Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Така открих забраната
Така открих забраната
Здравейте и от мен,
в неделята се става обикновенно по-късно,особено ако си бил на рожден ден в събота .Кафенце,закуска,а в главата ми се въртяха мисли за риболов .Чухме се с Теди по телефона, той с дружината бяха отишли на Слаковци да видя как е хавата,ама отзивите не бяха никак добри за там.След кратък размисъл се сещам че Теди спомена за някакъв нов платен наблизо и си викам,чакай да отида на разунаване.Забрах директния и фидера,вадене от фризера на останала замразена захранка от пропадналата мини-среща на Панчарево и газ за стръв.Спиране на Ботевградско за шарен и бял и след 15мин. бях на мястото.Пообиколих доста докато си намеря място,се едно бях на панаир.Срещнах няколко колеги които си отиваха вече,все пак беше около 11.30ч,казаха ,че е слабо, не давало,по 2-3 пъстърви хванали.Викам си дава не дава тука съм трябва да се пробва.Настаних се те тука,снимки във всички посоки,

и се започна чакането.През целия ден не спря вятъра,на моменти вълните бяха доста големи поради което директния влезна в бой само за около 20-30 мин. и го прибрах от страх да не го счупя.
Времето си минаваше ,а върха на фидера стоеше мирно като гвардеец на пост,никаква видима следа че има риба в гьола.Смяна на дължини на поводи,куки,нищо не помогна.Стана вече 14-14.30ч.,явно днеска не е ден,ще събирам панаира,и докато си го мисля гледам върха се огъна,моментална засечка от моя страна,малко борба,кепчосване и ето го и мъника

Последва ново замятане,5 минутно изчакване и ето го и братчето му

Казах си това е,събрах ги, и се почна

Някои от малчуганите бяха доста борбени,имах 2 откачания,1 скъсване от един по-голям батко,и няколко нереализирани кълванета до 17ч. когато събрах вече панаира и с кеф се прибрах у нас .Така мина неделното разузнаване на собствена територия
в неделята се става обикновенно по-късно,особено ако си бил на рожден ден в събота .Кафенце,закуска,а в главата ми се въртяха мисли за риболов .Чухме се с Теди по телефона, той с дружината бяха отишли на Слаковци да видя как е хавата,ама отзивите не бяха никак добри за там.След кратък размисъл се сещам че Теди спомена за някакъв нов платен наблизо и си викам,чакай да отида на разунаване.Забрах директния и фидера,вадене от фризера на останала замразена захранка от пропадналата мини-среща на Панчарево и газ за стръв.Спиране на Ботевградско за шарен и бял и след 15мин. бях на мястото.Пообиколих доста докато си намеря място,се едно бях на панаир.Срещнах няколко колеги които си отиваха вече,все пак беше около 11.30ч,казаха ,че е слабо, не давало,по 2-3 пъстърви хванали.Викам си дава не дава тука съм трябва да се пробва.Настаних се те тука,снимки във всички посоки,

и се започна чакането.През целия ден не спря вятъра,на моменти вълните бяха доста големи поради което директния влезна в бой само за около 20-30 мин. и го прибрах от страх да не го счупя.
Времето си минаваше ,а върха на фидера стоеше мирно като гвардеец на пост,никаква видима следа че има риба в гьола.Смяна на дължини на поводи,куки,нищо не помогна.Стана вече 14-14.30ч.,явно днеска не е ден,ще събирам панаира,и докато си го мисля гледам върха се огъна,моментална засечка от моя страна,малко борба,кепчосване и ето го и мъника

Последва ново замятане,5 минутно изчакване и ето го и братчето му

Казах си това е,събрах ги, и се почна

Някои от малчуганите бяха доста борбени,имах 2 откачания,1 скъсване от един по-голям батко,и няколко нереализирани кълванета до 17ч. когато събрах вече панаира и с кеф се прибрах у нас .Така мина неделното разузнаване на собствена територия
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Re: Така открих забраната
Добро разузнаване 

- ninastefanina
- сериозен играч
Да видя и ти да пуснеш тема
Добре си се представил Иляне,бравост.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- разбира нещата

tedideo написа:Браво колега спукал си ги

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- TRAP
- ще става разбирач
добре си се отчел.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- научил се да хвърля
Бравос ! Добри шарковци

-
- научил се да хвърля
е предполагам "777"hristotihov написа:Браво, ама кое е това ново платено?
Иначе бравос на колегата

Последно промяна от iv4o_pif4o на Вто Апр 20, 2010 7:59 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
Супер откриване 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Екстра бре хаймана,ше те видим що за стока си у Неделя 

Последно промяна от Tеди на Вто Апр 20, 2010 11:50 pm, променено общо 1 път.
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!