Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Организация за НС 7
Модератор: sapuna
Re: Организация за НС 7
Ааде да драсна и аз два реда в тая темичка макар,че може и да ми се трийне мнението!
С интерес следя всеки ден развитието на темата и до последните седем страници почти бях готов на 99% да съм с вас,но последните три страници ме отказаха на 100%.До сега не съм пропускал национална среща,нооо,кризата си оказа влиянието и правилата.Колкото и да ви е терсене правилата е***а м***та на срещите,на НС-6 се отказаха почти 50% точно заради това а сега може и да се надминат тези проценти,дано не съм прав.
Явно оттук насете ще се делим на бедни и богати!
От мен приятно искерване на НС-7.
п.п.И ако даде госпот да дойда да си приготвите още по десет лева отгоре щото ми се пие уйски
С интерес следя всеки ден развитието на темата и до последните седем страници почти бях готов на 99% да съм с вас,но последните три страници ме отказаха на 100%.До сега не съм пропускал национална среща,нооо,кризата си оказа влиянието и правилата.Колкото и да ви е терсене правилата е***а м***та на срещите,на НС-6 се отказаха почти 50% точно заради това а сега може и да се надминат тези проценти,дано не съм прав.
п.п.И ако даде госпот да дойда да си приготвите още по десет лева отгоре щото ми се пие уйски

- pachosz
- сериозен играч
Колкото повече наближава момента, толкова повече ставаме нетърпеливи и нервни всички ми се струва.
Необяснимо е само, че в очакване на нещо хубаво се изнервяме, кво ли щеше да е ако очаквахме лошо събитие
Делев, кажи, че не го мислиш това дето го написа по-горе, щото не е за вярване
Иначе ше се наложи като минавам от там, насила да те забера, а уискито от мен
По-малко от 2 седмици и всичко ще е ОК, убеден съм
Необяснимо е само, че в очакване на нещо хубаво се изнервяме, кво ли щеше да е ако очаквахме лошо събитие

Делев, кажи, че не го мислиш това дето го написа по-горе, щото не е за вярване

По-малко от 2 седмици и всичко ще е ОК, убеден съм

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Nedeltcho Delev написа: п.п.И ако даде госпот да дойда да си приготвите още по десет лева отгоре щото ми се пие уйски
Цъ на теб пиене нема да ти купувам, и са зимаи у ръце да те не пцуем и тебе. Ши идваш иначе ща намразя яко, без тебе кфа среща ще е ве. Опичай си акъля ве младеж, че щи оскубя мустака.

-
- ще става разбирач
Не трябва да се сърдиш и да се отказваш тя за това е тази тема за да се разбереме помежду си ,но ще те помоля да напишеш по конкретно какво имаш предвид в поста си за правилата и кризата за бедни и богати и тн.Nedeltcho Delev написа:Ааде да драсна и аз два реда в тая темичка макар,че може и да ми се трийне мнението!
май май някой хора ги притеснява таксата и това не е добре ( кризааааааааааа ).....
ще намалее бройката на съфорумците на НС 7,и ще забравим за какво аджеба се правят тези срещи
Поздрави !
ще намалее бройката на съфорумците на НС 7,и ще забравим за какво аджеба се правят тези срещи

Поздрави !
Последно промяна от jin_4o на Пет Апр 23, 2010 10:08 am, променено общо 1 път.
Аз не се сърдя на никой,и никой не упреквам за нищо,просто хората са го казали ясно и точно!stefan_ginev написа:Не трябва да се сърдиш и да се отказваш тя за това е тази тема за да се разбереме помежду си ,но ще те помоля да напишеш по конкретно какво имаш предвид в поста си за правилата и кризата за бедни и богати и тн.
HAZART написа:.,какво има за умуване?Който няма кинти ще си седи у дома.Бедните в болницата не ги искат камо ли на национална среща! Гадно но е истина.
Е,никой не ми е виновен,че няма да го еМитев написа:и в крайна сметка който не може да отдели 20 лева - да си седи в къщи , а не да прави панаири тук![]()
От тук насетне трия всяко мнение свързано с пари

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Баси , траях си , траях ама кат гледам какво се заформи ... То най-малко аз требва да се обаждам щот ако дойда ще е само за един ден без никакво преспиване по ред причини ама като гледам какво е рев , какво е вой , какво е ларж и какво е мрънкане
Пичове , това с немането да сте го мислили преди да гласувате за водоем
Нема как за едни да е криза за други не и по тоя случай дай да им бръкнеме колко ни ръка стига в джобето като се възползваме от тяхната гостоприемност !!! Дразня се не друго ами от това как сума си хора гледат само и единствено от тяхната камбанарийка а не им дреме примерно Любо колко ще е назад от едно такова мероприятие баш когато се изкарват некакви парички след цяла зима суша
Още преди гласуването беше достатъчно дискутиран въпроса че ако е на Езерово ще има такса без значение че Любо се дърпа щото не е длъжен само той да дава за кефа на целият форум
Та тъй , щом е гласувано за Езерово всеки си прави сметката дали има възможност да дойде и ако не не ходи ! Сто и кусур процента съм сигурен че варианта малките буквички ще е актуален 5 към 1 в полза на "малките" без да ми дреме дали обиждам някой щото ако се почуства обиден то значи е към петте а не към едното ! Се си мисля че е повече от достатъчен жеста да се плаща еднократна такса и то само от мъжете без значение за колко време ще се пребивава там ! Сигурен съм че Любо съжалява че е предложил и тази година срещата да е там и то не за друго ами щото е широкоскроена душа и иска на всички да им е добре без значение за него как ще е та за другата среща мислете преди да гласувате

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
На сто процента съм съгласен с твоето мнение ако някой си е въобразявал че ще ходи на Езерово на аванта и без пари то жалко за самият него защото сиренето е с пари, зор за Езерово а сега отбой поради разни причини.На мен лично това ще ми бъде първа НС и не ми харесва това което става да мине живот и здраве тази НС пък догодина да се прави на някой язовир и не през забраната пък тогава всеки да си прави сметката.
П.П.Мисля си че МЯСТОТО И УСЛОВЯТА са известни вече на всички и е по-добре темата да се заключи от някой модератор защото вече стана панаир.Поздрави на всички
П.П.Мисля си че МЯСТОТО И УСЛОВЯТА са известни вече на всички и е по-добре темата да се заключи от някой модератор защото вече стана панаир.Поздрави на всички

stefan_ginev написа:
.Мисля си че МЯСТОТО И УСЛОВЯТА са известни вече на всички и е по-добре темата да се заключи от някой модератор защото вече стана панаир.Поздрави на всички.

.Мисля си че МЯСТОТО И УСЛОВЯТА са известни вече на всички и е по-добре темата да се заключи от някой модератор защото вече стана панаир.Поздрави на всички.

- pachosz
- сериозен играч
Мдаа, всичко е ясно, ще падне йедене и пийене
Що да се заключва, нека си чешем пръстите
Аз нямам шатра, някой ще ме приюти ли, или ше си карам под чадъра

Що да се заключва, нека си чешем пръстите

Аз нямам шатра, някой ще ме приюти ли, или ше си карам под чадъра

Jechev написа:
Пичове, не виждам защо трябва да се разкисват, и какво толкова непосилно има в някакви 20 лв, дето не стигат и за напиване в една кръчма, такса имаше и миналата година!
Аз също съм под въпрос по финансови и семейни причини, но имам голямо желание да дойда, но ако не мога да си позволя, просто няма да дойда, наместо да мрънкам, че ми е скъпо, имам предвид останалия масраф, освен паршивите 20 лв които са никакъв разход, в сравнение с другите салтанати за път, храна, доволно количество качествен спирт и т.н.
От както е почнала годината съм убеден, че всеки един риболовец е дал по едни 50-100лв поне за обновяване на такъма, а както в момента тече забрана масово ще се ходи на платен риболов, е питам аз, що Любо да не изкара някоя стотинка от това, че ще му правим камари боклуци и неговите момчета ще хвърчат да пазаруват и да разнасят попрекалили с алкохола колеги по цяла нощ до палатките им(както беше миналата пролет)?
Хубаво беше миналата година, когато имаше химически тоалетни и водоноска,хубаво ще е и сега, ама това не струва 2, 60лв, нали?!?
Ама, що за агнета?Ами щото е екстра бе колеги, щом някой е пожелал да тегли масрафа по печенето и доставянето, да го уважим за желанието му най-малко!
Тъпо е, че от стари вълци, като Неделчо тръгна това "разкисване" и най ме е яд, че по некоректен начин се вменява на колеги, които не са идвали а имат желание, че едвали не има някаква преебушка и някой е решил да изкарва кинти, особено след изказването, че едва ли не срещата се дели на бедни и богати!
Всеки си решава без да мрънка и създава излишно напрежение, така ги виждам аз нещата, но уви!!

та затова заключих темата - за НС всичко е ясно и дати и място .За НС се знае отдавна и не вярвам, че който иска да дойде е опрял до 10-20лв.
Колеги отварям темата , остана долу- горе седмица , само ви моля -дайте да не превръщаме темата в празни приказки , а да я използваме по - предназначение -
за организация

- pachosz
- сериозен играч
Дончо, няколко поста назад го има отговора: жени и деца - без такса.
За шатрите - всеки си носи. Аз обаче нямам, някой ще ме приюти предполагам. Освен ако не си купя до тогава.
А за бройката на хората, май че наистина все още няма даже и ориентировъчна цифра.
Колкото повече, толкова повече (отнася се и за мезетата и напитките
)
?!
За шатрите - всеки си носи. Аз обаче нямам, някой ще ме приюти предполагам. Освен ако не си купя до тогава.
А за бройката на хората, май че наистина все още няма даже и ориентировъчна цифра.
Колкото повече, толкова повече (отнася се и за мезетата и напитките

Митев, аз не съм ходил на НС до сега, и не се сещам какво предварително може да се договаря по организацията. Имам предвид нещо, което до момента не е решено. Иначе имам желание да се включа и аз в организацията, ама като не знам как и с каквоМитев написа:...дайте да не превръщаме темата в празни приказки , а да я използваме по - предназначение -
за организация

- drat
- разбира нещата
Киро ти освен да създаваш дразги и да се правиш на интересен друго знаеш ли да правиш. Миналата година ни кле дъжд да ни вали, тая година гледам си много активен по най-болната тема за такса и то при условие, че я дойдеш на среща я не дойдеш. Що се чудиш, че ти трият мненията.

- Skorpi
- сериозен играч
Аз пък имам друго предложение и го смятам за справедливо
10лв такса си е за бате ви Любо и не я бараме а екстра си е агнешкото там да е 5лв или по желание на тия които искат да ядът
Считам че така много хора ще са съгласни с това предложение

10лв такса си е за бате ви Любо и не я бараме а екстра си е агнешкото там да е 5лв или по желание на тия които искат да ядът

Считам че така много хора ще са съгласни с това предложение

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Добре де,сложете една такса 15 лв,
а който иска да даде повече,
Митев да няма право да отказва.
Любо няма думата.
а който иска да даде повече,
Митев да няма право да отказва.