Жеков Вир има ли инфо за язовира

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Жеков Вир има ли инфо за язовира

Мнение от borislav58 »

Колеги некой да е ходил на Жеков Вир в момента е опоменат за свободен .Мисля да направя един излет до там но нямам никъква информация за язовира .Каква риба има къде може да се отседне там .Моля некой за тази информация!!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Жеков Вир има ли инфо за язовира

Мнение от ivan_yo »

borislav58 написа:Колеги некой да е ходил на Жеков Вир в момента е опоменат за свободен .Мисля да направя един излет до там но нямам никъква информация за язовира .Каква риба има къде може да се отседне там .Моля некой за тази информация!!
има много за четене за него язовир :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Дава перка и оклей с гмо размери :lol: На пружина или фидер може да се излъже някоя каракуда но не са основен обект на риболов. На воблер обажда приличен кефал. Много е мътен и пълноводен но това се отнася и за много други водоеми. Успех.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

dako71 написа:Дава перка и оклей с гмо размери :lol: На пружина или фидер може да се излъже някоя каракуда но не са основен обект на риболов. На воблер обажда приличен кефал. Много е мътен и пълноводен но това се отнася и за много други водоеми. Успех.

Благодарско колега Наслука и на теб!

П.п.Сигурно рибите вечер и светят :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”