходих със родителите си, сега ходя със моето семейство. За мен това място има сантиментална стойност. Не мога да си простя, че до сега съм пропуснал няколко възможности да се сдобия с бунгало в района....Успех на всички и все пак темата остава отворена...
-
- новобранец
пиши в гугала,Широка поляна,все ще излезне нещо.мисля,че имаше нещо за продан.