Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Смях с въдица в ръка
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Смях с въдица в ръка
Лятото, яз.Огоста край Монтана. Слънцето високо. Жега. По стръмния бряг от дясно на стената сме се наредили 10-тина човека през 5-6 метра . Синът ми седи през двама колеги от мен.
Никой нищо не лови! плувките като бетонирани. 10 вида стръв и нищо ! По едно време синът ми закачи нещо- извади приличен скобар. После се заредиха 4-5 клена през 2-3 минути. ситуацията стана нервна- никой нищо а хлапето ни скри шапката. По едно време един колега стана, отиде при сина ми и му казва: Момче, ще ти дам 5лв. ама кажи на каква стръв ги вадиш. Малкия отговаря: Съгласен- прибра парите и му показва костура в кофата- На око от костур ги вадя.
Колегата отиде на мястото си извади едно костурче от кофата си и зареди въдицата с око !
Резултат никакъв ! Аз също минах на око-нищо.
Колегата явно ядосан вика на сина ми- Момче нещо май ме преметна ??? Няма ефект! Сина ми си извади въдицата и му показа куката- заредена с око и рече: Ако дадеш още 5лв. ще ти кажа ляво или дясно око от костура...........
Никой нищо не лови! плувките като бетонирани. 10 вида стръв и нищо ! По едно време синът ми закачи нещо- извади приличен скобар. После се заредиха 4-5 клена през 2-3 минути. ситуацията стана нервна- никой нищо а хлапето ни скри шапката. По едно време един колега стана, отиде при сина ми и му казва: Момче, ще ти дам 5лв. ама кажи на каква стръв ги вадиш. Малкия отговаря: Съгласен- прибра парите и му показва костура в кофата- На око от костур ги вадя.
Колегата отиде на мястото си извади едно костурче от кофата си и зареди въдицата с око !
Резултат никакъв ! Аз също минах на око-нищо.
Колегата явно ядосан вика на сина ми- Момче нещо май ме преметна ??? Няма ефект! Сина ми си извади въдицата и му показа куката- заредена с око и рече: Ако дадеш още 5лв. ще ти кажа ляво или дясно око от костура...........
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Смях с въдица в ръка
това последното изречение мн ми хареса

- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
Леле толкова несам се смял от много отдавна.ДА ти е живо и здраво момчето и много много да те радва 

И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
-
- научил се да хвърля
Лятото, яз. Огоста. Жега,жега...пак там на стръмния бряг до стената сме се наредили 10-на човека.
Рибата обаче гладна! Няма скучаещи колеги- всеки вади по нащичко. По едно време избръча един бус.
Спря на близо и от него скочиха 3 мадами по на 25-26г. и 1 момче пак там- немско говорящи.
Мацките се съблякоха по прашки и цамбурнаха във водата почти до крайния колега.. Вече никой не гледаше плувката.
Всички зяпхме цици и дупета. Двамата крайни колеги замятаха без да гледат къде пада плувката.
На края вързаха такъмите на възел и седнаха да режат и връзват нови. Момичетата излязоха от водата и решиха да хапват. Едната германка както си беше по цици дойде при колегата да го помоли за нож за да си разрежат динята.
Колегата услужливо извади подходящ нож и го даде. После продължи да връзва скъсаните такъми.
След минута мацката отново дойде да върне ножа и му донесе парче диня. Приседна до него за да му прави компания и си хапваше нейното парче. Колегата тотално притеснен продължи с връзването на такъмите. Мацката го пита и разпитва ,ама кой не е учил езици! След малко стана и се върна при компанията си.
Колегата се изправи и държеше с недоумение новия такъм , току що вързан- нещо ново и непознато в риболовния свят. Да се чудиш за каква въдица и за каква риба е предназначен. Да-а-а-а, така влияят голите цици на нас риболовците.
Рибата обаче гладна! Няма скучаещи колеги- всеки вади по нащичко. По едно време избръча един бус.
Спря на близо и от него скочиха 3 мадами по на 25-26г. и 1 момче пак там- немско говорящи.
Мацките се съблякоха по прашки и цамбурнаха във водата почти до крайния колега.. Вече никой не гледаше плувката.
Всички зяпхме цици и дупета. Двамата крайни колеги замятаха без да гледат къде пада плувката.
На края вързаха такъмите на възел и седнаха да режат и връзват нови. Момичетата излязоха от водата и решиха да хапват. Едната германка както си беше по цици дойде при колегата да го помоли за нож за да си разрежат динята.
Колегата услужливо извади подходящ нож и го даде. После продължи да връзва скъсаните такъми.
След минута мацката отново дойде да върне ножа и му донесе парче диня. Приседна до него за да му прави компания и си хапваше нейното парче. Колегата тотално притеснен продължи с връзването на такъмите. Мацката го пита и разпитва ,ама кой не е учил езици! След малко стана и се върна при компанията си.
Колегата се изправи и държеше с недоумение новия такъм , току що вързан- нещо ново и непознато в риболовния свят. Да се чудиш за каква въдица и за каква риба е предназначен. Да-а-а-а, така влияят голите цици на нас риболовците.

