Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
имам и снимки ама требе да се обу4а още и ще ги приложа
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
това е 4аст от водоема[img
][/i
mg][img]

на Инзово такса 2 лв на пра4ка/ и една е достата4на/има шаран от около 1 ,300 до 3.00 .има и амури пак толкова но за сега собственика даржи да се пускат има малко водна леща и за да се справят с нея иска да ги даржи още малко цената на шарана и амура е 5 лв.пътя до там е отли4ен язовира е към 70 декара и идеалдо 4исто дъно. перфектни условия за риболов и по4ивка. аз ли4но сам мн доволен и в събота пак сам там
колега на плувка ли ги скубеш или на дано
мерси за инфото
- S.Koychev
- разбира нещата
В неделя имам планове да направя едно излетче, та ме интересуват платени водоеми различни от Инзово,Търнава и Роза,някой знае ли ??? Че искам нещо различно.Говорим в радиус 50-60 км от Ямбол .
Ribarche
гр Средец-3лв такса шаран5лв;каракудата1лв
- smoky
- научил се да хвърля
Николаево до Кермен - 5 лв такса на въдица, каракудата безплатна, а шарана и амура можеш да си вземеш 2 едри риби включени в таксата за въдицата. Много са либерални условията, не е типичен рибарник, но ако си фен на фините такъми мисля, че няма да останеш без удари от едри риби.Каракуди също има доста прилични екземпляри. 

smoky написа:Николаево до Кермен - 5 лв такса на въдица, каракудата безплатна, а шарана и амура можеш да си вземеш 2 едри риби включени в таксата за въдицата. Много са либерални условията, не е типичен рибарник, но ако си фен на фините такъми мисля, че няма да останеш без удари от едри риби.Каракуди също има доста прилични екземпляри.
Абе да се бие път до Николаево от Ямбол, за да се изтупаниш на един гьол декар и половина на оня гол баир,дето отляво ти е пътя,от другата оборите, доста нерационално звучи.

- ivelin_1976
- разбира нещата
Колеги мисля, че имаше платени язовири в с.Пет Могили и с.Прохорово, някаква информация за тях?
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Аз миналата година имах няколко ходения на Венец и бях много доволен ,някои имали информация как е там ,че като се прибера от София искам да си начеша крастата
...

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
- smoky
- научил се да хвърля
Ами колега то за тая цел си има междуселски пътища, не ми се вярва разтоянието от Ямбол да е повече от 30-35 км. А що се отнася до гьола и на мен не ми е от любимите, нито пък природата е красива, но за през забраната няма голям избор. Просто колегата питаше за платен язовир в региона, не съм го задължил да отиде точно там...wewewe написа: Абе да се бие път до Николаево от Ямбол, за да се изтупаниш на един гьол декар и половина на оня гол баир,дето отляво ти е пътя,от другата оборите, доста нерационално звучи.