Смях с въдица в ръка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Re: Смях с въдица в ръка

Мнение от MonsTer_EnerGy »

Да ви разкажа днес какво ми се случи . Сутринта тръгваме с Мишо ( Assasin23 ) и майка му на яз.Сопот . Отиваме , избираме си една хубава полянка и започваме да разпъваме въдиците и да вадим всичкия друг багаж от джипа . Объркахме захранката , заредихме дънните , сложихме род под-а и ги поставихме . Отиваме ние до колата и започваме да правим въдици за плувка . Докъто сме се залисали във връзването на монтажите и всичко останало от някъде си дойдоха едно стадо крави и билове . Майка му много се оплаши , защото те наобиколиха от всякъде джипа и дори започнаха да душат багажите . По едно време една от най-любопитните крави отиде и започна да души род под-а . Души го тя , души го и по едно време започна да прави нещо с въдиците и си качи едната от въдиците на гърба и започна да ближе другата . Накрая не се сдържахме и хукнахме да махнем кравата преди да е направила суматий му поразии . Тя като ни видя , че отиваме към нея се оплаши и хукна да бяга и то влакното им се омота по краката и около гърба . Мишо хвана въдицата , но нямаше начин и скъса . Направете си сметка къде е избягала , че дори прожината със захранката и стръвта бяха на брега . Слет което ги прогонихме . Дойдоха колеги от форума и се запознахме . Те седнаха близо до нас и започнаха да разпъват палатките , такъмите , да правят захранки . И по едно време както си мислихме , че сме се отървали от кравите на свиждане дойдоха друго стадо само , че овце , овени , пръчове и какво ли още не . Колегата както беше седнал и си ловеше риба един овен отиде да го заяжда . Колегата се опита да се отърве от него , но наглото животно се спуска да го ръга . И тогава голям смах падна . Той го гони с едно дърво ... овена бяга и по едно време пак спокойно , но тая гад мръсна заобиколила техните коли и идва до джипа и започва да рови в багажите . Аз бях на 10м. от джипа седнал на стола и ловя риба ... като се обърнах и го видях какво прави , хвърлих въдиците , скочих от стола и нагоре газ колкото може , онова животно като ме видя , че тичам срещу него обърна посоката и то бегом , но го настигнах и такъв ритник му вкарах , че толкова се ядоса и само се спря , обърна се и ме погледна толкова мръсно , че все едно казваше : ей тук сбърка ! Само навежда чело и се приготвя да се втурне срещу мен , а аз на ъкъл ми идва : какво , подлагаш ми чело да те ритна ли ? И посягам с крак да го ритна и в същия момент то започва да върви срещу мен , а аз като се оплаших , прескачам въдиците и слизам на доло и чувам гласа на колегата : Аааа ама и ти бягаш аааа ? Ха ха ха ха ... той дойде с един голям кол и го изгони . Та така целия ден голям майтап падна с тези овце , пръчове , крави , бикове и какво ли още не . :D
Изображение
Аватар
Assassin23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Assassin23 »

Ето го въпросният овен :D :

Изображение
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MonsTer_EnerGy »

Точно за това космато животно ставаше на въпрос и забравих да кажа , че колегата който го гони после му яде от захранката и му пи от бирата :D :D :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”