Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Опел Зафира след 2005г
Модератор: dantho.mihov
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Опел Зафира след 2005г
Колеги, дайте си мнението за това автомобилче.Навил съм се да си купувам такова с новата маска след 2005г.Питам как са като подръжка чупливи ли са и имат ли някакви изразени слаби места ?Говоря за тази маска

-
- сериозен играч
Re: Опел Зафира след 2005г
Бензиновите опели- екотек горят много масло!!!
-
- кандидат преподавател
Всички ли бе колега.Това звучи малко смешно.Ама ти сигурно си сменил 10 и все си горят и тва е .dobrin_dinev написа:Бензиновите опели- екотек горят много масло!!!

Сори за спама ама не се сдържах

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showforum=81
От доста време влизам в този форум ,има какво да се прочете за zafira
От доста време влизам в този форум ,има какво да се прочете за zafira

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Още един спам - значи на опел двигателя X16ХEL ecotec в началото е имал по-голям харч на масло, но става въпрос за 1998-1999 година. Оттам и идва лошата слава на екотек двигателите. Малко е мит, а също и това, че съвремените опели гният много повече от всички другите марки коли ( пак спомени от старите ленти)
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
То пък като загледа човек новите ленти и разбира защо вече Опел нямат ядове ! Ами щото са ГАЗки вече и всичко си идва на мястотоkkiryazov написа:... ( пак спомени от старите ленти)

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Двигатела 1.8 16 клапана е най сполучлив, дава най-малко дефекти.
Колега имам познат които купи няколко СЛУЖЕБНИ (дизелите са много добри и икономични ) до сега не са влизали в бокса и се даржът МНОГО ПРИЛИЧНО на пътя.DrAkoN написа:Колеги, дайте си мнението за това автомобилче.Навил съм се да си купувам такова с новата маска след 2005г.Питам как са като подръжка чупливи ли са и имат ли някакви изразени слаби места ?Говоря за тази маска

Ooooooooooo Мартинчо решил си да сменяш колата май аааааааа?????
Жената те е заяла за по нова и семейна кола май .............?
Жената те е заяла за по нова и семейна кола май .............?
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
-
- вече хвърля и на тежко
Колега щом си го харесал автомобилчето взимай и карай! Избора според мен не е лош, въпреки, че винаги има и други варианти. Незнам дали ти харесва да караш дизел, но мой приятел е доволен от този вариант. Казва, че имали проблеми с турбото, но не е задължително. Частите са като на повечето автомобили от този клас и тези години. След като това е твоя избор, действай! Успех и безаварийно!!!
Бях решил да си купувам такава нова през 2007, но поразпитах дилъра чрез мой познат
и каза, че имат проблем със скоростната кутия и се отказах. Ако имаш възможност проучи внимателно.

-
- кандидат преподавател
Абе то като се замислиш кои не дават дефекти.На Тази двигатела и горял масло и проблеми със скоростната кутия .А , че всички Японци истеглят или ремонтират голяма част от колите нещо да се спомене а.Всичко си е на късмет .А относно обслужването и здравината си е относително .Всеки си го разбира по свой начин.Ако си карал лада и си си купувал части от битака а сега трябва да си купиш от магазина и то качествено - ще те заболи и ще плюеш.Няма нищо вечно и съвършенно.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Naiden71
- научил се да хвърля
Приятел си взе чисто нов и много Беше Доволен до Изтичане на ГАРАНЦИЯТА!
Първо му потече радиатора...
Може да е до късмет....

Може да е до късмет....

Cohiba Fishing
Е то няма кола,която да не се чупи
,лично на мен опелите ми харесват много,но съм слушал че Зафирата е малко пиклива не е издръжлива като останалите модели на Опел,ама си е и до късмет,не става за риба да знаеш само за градски условия