Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тръгнахме за щуки-хванахме "дуки"
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Тръгнахме за щуки-хванахме "дуки"
Милечо, що се нервиш бре ?ghost_dog написа:Само не те разбрах...завиждаш ли или какво ????padma11 написа:Браво колеги това е язозир на Брезово на гола кука да хварлиш ще извадищ пално е с шаран,каракуда ,сом ползба се за стопански риболов
браво на Язовира в Брезово и собственика Жоро Шишков
Не е важно къде сме ловили важно е кефа, който сме си направили лично за себеси.
На мен, ходенето на такъв вид водоем е един макс 2 пъти в годината, по някога и по рядко, а какво да кажат хората където правят разни шампионати и почти целогодишно ловят по платени гьолове? Да се откажат от риболова ли ? Нека всеки лови там където му харесва стига да му носи душевен мир

пп. Приятел само да ти кажа, че не е точно така за голата кука...
понеже компанията по едно време стана доста шумна се отдалечих малко в страни, и да ти кажа извън хранителното петно рибата не бараше ама грам.
та шумна не шумна се присъединих отново към приятелите ама поне беше весело и рибата продължи да си дава в рамките на захранката

И определено проявяваше на моменти карпизи относно стръвта! В началото таранката вървеше на торен, но шарко си искаше само царевичка. По 1-2-3 зърна. С течение да деня обаче се преорентира към мръвката - торен, мартеничка на пинка и бял, земен червей. На жито имаше 1-2 удара само, май. А понеже не веднъж се случваше дребосъкът - ситни перки и слънчевки предполагам, да ми оголят куката и да вися в недоумение защо спря, мога да кажа че на гола кука определено не вземаше!pa4o написа:... Приятел само да ти кажа, че не е точно така за голата кука...
понеже компанията по едно време стана доста шумна се отдалечих малко в страни, и да ти кажа извън хранителното петно рибата не бараше ама грам.
та шумна не шумна се присъединих отново към приятелите ама поне беше весело и рибата продължи да си дава в рамките на захранката

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аз не се нервя...знаеш че съм доста спокойна натураpa4o написа: Милечо, що се нервиш бре ?
Не е важно къде сме ловили важно е кефа, който сме си направили лично за себеси.
На мен, ходенето на такъв вид водоем е един макс 2 пъти в годината, по някога и по рядко, а какво да кажат хората където правят разни шампионати и почти целогодишно ловят по платени гьолове? Да се откажат от риболова ли ? Нека всеки лови там където му харесва стига да му носи душевен мир![]()
пп. Приятел само да ти кажа, че не е точно така за голата кука...

Ама не ми стана ясна целта на постовете на "колегата" .....та за това го попитах

- явор филипов
- научил се да хвърля
Браво колеги.Изпълнихте ми душата. 

Евала ви праим, напрао сте разбили рибата !!! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- кандидат преподавател
Пачооо , дай боже всеки му такива Дуки баче !!!
Браво , съдрали сте ги !!!

Браво , съдрали сте ги !!!

Върл Shimano фен!
- stoilkatastz
- ще става разбирач
нямам думи,срахотни сте.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
... и да си купите по голем живилник!