Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Колега ти да не си приятел на тоя от Чифлика и да му правиш реклама. Регистриран си от февруари месец насам, а имаш само едно мнение, че се хваща на Чифлика при положение, че няма никъде отзиви за такова нещо. От февруари месец насам не си ли ходил за риба. Познавам доста рибари и имам приятел шеф на един рибарски магазин( няма да казвам кой е да не правя реклама) и не сме чули подобно нещо. Дано да си наистина толкова добър и да си хванал тогава, когато никой друг не може да хване.martenskia написа:здравеите в събота на язовир Чифлика кълвеше стабилно 5кг.таранка и един шаран .Имате ли информация за балкански дава ли риба

Колега , нещо информацията ти не мн истинаmartenskia написа:здравеите в събота на язовир Чифлика кълвеше стабилно 5кг.таранка и един шаран .Имате ли информация за балкански дава ли риба

а ти сега ми пишеш че си хванал 5 кг таранки и едно шаранче ,, даи снимки да докажеж тезата ,,,

-
- новобранец
колега в събота си даваше стабилно до 12 и след това отцепи бяхме застанали накрая на язовира където са хранилките -тапите ловяхме 2 човека 5кг.таранка е на двамата .И за риба ходя постояно и определено на Дунава но сега е забрана и обикалям язовирите
Колега като ходиш постоянно за риба как точно сега реши да изкажеш първото си мнение. Шефа каза рекорда е 6-7 таранки. Да не би случайно да са по 800 грама. Нямаш ли някоя снимка? Защо за шаранчето не каза колко килограма е като то е по интересната рибка? Би ли споделил на каква захранка хвана таранките? Трябва да е нещо много добро.martenskia написа:колега в събота си даваше стабилно до 12 и след това отцепи бяхме застанали накрая на язовира където са хранилките -тапите ловяхме 2 човека 5кг.таранка е на двамата .И за риба ходя постояно и определено на Дунава но сега е забрана и обикалям язовирите

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Какви 5 кг. бе човек аз в неделя бях там с един приятел от 7:30 до 13:00 имахме точно едно кълване само ... наистина рибата беше голяма но не можах да я преборя ... риба наистина има но поради не знам какви причини не кълве ... д=за този ден и времето през което бяхме там имаше около 50-60 човека и само 2 таранки извадениmartenskia написа:здравеите в събота на язовир Чифлика кълвеше стабилно 5кг.таранка и един шаран .Имате ли информация за балкански дава ли риба

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Колеги няма да съжелявате там наистина има риба и кълве ... аз вече пробвахlargo85 написа:зарибено е с шарани от 1,5 до 6 кг и амури от3 до 9 кг
таранката е дребна но е много вкусна като златни рибки е жълта

-
- научил се да хвърля
На яз.Балкански пазача е малко неорентиран и много хора си скриват уловения шаран и не го плащат.От Разград и съседните на Балкански села почти всеки знае за това.Не се чудете че много хора ходят там да ловят риба.А там наистина риба има,но кат гледам с какво темпо я вадят скоро ще намалее.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
atanas atanasov това което твърдиш, е вече неоспорим факт.
И аз съм против криенето на рибата ,, по добре си я пусни обратно ,, отколкото да се криеш , да те хаванат и да нямаш очи д аотидеш пак

-
- кандидат преподавател
koki484 написа:И аз съм против криенето на рибата ,, по добре си я пусни обратно ,, отколкото да се криеш , да те хаванат и да нямаш очи д аотидеш пак![]()
![]()
Да бе ами нали като се прибере пред блока ще е най - големия турбо гъзар .Ще е прецакал кажи речи целия свят и ще си напълни търбуха .Да се задавят дано

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- научил се да хвърля
По принцип аз съм спинингист и ловя предимно хищници а и на Балкански не ходя,само минах от там и бързо разбрах за какво става дума.Надявам,че с коментарите за носенето на риба пред блока и тем подобни не визирате мен.Само ви казвам какво правят другите.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Аз познавам хората, които държат Балкански и ще ги предупредя за тази простотия с криенето на рибата.

-
- новобранец
Отидох в неделя на чифлика и собственика даже ме предупреди че никой нищо не е хванал и ме отказа дори не сам хвърлял! след това отидох до балкански и имаше толкова мнного хора че и там не можах да хвърляEXPLOSIVE написа:Какви 5 кг. бе човек аз в неделя бях там с един приятел от 7:30 до 13:00 имахме точно едно кълване само ... наистина рибата беше голяма но не можах да я преборя ... риба наистина има но поради не знам какви причини не кълве ... д=за този ден и времето през което бяхме там имаше около 50-60 човека и само 2 таранки извадениmartenskia написа:здравеите в събота на язовир Чифлика кълвеше стабилно 5кг.таранка и един шаран .Имате ли информация за балкански дава ли риба

-
- новобранец
на дервента се плаща 5лв. и 5лв./кг. шарана! има и таранка ама много дребна! бях там на 18 до мен едно момче хвана един шаран около 5-6 кг и един окло 4кг. ама аз уви само 2 малки по 800-900 грама! има риба и калве ама повечето хора бяха с барбекютата!!!
В неделя бях на Юпер. Сутринта се забавихме и чак към 8 и 30 хвърлихме въдиците. До 15 часа резултата беше 30тина таранки но дребни. Общо бяха 2.9кг. На дъно нищо не бутна. Около нас не видях да вадят нищо освен таранки.