Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Слаковци
Модератор: sapuna
яз.Слаковци
Здравейте колеги .
Моля кажете ми как е на Слаковци , започна ли да се обажда Шаро или още му е студено ?
Мисля да отида за две вечери - неделя и понеделник . Какво мислите , заслужава ли си да бера студ ? хаха
Благодаря много и НАСЛУКА на всички .
Моля кажете ми как е на Слаковци , започна ли да се обажда Шаро или още му е студено ?
Мисля да отида за две вечери - неделя и понеделник . Какво мислите , заслужава ли си да бера студ ? хаха

Благодаря много и НАСЛУКА на всички .
-
- разбира нещата
Re: яз.Слаковци
А бе пускат от кафезчето по 2-3 бр. на ден подгряти 

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сега се прибирам от там,хванаха се 4-5 шаранчета.Онзи ден са пуснали около 300 кг.Не са много малки,по около 1.5 кг са.Някои хванаха и повече,но някои нищо.Кълвеше си по целият язовир.
-
- ще става разбирач
Неси заслужава да студуваш на тази гадна локва,арендатора се налапа и все по често влиза в употреба КАБЕЛА

Ти къде беше колега ?drebens написа:Сега се прибирам от там,хванаха се 4-5 шаранчета.Онзи ден са пуснали около 300 кг.Не са много малки,по около 1.5 кг са.Някои хванаха и повече,но някои нищо.Кълвеше си по целият язовир.
Аз по това време седя малко преди крушата
-
- ще става разбирач
Бях там от четвъртък на обяд до петък по същото време.

Почти веднага след хвърляне на тежка захранка, удари шаранче 1400 гр. Казах си, сега ги разбих, но не!
Целия следобяд кълвяха добри уклеи и редки перки. Напук на всеобщото мнение, че на Слаковци се лови предимно нощем, през цялата нощ нямаше дори пипане. На другата сутрин към 8 часа удари пъстърва 800 гр. и кам 10 часа шаранче 2200 гр. Общо взето тегав риболов!
В сряда бяха пуснали 300 кг шаран със средно тегло 1500 гр. и още вечерта и на следващия ден 80% бяха изловени и навярно направени на консерви. И това се случва всеки път, когато пуснат шаран! Незнайно защо, целият пасаж се устремява към нулата на язовира и там бива пресрешнат от подготвени "риболовци", които ходят на този язовир само когато знаят че ще се пуска шаран! Е може би не всички са такива!
Иначе по това време на годината, там е много красиво:

А и скарата, особено нервозните кюфтенца са превъзходни
Ето го и крайния резултат, освен гореописоните риби и около 2 кг. основно уклей и някоя червеноперка и костуре!

Поздрави

Почти веднага след хвърляне на тежка захранка, удари шаранче 1400 гр. Казах си, сега ги разбих, но не!
Целия следобяд кълвяха добри уклеи и редки перки. Напук на всеобщото мнение, че на Слаковци се лови предимно нощем, през цялата нощ нямаше дори пипане. На другата сутрин към 8 часа удари пъстърва 800 гр. и кам 10 часа шаранче 2200 гр. Общо взето тегав риболов!
В сряда бяха пуснали 300 кг шаран със средно тегло 1500 гр. и още вечерта и на следващия ден 80% бяха изловени и навярно направени на консерви. И това се случва всеки път, когато пуснат шаран! Незнайно защо, целият пасаж се устремява към нулата на язовира и там бива пресрешнат от подготвени "риболовци", които ходят на този язовир само когато знаят че ще се пуска шаран! Е може би не всички са такива!

Иначе по това време на годината, там е много красиво:

А и скарата, особено нервозните кюфтенца са превъзходни
Ето го и крайния резултат, освен гореописоните риби и около 2 кг. основно уклей и някоя червеноперка и костуре!

Поздрави
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
Благодаря много колега .
Супер репортаж !
В крайна сметка не е важен крайният резултат , а срещата с природата .... пък, ако е рекъл господ и някоя рибка да се хване
Супер репортаж !
В крайна сметка не е важен крайният резултат , а срещата с природата .... пък, ако е рекъл господ и някоя рибка да се хване

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В началото на черешите.wassim написа: Ти къде беше колега ?
Аз по това време седя малко преди крушата

-
- научил се да хвърля
Колеги ходил съм там преди доста време и нямам много ,много спомени,та въпросът ми е дали е удобно да се спре с каравана в близост до водата и дали е разрешено.Адски ще съм ви благодарен ако помогнете.
Приятна седмица!
Приятна седмица!
-
- ще става разбирач
Може и е разрешено!
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза