Кои са правилните места

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Е,това е бързина!Е,каква скорост развива тая "моторница",не е истина!А,Вуци!Говорех за вуци и его те!Оно ни чуе и се яви баш кога си требе! :D С,вуко шега не бива,е ли па си кон или теле! :D :lol: :idea:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Честно не те разбирам.Опитвам да свързвам неща,но не намирам логика.Кажи каква моторница те гони.Някакви интриги ли са тва или майтапи.Не зацепвам.Кажи си мислите директно.Ако не искаш тук в лични,но не съм гадател.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Скутер=Моторница!Говоря ти за вълка/скутер/,а той в кошарата! :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Мислиш,че се правя,но не разбирам.Кажи като хората.Какъв е скутера и каква е тая моторница.Ебати сигурно съм много тъп.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Не,изглежда аз съм по-тъп,щом не мога да ти обясна!Ти се оплака от scooter,че те преследва и аз се пошегувах!Щом не си разбрал намека,значи шегата не е станала!Сега трябва да измислям по-тарикатски лав за да го разбереш. :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Троли за втори път те предупреждавам да не спамиш глупости по темите.!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Извинявам се!Не е нарочно!Другия път на лични! :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Е разбрах те.Няма проблем.Против съм тендециозните разправии и когато се говори нарочно.Само защото си мислиш,че тоя на среща е много отворен и сега ще го съсечеш.Разбрах се с него Няма какво да делим.Той има виждания,аз също.Прав е в едно,че небива да стават монолози на отделни хора.Днес нарочно написах глупост.Пролетта на дълбоко,есента на плитко или всичко на обратно.Искам да има спорове.Какво пречи да са приятелски.Всеки има своето мнение и е тъпо да вярваш,че винаги си прав.Обаче спор не стана.Това или означава,че съм ви промил мозаците и го приемате за истина или,че наистина трябва да по- спра.При темите съм защото изпитвам глад да говоря за сом.Не си мисля,че зная най-много или съм рибаря гений.Даже на саме доста се поценявам.Не съм злопаметен и прощавам.А и не съм господ-щото ставаме много.Това е.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

От одавна не се бях включвал тук.Не обичам разправиите деяна ги до едно време.Тук съм защото ме провокира заглавието.КОИ СА ПРАВИЛНИТЕ МЕСТА.Това е толкова важно,че не зная дали има по-важно.Троли не се определят от това да са най-дълбоките.Ти си нахакан и имаш разчупено мислене.Опитай с нещо друго.Аз ще ти кажа-гледай бреговете и си представай дъното-сонара-температурата-стръвта и дълбочината.Навързвай ги и ще имаш картина.
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Ей , колега теб сонар ти не требе - ти си със странич на линия явно :D
Как ги усещаш местата - затваряш очите и си представяш дъното , сома , водораслите и т.н.
Да те взема малко в тарлъка па може да прихванеме и ние от тия твои :supz: дарове господни
За зло куче - зъл прът!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

не мешай шефа ми ей...ши фана налъма :twisted: Телето само си представя... :lol: :lol: :lol: така му е по сладко...вижда как сома иде лапа и дърпа....вижда и водораслите :lol: :lol: :lol: как се клатят ?

ма как нема да вижда като си е взел "973 c" тои е с опция видеокамера за риалтайм гледане и вади и снимки :lol: :lol: :lol:

само дето не ще да ни каже мискинина с мискинин :lol: :lol: :lol:

а ни метка у едни сонари за 200 евра....и народа чеша главета :idea:

а Емко блаженно търка ръчички и вика...малко ви е да ва еба :lol: :lol: :lol:

Амин ..така и си требе

кой не ще да чете у каталози кой сонар кво може и пита щото е лешпер...е точно така требе....да му кае Емко за сонарче от 150лв и да потрива ръчички с кеф :lol: :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
scooter
новобранец
новобранец

Мнение от scooter »

телето освен тоя сонар ше трябва да си вземе и два три акумолатора

тока е скъп пестете от закуски

истината е че на хубавите места има най малко хора (т.е. най хубавото е да си сам)
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Е такова сонарче за 150 лева няма-нито за 200,но за 700 има.По добре бих си взел друг уред да ги гледам.А това дето Никито ме бъзика се нарича усет.На него му липсва и затова отдава всичко на случайноста.Тази година с Бисер хванаха един 18кг без да разберат как им е клъвнал.Просто си вадят въдиците да излизат.При него всичко е случайно.Затова повтаря-докато се случи.Как да види милия нещата,като си е сложил тъмни очила.Виж капото го отчита без да бърка.Там е точен.Сега чакакам по яко хранене от него.Нервирах го.Казах ти Ники-НЯМА СЛУЧАЕН ГОЛ ЩОМ РИТАШ КЪМ ВРАТАТА.ИМА МОЖЕНЕ И ГОЛМАЙСТОРИ>ТИ СИ ОТ ЗАЩИТАТА И Е ЧЕСТ,АКО НЕ СИ КАПО.Иначе е деянджия.Дълго може да шляпа без да знаеш защо.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Скутер ти ако няма какво да кажеш за мен сигурно ще си ням.Остави ме да си дишам спокойно.Кво толкова ти влезнах в полезрението.
Аватар
scooter
новобранец
новобранец

Мнение от scooter »

и зарядно за тях щото свършват бързо
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”