Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Засмяново Варненско
Модератор: sapuna
Re: яз. Засмяново Варненско
Мерси колега.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нека, който е ходил там да даде малко инфо, че ми е тръпка да отида там , за големия говоря, не за развъдниците. 

Днес смятам да ходя и дори да спа на язовира !
Утре ще пиша какво е станало.
Утре ще пиша какво е станало.
Нивото на язовира е спаднало!
Имаше ужасно много хора панаир и селяния !
Отидохме към 19:00, застанахме от дясно преди бенда, спретнахме въдичките, скромно две плувки и 4 дънни, захранихме и зачакахме !
Имаше множествени удъри на дънните но леки и неуспешни, на плувките нищо - и така цяла вечер нищо.
На сутринта към 7:00 спукахме капото с една каракудка /15см/ и една червеноперка /20см/!
Преди да си тръгна обходих и разгледах резултатите на колегите , най-сполучливи бяха до плачещите върби в плиткача!
Като цяло рибата е в плиткача и си хвърля хайвера, буквално рибата се вижда как играе и си хвърла хайвера !
Ами това е надявам се да е полезно!
Имаше ужасно много хора панаир и селяния !
Отидохме към 19:00, застанахме от дясно преди бенда, спретнахме въдичките, скромно две плувки и 4 дънни, захранихме и зачакахме !
Имаше множествени удъри на дънните но леки и неуспешни, на плувките нищо - и така цяла вечер нищо.
На сутринта към 7:00 спукахме капото с една каракудка /15см/ и една червеноперка /20см/!
Преди да си тръгна обходих и разгледах резултатите на колегите , най-сполучливи бяха до плачещите върби в плиткача!
Като цяло рибата е в плиткача и си хвърля хайвера, буквално рибата се вижда как играе и си хвърла хайвера !
Ами това е надявам се да е полезно!
-
- научил се да хвърля
Т.к. няма никаква информация относно този язовир, се надявам да раздвижим темата. Колко риба има, мисля че всеки трябва само да провери.
Нали това е част от играта - надпреварата, смяната на язовирите !
Но, не срещнах информация която да ме насочи към кой язовир да отида тази пролет - платен ли е, какви са възможностите за къмпингуване ?
Миналата година, като ходих беше с такса 7лв, за ден, но чух, че тази година вече бил свободен. И нямаше много места за къмпинг . Тази година дали се е променило нещо ?

Но, не срещнах информация която да ме насочи към кой язовир да отида тази пролет - платен ли е, какви са възможностите за къмпингуване ?
Миналата година, като ходих беше с такса 7лв, за ден, но чух, че тази година вече бил свободен. И нямаше много места за къмпинг . Тази година дали се е променило нещо ?
- lishev_64
- разбира нещата
И аз чух, че Засмяново вече не е арендован. Не се е чуло още за нови арендатори. А за "къмпингуване" - места бол. Зависи с какво оборудване сиYAROSHKH написа:Т.к. няма никаква информация относно този язовир, се надявам да раздвижим темата. Колко риба има, мисля че всеки трябва само да провери.Нали това е част от играта - надпреварата, смяната на язовирите !

А за риба - не знам. Той този язовир е любим на бракониерите. Голям бой го бият.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!