Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Много добри излети и перфектни снимки! Чакаме още с нетърпение! 

TICA FAN
-
- новобранец
-
- вече хвърля и на тежко
канала след Граф Игнатиево дребна каракуда и кефал на пинки и бял червей взима като луда все едно е лято.успех на всички колеги
САМО БОТЕВ
Добри риби.За кой по-точно става въпрос на Чоба,че там водоемите са над 15.Има един,малко преди селото,като се идва от Болярино,който мисля ,че работи само през уикенда и таксата е 5 лв.chanio написа:От Чоба малко преди нова година http://gallery.nariba.com/data/2/174592 ... 99-med.jpg
TICA FAN
-
- разбира нещата
За същия водоем става въпрос."9-ти полк" му викат местните.
Там бяхме преди известно време.Шаран много,но щуката липсваше нещо.Въпреки обикалянето на целия водоем и смяната на различни примамки,не иска да вземе.За сметка на това,закачих един шаран на блесна,без да искам.
На тапа само имах един удар.Иначе разправят,че имало доста и едри щуки вътре,та трябва да взема да я пробвам скоро пак.

TICA FAN
Интересувам се дали има в момента някъде около пловдив където може да се хване нещо различно от каракуда,ако има моля да споделите набързо че утре сутрин заминавам и изобщо незнам накъде да хвана.Около имам предвид някъде до 30-40 км и такса максимум 8 лева
Аз ходих на с.Труд средата на март.Абсолютно нищо.Пътят до там е ужасен
.Втори път на тези гьол няма да ходя , пари да ми дават.

- Кузмич
- dreamer
Село Първенец, такса 3 лв рибата се плаща отделно.dj.andji написа:Интересувам се дали има в момента някъде около пловдив където може да се хване нещо различно от каракуда,ако има моля да споделите набързо че утре сутрин заминавам и изобщо незнам накъде да хвана.Около имам предвид някъде до 30-40 км и такса максимум 8 лева
Във водоема има шаран, амур, каракуда, кефал, перки и май е това.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
А някой да има инфо за село Войсил-платено?
Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
-
- разбира нещата
Аз стане ли въпрос за около Пловдив бягам на рибарниците след куртово конаре при Чичо Гошо, но лошото е че лъже в кантара, което ми е обидно.... Нямам проблем да си плата такса 5лв или примерно да каже шарана е 6 лв/кг а не 5 и да лъже с праисторическия кантар.... Последния път един приятел ми каза че цака в кантара и деиствително като се прибрах на електронния теглих рибата и беше 3.500кг а не 3900 както той я изкара там... и ми стана тъпо защото редовно ходя там. Отделно от това съм адски доволен от риболова там, има кебабчета биричка и яко шарковци та ако колега ти се чеше краста там и си готов някой лев да отделиш повече може да отскочиш а и пътя е хубав....

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- CrossFire
- разбира нещата
Може да ми триийните спама, но само да потвърдя, че наистина там се лъже на кантара.
Мен не ме бъка, защото риба от там не взимам, но мой приятел взе шаран. Притеглих го с електронния и показа 1,300 , а при Гочето показа 1,480.
Мен не ме бъка, защото риба от там не взимам, но мой приятел взе шаран. Притеглих го с електронния и показа 1,300 , а при Гочето показа 1,480.

-
- разбира нещата
Защо да ти трият мнението поне колегите да са наясно с нещата
Сега знам че не съм само аз пре*ания....

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Много ми се ходи за риба.Колеги , моля кажете къде да отида близо до Пловдив?Май имаше някакъв язовир по пътя за Асеновград,но не знам къде е точно.Ако можете ме насочите към някой платен водоем в радиус от 30км. около Пловдив, ще съм много благодарен.