Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кия Соренто
Модератор: dantho.mihov
- dedeff
- разбира нещата
Re: Кия Соренто
Това може би ще е голяма грешка.петър власев написа:За тези пари си вземи Гранд Витара.
Без жени можем,без риболов не можем!
Колега и в момента сме две Автокъщи под един покрив (приятелски съвет от мене Тоиота или Мицубиши като не те съветвам годината на производство да е НАИ-ВАЖНОТО) от Тоиотите (без РАВ 4)yancho написа:Здравейте колеги, решил съм да си купя едно джипче кия соренто от 2004 или 2005 год. без 2003(че много лоши неща се чуват за тая година)2,5 дизел с ръчна скоростна кутия до около 15000 - 15500 левчета, но вече цяла седмица обикалям страната(тва не беше Пловдив,Бургас,София, че и Варна) и всеки път хвалените по телефона коли се оказват кошници.
Молбата ми към вас е ако някой , някаде разбере или чуе, че негов познат продава такъв джип и наистина е в добро здраве да драсне един ред с някъв тел. или някоя снимка ако може, че вече в чудо съм се видял
Моят тел е : 0899138313 - Янчо

Колега карам JEEP гранд чероки и сам много доволен.Блокажите са ръчни което за мен е по добрия вариант.Успех в търсенето.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравей колега ,
Аз имам сходна дилема и за тези парички и сходна година съм огледал "Корейците" "Tucson" i "Santa Fe".
лично впечатление нямам от Хюндай но пък...
...изглеждат отлично,а и най-дълго караните таксита в София бяха "Лантрите"
Поздрави,
Ицо
Аз имам сходна дилема и за тези парички и сходна година съм огледал "Корейците" "Tucson" i "Santa Fe".
лично впечатление нямам от Хюндай но пък...
...изглеждат отлично,а и най-дълго караните таксита в София бяха "Лантрите"

Поздрави,
Ицо
Love & Ribolov
- yancho
- ще става разбирач
благодарско на всички който се включиха, но аз твърдо съм решил , че щее кия соренто или в най краен случай хюндай туксон, така че ако някаде чуете да се продава читава кия звънкайте, вече съм съгласен и на автоматик