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
-
- разбира нещата
Един път лятото Август месец съм отишъл на едно селско язовирче на 20 километра от Троян . Отидох в единия ръкав на язовира където са най - много папрати и водорасли . На язовира имаше доста хора , но в ръкава само един колега от ветераните
По едно време идва човек и слиза с колата до язовира , слиза и започва с кавгите по стария рибар : Ти защо си дошъл тук ? Цяла седмица всеки ден подред идвам да чистя язовира точно на това място и храня всеки ден за да мога през почивните дни да ловя риба , а вие всички от селото идвате тук и ловите риба за моя сметка . Я хайде бягай от тук , хващях си въдиците и да те няма . След тези думи ми стана неприятно , че изгони така човека , но си замълчах . Човека се премести от другата страна на ръкава и си заметна отново въдиците . Нахакания рибар с 3 въдици от които 2 плувки и не му кълве и не му кълве . Стареца отсреща обаче ги вади стабилно . От гняв някъдърния рибар се провикна : Ей виж щото те изгоних от тух и рибата ми се разсърди . Човека от среща промърмори : Тя кога ли не ти е била сърдита . Тоя толкова се ядоса след тези думи , че извади дънната въдица и я заметна по стария рибар отсреща . Човека само извади ножа и набързо му отряза монтажа и каза : Имаш време да чистиш язовир , ще имаш време и въдицата да си направиш . 
Това по - скоро е поучително не толкова смешно .

Това по - скоро е поучително не толкова смешно .
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
-
- научил се да хвърля
Не колега! Идеята е тук да няма вицове и легенди а само реални истории от нашите излети!!
Моля без Вицове!!!
Моля без Вицове!!!
-
- научил се да хвърля
1вото разказче ме сасипа от смях.Браво на малкия,много му сече мозака да ти е жив и здрав и само хубави неща покраи него!!!

първите два разказа са бомба

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- научил се да хвърля
Лятото! Разсъмва се! Аз съм пред къщата на един приятел и с него товариме такъмите му в моята кола.
По едно време на вратата се появява 5 годишната му внучка. Събудила се от шума и сънено трие очички със ръце .
Гледа ни и пита : Дедо къде отиваш??? - Отивам за риба ! Следва радостен вик: Ура-а-а-а, бабо, дедо отива за риба и ще донесе гъби!
Аз се сринах от смях и му викам - а бе човек вместо живарник си вземи кошница за гъбите....
По едно време на вратата се появява 5 годишната му внучка. Събудила се от шума и сънено трие очички със ръце .
Гледа ни и пита : Дедо къде отиваш??? - Отивам за риба ! Следва радостен вик: Ура-а-а-а, бабо, дедо отива за риба и ще донесе гъби!
Аз се сринах от смях и му викам - а бе човек вместо живарник си вземи кошница за гъбите....