Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Не на стената.Значи ни като идвахме от Асеновград-червен-долнослав-топлово не минахме през селото (Леново) а преди селото в ляво отбивката за дупките педи големия язовир Леново.Между горната и долната дупка има път и карате само по него и чак на другия край на язовира зелена поляна супер място ся рибата е там.А по въпроса на Don4o_92 един човек до нас искара 1 шаран само за деня около 1 кг.А каракуда има на воля.Дано съм бил полезен 

- Don4o_62
- учете се от него
Сега там се ходи,много ясно.Има един друг път,преди дупките,караш успоредно на тях,и след втората минаваш по стената.Надолу и излизаш между двата ръкава.Но пътя беше лош,сега не знам как е.Но ако завали няма излизане.Иначе там е много добро място.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

здр знаете ли нешто за езерово 

mincho_02 написа:здр знаете ли нешто за езерово
знаем

а би ли споделил какво е положението там 

- CrossFire
- разбира нещата
Преди около 3 години забраниха Поповския язовир, като поне за мен не стана ясно каква ще му е съдбата. Тези дни получих информация, че е пуснат за спортен риболов с условия: 10 лева такса, шарана се заплаща отделно, като има такива над 10 килограма и едра каракуда. Миналата година колега от с. Искра ми сподели, че са пускали и сомове, като заяви, че и преди да го забранят е имало такива. Имаше много кофти участък от пътя-един канал, но бил оправен! Аз на водоема съм ходил преди да го забранят и съм вадил костури по 0.500кг. бабушки и уклей.
Някой с по "свежа" информация?
Някой с по "свежа" информация?

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това за този поповски язовир ми се струва интересно....
Къде се намира, че нещо не мога да го намеря на картата

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
Това да не е между Поповица и Дебър. От няколко дни има нова табела "Спортен риболов 500 м--->" на разклона за Татарево, преди чешматаlastika написа:Това за този поповски язовир ми се струва интересно....
- CrossFire
- разбира нещата
lastika написа:Къде се намира, че ...

За достигането му трябва да се мине през с. Искра, поне аз не знам за друг път.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Влизате в селото "Искра"на центъра минавате мостчето и веднага на дясно пътя върви се по край реката и тръгвате на горе 5-6 километра черен път.Преди стената на дясно и нагоре.Пътя е лошичък наистина.
Лошото е че покрай язовира няма път местата са ограниени,се около стената.Тежката артилерия на ръце се носи.
За по достоверна информация ще се обадя и ще питам.
Кума на майка има краварници под стената.
И на мен ми е интересно за там имам много спомени от този язовир като малък,там израснах.
Инфото за трофейни екземпляри е на 100%.Преди 3 години му пуснаха готови шарани по3- 4-5 кила.Както и че си имаше диваци от преди с рекордно големи размери и на нищо не кълвяха..А легенди за сомове мутанти и щуки гиганти има много,кой верни кой не.Бащата изкара от там 16 кила щука преди 20 години, на мен рекорда ми е 5 ,100
За трофей там е мястото, но е с такса вече
Лошото е че покрай язовира няма път местата са ограниени,се около стената.Тежката артилерия на ръце се носи.

За по достоверна информация ще се обадя и ще питам.

Инфото за трофейни екземпляри е на 100%.Преди 3 години му пуснаха готови шарани по3- 4-5 кила.Както и че си имаше диваци от преди с рекордно големи размери и на нищо не кълвяха..А легенди за сомове мутанти и щуки гиганти има много,кой верни кой не.Бащата изкара от там 16 кила щука преди 20 години, на мен рекорда ми е 5 ,100

За трофей там е мястото, но е с такса вече

- Don4o_62
- учете се от него
Найстина се носеха легенди за този язовир,че държи едра риба.Но това беше преди години.Тогава навсякъде имаше риба,а тоя беше по настрани,и с лош път,та затуй държеше риба.Имаше много щука,и една година беше минала преливника,та беше отишла в Брягово.Бая народ се нахваща на щука тогава.А за горния разправяха,че вътре имало дървета,скали и т.н.Затова имало едра риба.Последно като ходих(много отдавна),язовира беше още изоставен и беше останал една локва.Дъното му си беше съвсем нормално,без никакви подводни екстри.Може да е имало големи риби,но на това ниво дето го бяха източили(през стената минаваше тръба за едно стопанство под нея),едва ли е било останало нещо едро.Мрежите бяха навлезли вече масово навсякъде.Но това беше отдавна.Сега че е под аренда,друго не знам.Нещо важно.Ходенето на този язовир ми беше 2-3 пъти,но винаги съм виждал змий(отровни) около него и най вече откъм дясния край,но там е и по усойно.Така че трябва да се внимава,че с това шега не бива.Дано и те са изчезнали.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- pacho109
- сериозен играч
Честърфилд,какво става с конуш?Имаш ли някаква информация?

Последно промяна от pacho109 на Пон Май 03, 2010 11:19 am, променено общо 1 път.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- pacho109
- сериозен играч
Така беше миналата година по -това време

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
"Корен" или Конуш 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !