Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Ручейник !!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- Понко_Професионалиста
- новобранец
- Обратна връзка:
Ручейник !!!
Професионална стръв за всяка риба но предимно речна...(кефал,мряна)
Какво мислете вие ???

- Local
- учете се от него
Ручейник или какавида както се казва още . Дам колега прав си , аз я ползвам за кефал , мряна и пъстърва , но за жалост ручейника вече стана на пеперуди и какавидките са празни . Така че влиза в сила за речния риболов специално сега земен торен и бял червей.
Лично аз на какавида съм хващал шаран на Марица при с. Скобелево , а на яз. Кърджали червеноперка и уклей . Колега за мряната ти препоръчвам пясъчник ( незнам дали я знаеш тази стръв , но е 100 по-ефективна от какавидата) . Ако незнаеш ще ти обясня.
Като ходя на Марица на бентовете на Садово и Скобелево хващам на тежко само на какавида . Ефекта е отличен.
Наслука!
Лично аз на какавида съм хващал шаран на Марица при с. Скобелево , а на яз. Кърджали червеноперка и уклей . Колега за мряната ти препоръчвам пясъчник ( незнам дали я знаеш тази стръв , но е 100 по-ефективна от какавидата) . Ако незнаеш ще ти обясня.
Като ходя на Марица на бентовете на Садово и Скобелево хващам на тежко само на какавида . Ефекта е отличен.

Клавиатура риба не лови!!!
- Понко_Професионалиста
- новобранец
- Обратна връзка:
- георги н.
- ще става разбирач
Перфектна стръв за черна мряна . особено когато в кутийката е жълт . има и сив ама май на него съм ловил по слабо. има една река минава през село елешница(йорданкино) близо до софия . малка река но в нея се прави страшен риболов на мряна а и ручейника лятото си го събираш на място. селото е в посока от Сф към Ботевград