Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Не винаги хванати риби = кеф
-
- кандидат преподавател
Re: Не винаги хванати риби = кеф
Киро , направил си си кефа . Кво по- хубаво от това ? Много ми харесаха снимките с местата по Дунава !!!
Върл Shimano фен!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Нъл и аз т'ва казвам, Симич - от Дунава по-хубаво няма!simo72 написа:...Много ми харесаха снимките с местата по Дунава !!!

Ако досега не си ходил, на НС-то ще направим някой демоничен план за лятото.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Оооо , бъди сигурен че ще нагласим нещо !!!GODzillata написа:Нъл и аз т'ва казвам, Симич - от Дунава по-хубаво няма!simo72 написа:...Много ми харесаха снимките с местата по Дунава !!!
Ако досега не си ходил, на НС-то ще направим някой демоничен план за лятото.![]()

Върл Shimano фен!
колеги има ли някаква информация за този язовир смисал кога ще бъде отворен за риболов и съответно какъв ли ще е регламента???? 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 37#p555137abugarsia написа:колеги има ли някаква информация за този язовир смисал кога ще бъде отворен за риболов и съответно какъв ли ще е регламента????

-
- научил се да хвърля
от 10 маи дневен билет 10лева това ми обясни управителя при промяна ще пиша отново нещата се променят ....))abugarsia написа:колеги има ли някаква информация за този язовир смисал кога ще бъде отворен за риболов и съответно какъв ли ще е регламента????
Последно промяна от Ray-Ban на Съб Апр 24, 2010 8:53 am, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
имам информация за щука от 25кг хваната преди 2 години на Скомля язовира е проверен с сонар и имало и по големи риби например сомове 40+GODzillata написа:Това му е старата слава. Сега има всякаква риба...и по много.vw_vw написа:Имам една книга на Красимир Клисарски, в нея пише, че Скомля е много щукарски водоем, някой да потвърди?
Една щука е била намерена на брега, случайно по това време на язовира е бил и един ветеринарен лекар, който и направил аутопсия и заключението за причината на смъртта било - умряла от преяждане.![]()
Говори се, че има големи чудовища там - щуки и сомове.
Колега ти ходил ли си на тези скендери?evgeniboy написа:Киро много си прав майна...и аз съм на това мнение...пък нека майсторите си ходят на разните му там развъдници, скендери и какви ли не още дупки...магията на риболова е в неизвесността и маисторлъка да излъжеш зверо в истинските му природни условия...предполагам и с лова е така!!!

Незнанието не е извинение.
- GODzillata
Със сонара малко трудно ще хванат килограмите на рибите.Ray-Ban написа:...язовира е проверен с сонар и имало и по големи риби например сомове 40+

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Кире,доживях да видя и твой репортаж с риби!
Поздрави приятелю!

Поздрави приятелю!

- ninastefanina
- сериозен играч

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- научил се да хвърля
къде прочете точни килограми неразбрах ??? та толкова ти стана смешно маистореGODzillata написа:Със сонара малко трудно ще хванат килограмите на рибите.Ray-Ban написа:...язовира е проверен с сонар и имало и по големи риби например сомове 40+

- GODzillata
Ray-Ban написа:...къде прочете точни килограми неразбрах ??? та толкова ти стана смешно маисторе

То аз съм цитирал къде съм прочел за килограми, ама хайде пак:
Сонарът Калин го купи в края на миналото лято, пуснал го е, видял е риби, ама чак пък да се говори за размери и килограми е лекинко несериозно, но по принцип е простено на хора, които все още не са запознати с устройството и работата на сонара.Ray-Ban написа:...язовира е проверен с сонар и имало и по големи риби например сомове 40+

Не колега , не съм ходил , а и нямам намерение (имам познати които биха ме вкарали).....предпочитам да отида на Ивайловград и да си хвана 1-2 качествени риби и да знам, че съм ги надхитрил на тяхна територия , пред това да хвана 20 "вързани" риби....Ето и Киро не случайно е направил тази тема и аз го подкрепям напълно!!! Киро евала, майна!!!bisqo написа:Колега ти ходил ли си на тези скендери?evgeniboy написа:Киро много си прав майна...и аз съм на това мнение...пък нека майсторите си ходят на разните му там развъдници, скендери и какви ли не още дупки...магията на риболова е в неизвесността и маисторлъка да излъжеш зверо в истинските му природни условия...предполагам и с лова е така!!!
-
Много е важно за какво отиваш на арендован водоем.На арендован водоем ходя да търся трофейни единични екземпляри.Ако някой мисли, че е лесно да хванеш голяма риба, при положение, че са само няколко бройки, жестоко се лъже.И все пак всичко е относително, водоем, риби, количество.При нас има един който на 1 декар има 5 тона риба, никога не съм ходил там. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.