Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Щука около Пловдив
мой приятел е звънял и са му казали,че още не е пуснат за риболов тази година,но е зарибен и предстои да се пусне. Това беше преди 10-тина дни....danev69 написа:здравеите,колеги.някой да има инфо за с.Марково/това до Чирпан/.не е много близо до Пловдив,ама ако може да начешем крастата километрите са без значение.mgmgrand написа:От утре не остана наистина къде да ходим...мерси предварително
Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
- danev69
- сериозен играч
здравейте,колеги.днес бях отново на с.Труд. щуката продължава да се крие,неизвестно къде.
чак към 6ч. вечерта имах една уловена на воблер.удари между шаварите.беше около 1кг..до колкото видях никои нищо не изкара.искам да предупредя колегите,които смятат да ходят в неделя.пътят благодарение на дъжда е станал отвратително кален и плъзгав.иначе всичко друго е същото:много водорасли,досадни мухички,вече и комарите хапят и никакъв признак,че там има щука.навсякъде скачат малки каракудки и явно щуката е преяла... на слука на всички

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Здравейте колегиivelinivanov74 написа:мой приятел е звънял и са му казали,че още не е пуснат за риболов тази година,но е зарибен и предстои да се пусне. Това беше преди 10-тина дни....danev69 написа:здравеите,колеги.някой да има инфо за с.Марково/това до Чирпан/.не е много близо до Пловдив,ама ако може да начешем крастата километрите са без значение.mgmgrand написа:От утре не остана наистина къде да ходим...мерси предварително
Ако някой знае дали са го пуснали моля да сподели
Благодаря предварително
- danev69
- сериозен играч
здравеите,колеги.в неделя бях отново на с.Труд.пристигнахме в 7ч..язовира е заприличал на тресавище.водата е паднала още и водораслите са пораснали.според мен е почти невазможно да се лови с каквитито и да било примамки,дори наи-леките плуващи,още при завъртането на макарата веднага скубят водорасли.с две думи квото беше на Полицейския рибарник беше до тук.един колега влиза с гащеризон почти до средата на язовира водата едвам стигаше до кръста,като нагазиш има и поне 20-30см тиня,така чеостава около 50-60см вода.според мен няма смисъл да се ходи там ,поне докато не го напълнят с вода.на слука на всички.
-
- научил се да хвърля
Никой нищо не пише вече живи ли сте бе щукари 

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кой, какво да пише бе бат Кольо - тази пролет голяма суша откъм щука.Вече имам 5 поредни валата - къде ли не ходих ,какво ли не пробвах.
Не знам какво става досега такова нещо не ми се е случвало - целия пролетен сезон съм искарал само 2 щуки и имам 2 празни удара - направо мисля да закривам сезона, прибирам пръчките и чак наесен за щука отново.Такива времена настанаха, че на човек колкото и да му се ходи за щука няма къде да отиде и такса съм съгласен да платя , но да си направя кефа някъде, но пак няма къде - явно не е рентабилно да се завъжда щука във частните водоеми.
Здраве да е - наесен на добрата стара Маричка се надявам да излезе някоя друга щука и то без да се плащат неоправдани такси
.
Не знам какво става досега такова нещо не ми се е случвало - целия пролетен сезон съм искарал само 2 щуки и имам 2 празни удара - направо мисля да закривам сезона, прибирам пръчките и чак наесен за щука отново.Такива времена настанаха, че на човек колкото и да му се ходи за щука няма къде да отиде и такса съм съгласен да платя , но да си направя кефа някъде, но пак няма къде - явно не е рентабилно да се завъжда щука във частните водоеми.
Здраве да е - наесен на добрата стара Маричка се надявам да излезе някоя друга щука и то без да се плащат неоправдани такси

Риболовец,а не рибар съм аз!!
- danev69
- сериозен играч
здравейте,колеги.днес бях на Труд,но на друг язовир/не този на полицая/има доста добри щуки.също така видях да скачат много големи шарани/около 10 кг+/.таксата е 3лв. и рибата се плаща отделно.изкарах една щука 3кг. и една също добра се откачи. на слука на всички
http://vbox7.com/play:b1958c06

- Кузмич
- dreamer
Данев дай малко инфо за този водоем, ако не е тайна де.
То хем евтино хем близо.
Благодаря.
То хем евтино хем близо.
Благодаря.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- rosboz
- ще става разбирач
Таен и платен ???? - намира се на север от Труд ( на полицая е най - южния 10 лв такса виж в goole map добре се виждат).
Последния път имаше ремонт на пътя и се минаваше през Строево - ако и сега е така влизаш в Труд през прелеза продължаваш направо до края на селото лек завой наляво , минаваш един канал , сметище и продължаваш направо , като видиш табелата наляво и от там по усет . Има два водоема платени един до друг и питаш в кой има щука ( втория )

Щука има Успех
Последния път имаше ремонт на пътя и се минаваше през Строево - ако и сега е така влизаш в Труд през прелеза продължаваш направо до края на селото лек завой наляво , минаваш един канал , сметище и продължаваш направо , като видиш табелата наляво и от там по усет . Има два водоема платени един до друг и питаш в кой има щука ( втория )

Щука има Успех
ski today
work tomorrow
work tomorrow
- danev69
- сериозен играч
здрасти колега .тайни и платени няма.rosboz написа:Таен и платен ????
Щука има Успех

- Кузмич
- dreamer
Благодаря пичове остава въпроса със свободното време.
Мойсей: "Законът е всичко!"
- danev69
- сериозен играч
здравейте,колеги.днес след поредното посещение на с.Труд. резултата отново е доста слаб.за цял ден въртене с блеснарката имаше само 5 удара от които само една изкарана щука 1,5кг. колегата с който въртяхме заедно също закачи една,но точно преди да я извади повода се скъса и щуката избяга с блесната в устата.на тапите за цял ден нямаше никакво пипване.всичките удари бяха между шаварите.
ПС. ако някой друг ходи за щука,нама да е лошо да драсне някой ред.
на слука на всички

На Долни Богров на платеното има големички, а и можеш да ги пускаш обратно. Таксата е 8 лв. на пръчка - цената на рибата нямам представа 
Ей ме мен

Малко по-късно и колегата.
Последните 2 недели обаче се беше изпокрила (е или ние нещо не правим като хората, лично аз съм новобранец). За последните два пъти имах само 1 удар, а колегата едно откачане до брега почти. Доколкото знам има страшни "крокодили", но за сега рекорда ни е 2.860 кг. Виждал съм да вадят ~6 кg. Сташна работа

P.S. Извинявам се за спама. Не е много около Пловдив ама се бях зачел в темата и не се усетих ....

Ей ме мен

Малко по-късно и колегата.
Последните 2 недели обаче се беше изпокрила (е или ние нещо не правим като хората, лично аз съм новобранец). За последните два пъти имах само 1 удар, а колегата едно откачане до брега почти. Доколкото знам има страшни "крокодили", но за сега рекорда ни е 2.860 кг. Виждал съм да вадят ~6 кg. Сташна работа

P.S. Извинявам се за спама. Не е много около Пловдив ама се бях зачел в темата и не се усетих ....

-
- ще става разбирач
ехаа доста големи щуки
- rosboz
- ще става разбирач
Поздрави от " нашия " водоем

шарана се бие като луд в шавара и мислех , че е изгонил всичката щука ама не.
Имам си нов фаворит тази клатушка

шарана се бие като луд в шавара и мислех , че е изгонил всичката щука ама не.
Имам си нов фаворит тази клатушка

ski today
work tomorrow
work tomorrow