Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Ползвал ли е някой това ZEBCO
Модератор: sapuna
Ползвал ли е някой това ZEBCO
Здравейте, днес си купих една пръчка, която ме грабна от пръв поглед...и все пак някой ако може да каже мнение за нея, ако я е ползвал....става въпрос за ZEBCO TROPHY METAL SPIRO 4,20 m , medium , Art. N 1296 420
Съжалявам , качвам само една снимка, защото не успях да я снимам добре, понеже е златиста и светлината от светкавицата се отразява, а без светкавица нещо не се получава!!!

Съжалявам , качвам само една снимка, защото не успях да я снимам добре, понеже е златиста и светлината от светкавицата се отразява, а без светкавица нещо не се получава!!!

-
- научил се да хвърля
Re: Ползвал ли е някой това ZEBCO
колега трофито е един от високите класове на зебко,мисля че ще останеш доволен.Успех
Само едно не ми е ясно...Каква и е акцията...никъде не пише?the gers написа:колега трофито е един от високите класове на зебко,мисля че ще останеш доволен.Успех

- jorro11
- ще става разбирач
Ами на някои модели не пише акция от рода на 5-15г,ама за сметка на това има light, ultra light, medium-light,medium,heavy...твойта е medium, което ще рече че среднотежки примамки са й достатъчни....може би отговаря някъде на 20-45...или подобни граници
Благодаря за инфото, не знаех тази подробност.jorro11 написа:Ами на някои модели не пише акция от рода на 5-15г,ама за сметка на това има light, ultra light, medium-light,medium,heavy...твойта е medium, което ще рече че среднотежки примамки са й достатъчни....може би отговаря някъде на 20-45...или подобни граници
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Местя във въдица и макара!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн