Организация за НС 7

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Nedeltcho Delev

Re: Организация за НС 7

Мнение от Nedeltcho Delev »

Ааде да драсна и аз два реда в тая темичка макар,че може и да ми се трийне мнението!
С интерес следя всеки ден развитието на темата и до последните седем страници почти бях готов на 99% да съм с вас,но последните три страници ме отказаха на 100%.До сега не съм пропускал национална среща,нооо,кризата си оказа влиянието и правилата.Колкото и да ви е терсене правилата е***а м***та на срещите,на НС-6 се отказаха почти 50% точно заради това а сега може и да се надминат тези проценти,дано не съм прав.
Явно оттук насете ще се делим на бедни и богати!
От мен приятно искерване на НС-7.

п.п.И ако даде госпот да дойда да си приготвите още по десет лева отгоре щото ми се пие уйски :drinkers:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Колкото повече наближава момента, толкова повече ставаме нетърпеливи и нервни всички ми се струва.
Необяснимо е само, че в очакване на нещо хубаво се изнервяме, кво ли щеше да е ако очаквахме лошо събитие :?:
Делев, кажи, че не го мислиш това дето го написа по-горе, щото не е за вярване :D Иначе ше се наложи като минавам от там, насила да те забера, а уискито от мен :drinkers: :drinkers: :lol: :lol: :lol: :lol:
По-малко от 2 седмици и всичко ще е ОК, убеден съм :D
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Nedeltcho Delev написа: п.п.И ако даде госпот да дойда да си приготвите още по десет лева отгоре щото ми се пие уйски :drinkers:

Цъ на теб пиене нема да ти купувам, и са зимаи у ръце да те не пцуем и тебе. Ши идваш иначе ща намразя яко, без тебе кфа среща ще е ве. Опичай си акъля ве младеж, че щи оскубя мустака. :axe:
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Nedeltcho Delev написа:Ааде да драсна и аз два реда в тая темичка макар,че може и да ми се трийне мнението!
С интерес следя всеки ден развитието на темата и до последните седем страници почти бях готов на 99% да съм с вас,но последните три страници ме отказаха на 100%.До сега не съм пропускал национална среща,нооо,кризата си оказа влиянието и правилата.Колкото и да ви е терсене правилата е***а м***та на срещите,на НС-6 се отказаха почти 50% точно заради това а сега може и да се надминат тези проценти,дано не съм прав.
Явно оттук насете ще се делим на бедни и богати!
От мен приятно искерване на НС-7.

п.п.И ако даде госпот да дойда да си приготвите още по десет лева отгоре щото ми се пие уйски :drinkers:
Не трябва да се сърдиш и да се отказваш тя за това е тази тема за да се разбереме помежду си ,но ще те помоля да напишеш по конкретно какво имаш предвид в поста си за правилата и кризата за бедни и богати и тн.
jin_4o
новобранец
новобранец

Мнение от jin_4o »

май май някой хора ги притеснява таксата и това не е добре ( кризааааааааааа ).....
ще намалее бройката на съфорумците на НС 7,и ще забравим за какво аджеба се правят тези срещи :wink:
Поздрави !
Последно промяна от jin_4o на Пет Апр 23, 2010 10:08 am, променено общо 1 път.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

stefan_ginev написа:Не трябва да се сърдиш и да се отказваш тя за това е тази тема за да се разбереме помежду си ,но ще те помоля да напишеш по конкретно какво имаш предвид в поста си за правилата и кризата за бедни и богати и тн.
Аз не се сърдя на никой,и никой не упреквам за нищо,просто хората са го казали ясно и точно!
HAZART написа:.,какво има за умуване?Който няма кинти ще си седи у дома.Бедните в болницата не ги искат камо ли на национална среща! Гадно но е истина.
Митев написа:и в крайна сметка който не може да отдели 20 лева - да си седи в къщи , а не да прави панаири тук :!:

От тук насетне трия всяко мнение свързано с пари :!:
Е,никой не ми е виновен,че няма да го е Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Баси , траях си , траях ама кат гледам какво се заформи ... То най-малко аз требва да се обаждам щот ако дойда ще е само за един ден без никакво преспиване по ред причини ама като гледам какво е рев , какво е вой , какво е ларж и какво е мрънкане :evil: Пичове , това с немането да сте го мислили преди да гласувате за водоем :idea: :idea: :idea: Нема как за едни да е криза за други не и по тоя случай дай да им бръкнеме колко ни ръка стига в джобето като се възползваме от тяхната гостоприемност !!! Дразня се не друго ами от това как сума си хора гледат само и единствено от тяхната камбанарийка а не им дреме примерно Любо колко ще е назад от едно такова мероприятие баш когато се изкарват некакви парички след цяла зима суша :idea: :idea: :idea: Още преди гласуването беше достатъчно дискутиран въпроса че ако е на Езерово ще има такса без значение че Любо се дърпа щото не е длъжен само той да дава за кефа на целият форум :idea: Та тъй , щом е гласувано за Езерово всеки си прави сметката дали има възможност да дойде и ако не не ходи ! Сто и кусур процента съм сигурен че варианта малките буквички ще е актуален 5 към 1 в полза на "малките" без да ми дреме дали обиждам някой щото ако се почуства обиден то значи е към петте а не към едното ! Се си мисля че е повече от достатъчен жеста да се плаща еднократна такса и то само от мъжете без значение за колко време ще се пребивава там ! Сигурен съм че Любо съжалява че е предложил и тази година срещата да е там и то не за друго ами щото е широкоскроена душа и иска на всички да им е добре без значение за него как ще е та за другата среща мислете преди да гласувате :idea: :idea: :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

На сто процента съм съгласен с твоето мнение ако някой си е въобразявал че ще ходи на Езерово на аванта и без пари то жалко за самият него защото сиренето е с пари, зор за Езерово а сега отбой поради разни причини.На мен лично това ще ми бъде първа НС и не ми харесва това което става да мине живот и здраве тази НС пък догодина да се прави на някой язовир и не през забраната пък тогава всеки да си прави сметката.
П.П.Мисля си че МЯСТОТО И УСЛОВЯТА са известни вече на всички и е по-добре темата да се заключи от някой модератор защото вече стана панаир.Поздрави на всички :drinkers:
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

stefan_ginev написа:
.Мисля си че МЯСТОТО И УСЛОВЯТА са известни вече на всички и е по-добре темата да се заключи от някой модератор защото вече стана панаир.Поздрави на всички.
:smt023 :smt006 :drinkers:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Мдаа, всичко е ясно, ще падне йедене и пийене :lol: :lol: :lol:
Що да се заключва, нека си чешем пръстите :D :smt024 :smt024 :smt024
Аз нямам шатра, някой ще ме приюти ли, или ше си карам под чадъра :partyman: Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Jechev написа:
Пичове, не виждам защо трябва да се разкисват, и какво толкова непосилно има в някакви 20 лв, дето не стигат и за напиване в една кръчма, такса имаше и миналата година!
Аз също съм под въпрос по финансови и семейни причини, но имам голямо желание да дойда, но ако не мога да си позволя, просто няма да дойда, наместо да мрънкам, че ми е скъпо, имам предвид останалия масраф, освен паршивите 20 лв които са никакъв разход, в сравнение с другите салтанати за път, храна, доволно количество качествен спирт и т.н.
От както е почнала годината съм убеден, че всеки един риболовец е дал по едни 50-100лв поне за обновяване на такъма, а както в момента тече забрана масово ще се ходи на платен риболов, е питам аз, що Любо да не изкара някоя стотинка от това, че ще му правим камари боклуци и неговите момчета ще хвърчат да пазаруват и да разнасят попрекалили с алкохола колеги по цяла нощ до палатките им(както беше миналата пролет)?
Хубаво беше миналата година, когато имаше химически тоалетни и водоноска,хубаво ще е и сега, ама това не струва 2, 60лв, нали?!?
Ама, що за агнета?Ами щото е екстра бе колеги, щом някой е пожелал да тегли масрафа по печенето и доставянето, да го уважим за желанието му най-малко!
Тъпо е, че от стари вълци, като Неделчо тръгна това "разкисване" и най ме е яд, че по некоректен начин се вменява на колеги, които не са идвали а имат желание, че едвали не има някаква преебушка и някой е решил да изкарва кинти, особено след изказването, че едва ли не срещата се дели на бедни и богати!
Всеки си решава без да мрънка и създава излишно напрежение, така ги виждам аз нещата, но уви!!
:smt023 Напълно съм съгласен и се опитах да го обясня два-три пъти , но явно си има 5-6 човека дето постояно ровят и създават предпоставки за "интрижки" -
та затова заключих темата - за НС всичко е ясно и дати и място .За НС се знае отдавна и не вярвам, че който иска да дойде е опрял до 10-20лв.

Колеги отварям темата , остана долу- горе седмица , само ви моля -дайте да не превръщаме темата в празни приказки , а да я използваме по - предназначение -
за организация :prayer:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Дончо, няколко поста назад го има отговора: жени и деца - без такса.
За шатрите - всеки си носи. Аз обаче нямам, някой ще ме приюти предполагам. Освен ако не си купя до тогава.
А за бройката на хората, май че наистина все още няма даже и ориентировъчна цифра.
Колкото повече, толкова повече (отнася се и за мезетата и напитките :lol: :lol: :lol: )
Митев написа:...дайте да не превръщаме темата в празни приказки , а да я използваме по - предназначение -
за организация
Митев, аз не съм ходил на НС до сега, и не се сещам какво предварително може да се договаря по организацията. Имам предвид нещо, което до момента не е решено. Иначе имам желание да се включа и аз в организацията, ама като не знам как и с какво :?: ?!
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Киро ти освен да създаваш дразги и да се правиш на интересен друго знаеш ли да правиш. Миналата година ни кле дъжд да ни вали, тая година гледам си много активен по най-болната тема за такса и то при условие, че я дойдеш на среща я не дойдеш. Що се чудиш, че ти трият мненията.
Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Аз пък имам друго предложение и го смятам за справедливо :D
10лв такса си е за бате ви Любо и не я бараме а екстра си е агнешкото там да е 5лв или по желание на тия които искат да ядът :D
Считам че така много хора ще са съгласни с това предложение :D
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Добре де,сложете една такса 15 лв,
а който иска да даде повече,