Щука около Пловдив

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
ivelinivanov74
новобранец
новобранец

Re: Щука около Пловдив

Мнение от ivelinivanov74 »

danev69 написа:
mgmgrand написа:От утре не остана наистина къде да ходим...
здравеите,колеги.някой да има инфо за с.Марково/това до Чирпан/.не е много близо до Пловдив,ама ако може да начешем крастата километрите са без значение. :roll: мерси предварително
мой приятел е звънял и са му казали,че още не е пуснат за риболов тази година,но е зарибен и предстои да се пусне. Това беше преди 10-тина дни....
Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

здравейте,колеги.днес бях отново на с.Труд. щуката продължава да се крие,неизвестно къде. :shock: чак към 6ч. вечерта имах една уловена на воблер.удари между шаварите.беше около 1кг..до колкото видях никои нищо не изкара.искам да предупредя колегите,които смятат да ходят в неделя.пътят благодарение на дъжда е станал отвратително кален и плъзгав.иначе всичко друго е същото:много водорасли,досадни мухички,вече и комарите хапят и никакъв признак,че там има щука.навсякъде скачат малки каракудки и явно щуката е преяла... на слука на всички
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Radi
новобранец
новобранец

Мнение от Radi »

ivelinivanov74 написа:
danev69 написа:
mgmgrand написа:От утре не остана наистина къде да ходим...
здравеите,колеги.някой да има инфо за с.Марково/това до Чирпан/.не е много близо до Пловдив,ама ако може да начешем крастата километрите са без значение. :roll: мерси предварително
мой приятел е звънял и са му казали,че още не е пуснат за риболов тази година,но е зарибен и предстои да се пусне. Това беше преди 10-тина дни....
Здравейте колеги
Ако някой знае дали са го пуснали моля да сподели
Благодаря предварително
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

здравеите,колеги.в неделя бях отново на с.Труд.пристигнахме в 7ч..язовира е заприличал на тресавище.водата е паднала още и водораслите са пораснали.според мен е почти невазможно да се лови с каквитито и да било примамки,дори наи-леките плуващи,още при завъртането на макарата веднага скубят водорасли.с две думи квото беше на Полицейския рибарник беше до тук.един колега влиза с гащеризон почти до средата на язовира водата едвам стигаше до кръста,като нагазиш има и поне 20-30см тиня,така чеостава около 50-60см вода.според мен няма смисъл да се ходи там ,поне докато не го напълнят с вода.на слука на всички.
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batkovi kolio 3 »

Никой нищо не пише вече живи ли сте бе щукари :)
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Кой, какво да пише бе бат Кольо - тази пролет голяма суша откъм щука.Вече имам 5 поредни валата - къде ли не ходих ,какво ли не пробвах.
Не знам какво става досега такова нещо не ми се е случвало - целия пролетен сезон съм искарал само 2 щуки и имам 2 празни удара - направо мисля да закривам сезона, прибирам пръчките и чак наесен за щука отново.Такива времена настанаха, че на човек колкото и да му се ходи за щука няма къде да отиде и такса съм съгласен да платя , но да си направя кефа някъде, но пак няма къде - явно не е рентабилно да се завъжда щука във частните водоеми.
Здраве да е - наесен на добрата стара Маричка се надявам да излезе някоя друга щука и то без да се плащат неоправдани такси :).
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

здравейте,колеги.днес бях на Труд,но на друг язовир/не този на полицая/има доста добри щуки.също така видях да скачат много големи шарани/около 10 кг+/.таксата е 3лв. и рибата се плаща отделно.изкарах една щука 3кг. и една също добра се откачи. на слука на всичкиИзображениеИзображениеhttp://vbox7.com/play:b1958c06
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Данев дай малко инфо за този водоем, ако не е тайна де.
То хем евтино хем близо.
Благодаря.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
rosboz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rosboz »

Таен и платен ???? - намира се на север от Труд ( на полицая е най - южния 10 лв такса виж в goole map добре се виждат).
Последния път имаше ремонт на пътя и се минаваше през Строево - ако и сега е така влизаш в Труд през прелеза продължаваш направо до края на селото лек завой наляво , минаваш един канал , сметище и продължаваш направо , като видиш табелата наляво и от там по усет . Има два водоема платени един до друг и питаш в кой има щука ( втория )
Изображение

Изображение

Щука има Успех
ski today
work tomorrow
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

rosboz написа:Таен и платен ????

Щука има Успех
здрасти колега .тайни и платени няма. :wink: след ,като се излезе от селото се минава по едно малко мостче след това покрай един трансформатор и малко по-надолу като се стигне до голямото дърво/на него има табела спортен риболов/ се завива наляво.след това пътя те води . язовира е последния в ляво.звучи малко объркано ,но пътя е само един и се намира лесно. :wink: на слука на всички. ПС.пътя през Труд вече е пуснат,така че като се стигне прелеза се завива на дясно.
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Благодаря пичове остава въпроса със свободното време.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

здравейте,колеги.днес след поредното посещение на с.Труд. резултата отново е доста слаб.за цял ден въртене с блеснарката имаше само 5 удара от които само една изкарана щука 1,5кг. колегата с който въртяхме заедно също закачи една,но точно преди да я извади повода се скъса и щуката избяга с блесната в устата.на тапите за цял ден нямаше никакво пипване.всичките удари бяха между шаварите. Изображение ПС. ако някой друг ходи за щука,нама да е лошо да драсне някой ред. :roll: :roll: :roll: на слука на всички
Beherit
новобранец
новобранец

Мнение от Beherit »

На Долни Богров на платеното има големички, а и можеш да ги пускаш обратно. Таксата е 8 лв. на пръчка - цената на рибата нямам представа :)
Ей ме мен
Изображение

Малко по-късно и колегата.

Последните 2 недели обаче се беше изпокрила (е или ние нещо не правим като хората, лично аз съм новобранец). За последните два пъти имах само 1 удар, а колегата едно откачане до брега почти. Доколкото знам има страшни "крокодили", но за сега рекорда ни е 2.860 кг. Виждал съм да вадят ~6 кg. Сташна работа :shock: :D

P.S. Извинявам се за спама. Не е много около Пловдив ама се бях зачел в темата и не се усетих .... :drinkers:
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

ехаа доста големи щуки
Аватар
rosboz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rosboz »

Поздрави от " нашия " водоем

Изображение

Изображение

шарана се бие като луд в шавара и мислех , че е изгонил всичката щука ама не.

Имам си нов фаворит тази клатушка

Изображение
ski today
work tomorrow
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”