Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е разбрах те.Няма проблем.Против съм тендециозните разправии и когато се говори нарочно.Само защото си мислиш,че тоя на среща е много отворен и сега ще го съсечеш.Разбрах се с него Няма какво да делим.Той има виждания,аз също.Прав е в едно,че небива да стават монолози на отделни хора.Днес нарочно написах глупост.Пролетта на дълбоко,есента на плитко или всичко на обратно.Искам да има спорове.Какво пречи да са приятелски.Всеки има своето мнение и е тъпо да вярваш,че винаги си прав.Обаче спор не стана.Това или означава,че съм ви промил мозаците и го приемате за истина или,че наистина трябва да по- спра.При темите съм защото изпитвам глад да говоря за сом.Не си мисля,че зная най-много или съм рибаря гений.Даже на саме доста се поценявам.Не съм злопаметен и прощавам.А и не съм господ-щото ставаме много.Това е.
От одавна не се бях включвал тук.Не обичам разправиите деяна ги до едно време.Тук съм защото ме провокира заглавието.КОИ СА ПРАВИЛНИТЕ МЕСТА.Това е толкова важно,че не зная дали има по-важно.Троли не се определят от това да са най-дълбоките.Ти си нахакан и имаш разчупено мислене.Опитай с нещо друго.Аз ще ти кажа-гледай бреговете и си представай дъното-сонара-температурата-стръвта и дълбочината.Навързвай ги и ще имаш картина.
-
- сериозен играч
не мешай шефа ми ей...ши фана налъма
Телето само си представя...
така му е по сладко...вижда как сома иде лапа и дърпа....вижда и водораслите
как се клатят ?
ма как нема да вижда като си е взел "973 c" тои е с опция видеокамера за риалтайм гледане и вади и снимки
само дето не ще да ни каже мискинина с мискинин
а ни метка у едни сонари за 200 евра....и народа чеша главета
а Емко блаженно търка ръчички и вика...малко ви е да ва еба
Амин ..така и си требе
кой не ще да чете у каталози кой сонар кво може и пита щото е лешпер...е точно така требе....да му кае Емко за сонарче от 150лв и да потрива ръчички с кеф

ма как нема да вижда като си е взел "973 c" тои е с опция видеокамера за риалтайм гледане и вади и снимки

само дето не ще да ни каже мискинина с мискинин

а ни метка у едни сонари за 200 евра....и народа чеша главета

а Емко блаженно търка ръчички и вика...малко ви е да ва еба

Амин ..така и си требе
кой не ще да чете у каталози кой сонар кво може и пита щото е лешпер...е точно така требе....да му кае Емко за сонарче от 150лв и да потрива ръчички с кеф

Господ може всичко чада мой !
Е такова сонарче за 150 лева няма-нито за 200,но за 700 има.По добре бих си взел друг уред да ги гледам.А това дето Никито ме бъзика се нарича усет.На него му липсва и затова отдава всичко на случайноста.Тази година с Бисер хванаха един 18кг без да разберат как им е клъвнал.Просто си вадят въдиците да излизат.При него всичко е случайно.Затова повтаря-докато се случи.Как да види милия нещата,като си е сложил тъмни очила.Виж капото го отчита без да бърка.Там е точен.Сега чакакам по яко хранене от него.Нервирах го.Казах ти Ники-НЯМА СЛУЧАЕН ГОЛ ЩОМ РИТАШ КЪМ ВРАТАТА.ИМА МОЖЕНЕ И ГОЛМАЙСТОРИ>ТИ СИ ОТ ЗАЩИТАТА И Е ЧЕСТ,АКО НЕ СИ КАПО.Иначе е деянджия.Дълго може да шляпа без да знаеш защо.