Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Организация за НС 7
Модератор: sapuna
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: Организация за НС 7
До колкото аз разбрах на човек,но може и да не съм разбралаGODzillata написа:ninastefanina написа:По 20лв.
На кола или на човек?

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- ще става разбирач
А СЕГА ДЕ????? На кола може би ????? КОЙ ще каже????GODzillata написа:ninastefanina написа:По 20лв.
На кола или на човек?
- ninastefanina
- сериозен играч
Marco Polo написа:На мъж...

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
-
- сериозен играч
Добре де,защо само за пари говорите? Естествено,че е за човек 20 лв.,в кола може да е един може да са 5 човека.Просто и ясно,отиваш сам 20лв,със жената и детето 60лв.,какво има за умуване?Който няма кинти ще си седи у дома.Бедните в болницата не ги искат камо ли на национална среща! Гадно но е истина.
-
- ще става разбирач
Аз много,много не съм съгласен с тебHAZART написа:Добре де,защо само за пари говорите? Естествено,че е за човек 20 лв.,в кола може да е един може да са 5 човека.Просто и ясно,отиваш сам 20лв,със жената и детето 60лв.,какво има за умуване?Който няма кинти ще си седи у дома.Бедните в болницата не ги искат камо ли на национална среща! Гадно но е истина.

-
- сериозен играч
Добре,обясни ми с кое по-точно? Уважавам всяко мнение.
-
- ще става разбирач
За децата да не се взима пари не защото аз ще водя моето а защото не мисля че те ще натоварят някой с нещо,но ако се реши и за тях ще даваме.
-
- сериозен играч
Ами акането,аканетооооооо колега.Ония с LAND ROVER-лайнарката не ги интересува малък ли си,голям ли си.Пък де да знам никой нищо не казва.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз лично ще съм соло тоя път, много вероятно, но смятям, че за жена и дете не требе да се плаща, особено за дете и не риболовящи жени. Моита ако дойде ще и платя, ма щот ви скрива въдиците от секъде и си прибира каракудата. Пък за децата смятам, че коментара е излишен.
-
- ще става разбирач
Защо говориш само за акането моето 4год дете може ли да изяде колкото теб агне ,че да плащате еднакви пари а то дори не яде агнешко месо.HAZART написа:Ами акането,аканетооооооо колега.Ония с LAND ROVER-лайнарката не ги интересува малък ли си,голям ли си.Пък де да знам никой нищо не казва.
П.П. За това трябваше отдавна да се изчистят тези въпроси а не досега да не се знае нищо.
-
- сериозен играч
Споко колега и аз почти не ям агнешко и ще пропусна тази НС точно от безпаричие(виж няколко поста по-нагоре).Простете ако съм засегнал някой. 

-
- ще става разбирач
Нали за това искахме да е тази символична такса по време на криза хем всички заедно хем агнето нецялоHAZART написа:Споко колега и аз почти не ям агнешко и ще пропусна тази НС точно от безпаричие(виж няколко поста по-нагоре).Простете ако съм засегнал някой.

Митев като модератор и касиер и бате Любо като домакин обсъдете и забиите точната сума на човек или на кола и по-колко да се знае че станахме за смях.Поздрави
- pachosz
- сериозен играч
Бе кви пари за децата, няма такова нещо, заеби
Той Любака ше се обиди ако и за деца се плаща такса. И аз, и всеки на негово място би се обидил.
Само на възрастен калпак, 10-20... колкото се реши, ама не и за децата.
Аз също ще съм соло, да си почине малко жената от мен

Той Любака ше се обиди ако и за деца се плаща такса. И аз, и всеки на негово място би се обидил.

Само на възрастен калпак, 10-20... колкото се реши, ама не и за децата.
Аз също ще съм соло, да си почине малко жената от мен

-
- ще става разбирач
Здравейте и от мен
Може ли някой с две думи да разясни (на мен) какво се случва тази година с тази така чакана среща?
Доколкото разбирам се спори за някакви пари,за какво се сабират и колко ще са те а и най важното КОГА трябва да се дадат?
Разбрах че за ядене (агнета)и пиене ще има една част друга за изваждането на агнетата от нас!
Това ли е работата?
Дано правилно да съм разбрал,но все пак нека някой който наистина е наясно с това и разгарящият се спор да пише!

Може ли някой с две думи да разясни (на мен) какво се случва тази година с тази така чакана среща?
Доколкото разбирам се спори за някакви пари,за какво се сабират и колко ще са те а и най важното КОГА трябва да се дадат?
Разбрах че за ядене (агнета)и пиене ще има една част друга за изваждането на агнетата от нас!

Дано правилно да съм разбрал,но все пак нека някой който наистина е наясно с това и разгарящият се спор да пише!

Който го може го може,останалите гледат!
За последно пояснявам - по 20 лв.на човек - независимо от дните /за жените и децата безплатно/
Моля повече да не се говори за пари в темата - смятам , че всичко е написано и е ясно
Моля повече да не се говори за пари в темата - смятам , че всичко е написано и е ясно