Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тръгнахме за щуки-хванахме "дуки"
-
- разбира нещата
Re: Тръгнахме за щуки-хванахме "дуки"
Прекрасен излет.
Всеки рано или късно се връща там, откъдето е тръгнал, а всички сме тръгнали от плувката.
Все пак тя е първа любов за почти всеки риболовец, а стара любов ръжда не хваща! Или поне така се твърди...
Аз съм страшно доволен, защото с известна доза късмет макар с директна 6-ца и едно DAM-че на 2,70m, съумях да си дръпна доволно рибки. На директния излизаха всякакъв размер таранки и едно шаранче, а на дамчето дебнех на по-голяма дистанция, пак на плувка, шараните, на които останалите наблягаха. Да вадиш таранка над 300гр или шаранче около кило на гол телескоп без ластик, но и без дебели такъми, си е страшен кеф! Имах и едно безапелеционно късане на директния в края на излета - някое по-едро "прасенце" беше решило да ми помогне със скатаването!
Големи благодарности на Милен за шанса да осъществим подобен незабравим риболов!
ПП
Не съм виновен, че останалите не са се сетили, нали?
Но нали съм широко скроен, макар и с тесни размери, споделих с останалите тази кехлибарена благодат 

Аз съм страшно доволен, защото с известна доза късмет макар с директна 6-ца и едно DAM-че на 2,70m, съумях да си дръпна доволно рибки. На директния излизаха всякакъв размер таранки и едно шаранче, а на дамчето дебнех на по-голяма дистанция, пак на плувка, шараните, на които останалите наблягаха. Да вадиш таранка над 300гр или шаранче около кило на гол телескоп без ластик, но и без дебели такъми, си е страшен кеф! Имах и едно безапелеционно късане на директния в края на излета - някое по-едро "прасенце" беше решило да ми помогне със скатаването!

Големи благодарности на Милен за шанса да осъществим подобен незабравим риболов!
ПП
Ами разбрахме се, че всеки ще си вземе храна. И аз си скатах една биричкаghost_dog написа:За бирата е виновен Златев.....не може да тръгнеш за риба с едно кенче от петстин грама......срамота еVankata написа:
...амиии много бира и едни големи цици![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- ще става разбирач
Нищо не казахте за язовира...? Къде се намира Какви са условията за риболов? /Ако не е някой таен разбира се/ ??
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Бравоо!Добре сте ги задействали рибоците.А тия шаранковци най -много теглят. 

Риболовът не е слука,а наука!
-
- вече хвърля и на тежко
Хубав репортаж, хубави риби! Браво! 

- slayder
- ще става разбирач
Хубав репортаж!Браво и за изводите за разнообразният подход в риболова 

Дава ли? И дава и взема.
супер излет браво

- borislav58
- сериозен играч
Усетили сте че живарника ви е бил малък и затова сте приключили с риболова.

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много хубави "дуки" бе. Браво.
Браво колеги това е язозир на Брезово на гола кука да хварлиш ще извадищ пално е с шаран,каракуда ,сом ползба се за стопански риболов
браво на Язовира в Брезово и собственика Жоро Шишков
Само не те разбрах...завиждаш ли или какво ????padma11 написа:Браво колеги това е язозир на Брезово на гола кука да хварлиш ще извадищ пално е с шаран,каракуда ,сом ползба се за стопански риболов
браво на Язовира в Брезово и собственика Жоро Шишков
Голямо разбиване