яз. Засмяново Варненско

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз. Засмяново Варненско

Мнение от иванко »

Мерси колега.
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Нека, който е ходил там да даде малко инфо, че ми е тръпка да отида там , за големия говоря, не за развъдниците. :D
r3m1x
новобранец
новобранец

Мнение от r3m1x »

Днес смятам да ходя и дори да спа на язовира !
Утре ще пиша какво е станало.
r3m1x
новобранец
новобранец

Мнение от r3m1x »

Нивото на язовира е спаднало!
Имаше ужасно много хора панаир и селяния !
Отидохме към 19:00, застанахме от дясно преди бенда, спретнахме въдичките, скромно две плувки и 4 дънни, захранихме и зачакахме !
Имаше множествени удъри на дънните но леки и неуспешни, на плувките нищо - и така цяла вечер нищо.
На сутринта към 7:00 спукахме капото с една каракудка /15см/ и една червеноперка /20см/!
Преди да си тръгна обходих и разгледах резултатите на колегите , най-сполучливи бяха до плачещите върби в плиткача!
Като цяло рибата е в плиткача и си хвърля хайвера, буквално рибата се вижда как играе и си хвърла хайвера !
Ами това е надявам се да е полезно!
YAROSHKH
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от YAROSHKH »

Т.к. няма никаква информация относно този язовир, се надявам да раздвижим темата. Колко риба има, мисля че всеки трябва само да провери. :) Нали това е част от играта - надпреварата, смяната на язовирите !
Но, не срещнах информация която да ме насочи към кой язовир да отида тази пролет - платен ли е, какви са възможностите за къмпингуване ?
Миналата година, като ходих беше с такса 7лв, за ден, но чух, че тази година вече бил свободен. И нямаше много места за къмпинг . Тази година дали се е променило нещо ?
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

YAROSHKH написа:Т.к. няма никаква информация относно този язовир, се надявам да раздвижим темата. Колко риба има, мисля че всеки трябва само да провери. :) Нали това е част от играта - надпреварата, смяната на язовирите !
Но, не срещнах информация която да ме насочи към кой язовир да отида тази пролет - платен ли е, какви са възможностите за къмпингуване ?
Миналата година, като ходих беше с такса 7лв, за ден, но чух, че тази година вече бил свободен. И нямаше много места за къмпинг . Тази година дали се е променило нещо ?
И аз чух, че Засмяново вече не е арендован. Не се е чуло още за нови арендатори. А за "къмпингуване" - места бол. Зависи с какво оборудване си :D . Ако си с каравана или кемпер - сложно е. Но за палатка - места колкото щеш! :D
А за риба - не знам. Той този язовир е любим на бракониерите. Голям бой го бият. :evil: Въпреки тях обаче рибата оцелява заради папурите.
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”