Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Организация за НС 7
Модератор: sapuna
Re: Организация за НС 7
Малееееее,то голем панаир тука бре.................., а тамън се бях навил

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И аз така!!!
Като не си стаден добитък, стани пастир и поведи тези дето се чустваме стадни бе Кире!GODzillata написа:Ванка, не създавам дрязги, просто не съм стаден добитък.drat написа:Киро ти освен да създаваш дразги и да се правиш на интересен друго знаеш ли да правиш. Миналата година ни кле дъжд да ни вали, тая година гледам си много активен по най-болната тема за такса и то при условие, че я дойдеш на среща я не дойдеш. Що се чудиш, че ти трият мненията.![]()
Мненията ми нямаше да се трият, ако и аз подскачах и скандирах "20 лева", евалааааа!
Обади се на Любо, говори с него какво да правите, колко ще струват хим.тоалетни, колко извозването на боклука, агне/агнета ще има ли , и колко ще струва, отиди от първия до последния ден , посрещни и ни изпрати като вожд, пък вярвам всички ще те припознаем като такъв!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- кандидат преподавател
Българина не търпи правила и това си е .Без значение от кого ,за какво ,и в името на кое!
Кво сега се драчите за тези 20 лева,какво да ви казвам че аз работя за 400 лева на месец,да ама щом е за добра кауза ,ще взема на заем и пак ще ги дам.
За кви правила говорим,и кой на кого се налага ,немога да разбера.Аз ще дам 20 лева защото смятам за мене си че ,така трябва !
Иво вземи промени малко нещата,нека тези пари се събират по съвест и по желание,белким тогава някой хора да заживеят в демокрация
Аз нямога да разбера какво значение има тук ,модератор ли си,Митев ли си, и Митевца да си щом предлагаш нещо разумно ,защо да дразниш някой.
То сега всичко акцентира не върху парите ,ами видиш ли защо аджеба някой ще ми налага !
Ми защо си плащаме тока тогава ,откъде на къде ,това да ни задължават да плащаме е антидемократично
да ама ако не го платим режат и то веднага ,а тук кво, ще си се подърлим както винаги,после най активните няма да дойдат и готово .
С ОГРОМНОТО МИ УВАЖЕНИЕ към всички ви призовавам ,СПРЕТЕ в момента говорим за една кауза,интриги от рода -що пък ще ми налагат мисля не са на място !
Кво сега се драчите за тези 20 лева,какво да ви казвам че аз работя за 400 лева на месец,да ама щом е за добра кауза ,ще взема на заем и пак ще ги дам.
За кви правила говорим,и кой на кого се налага ,немога да разбера.Аз ще дам 20 лева защото смятам за мене си че ,така трябва !
Иво вземи промени малко нещата,нека тези пари се събират по съвест и по желание,белким тогава някой хора да заживеят в демокрация

Аз нямога да разбера какво значение има тук ,модератор ли си,Митев ли си, и Митевца да си щом предлагаш нещо разумно ,защо да дразниш някой.
То сега всичко акцентира не върху парите ,ами видиш ли защо аджеба някой ще ми налага !
Ми защо си плащаме тока тогава ,откъде на къде ,това да ни задължават да плащаме е антидемократично

С ОГРОМНОТО МИ УВАЖЕНИЕ към всички ви призовавам ,СПРЕТЕ в момента говорим за една кауза,интриги от рода -що пък ще ми налагат мисля не са на място !
Последно промяна от slivnalia на Нед Апр 25, 2010 12:49 pm, променено общо 1 път.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ех... усрахте всичко... и продължавате да серете... Киро... миналата година 3-4 седмици преди срещата кълнеше че не е на Арчар ами е на Езерово... сега кълнеш, че за организация се сабират по 20 лева...
Не може да искате условия без стотинка от ваша страна...
Хубаво ли ви беше като срахте по всички храсти и настъпвахте лайна...?!?! Тези дето бяха на НС4 знаят за какво говоря!
Айде моля ви се... проблема не ви е в нито в 10-те лева нито в агнетата...
Там сме за да се саберем, да се наядем и напием като хората и сред приятели.. ако мислите, че отсега ще осирате нещата.. по-добре Иво да затвори темата и всеки да си носи яденето и кукуто на язовира!
Не може да искате условия без стотинка от ваша страна...
Хубаво ли ви беше като срахте по всички храсти и настъпвахте лайна...?!?! Тези дето бяха на НС4 знаят за какво говоря!
Айде моля ви се... проблема не ви е в нито в 10-те лева нито в агнетата...
Там сме за да се саберем, да се наядем и напием като хората и сред приятели.. ако мислите, че отсега ще осирате нещата.. по-добре Иво да затвори темата и всеки да си носи яденето и кукуто на язовира!
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
-
- кандидат преподавател
То това ще стане, не се съмнявай,въпреки всичко ще станеMaverick написа:Е
Там сме за да се саберем, да се наядем и напием като хората и сред приятели..

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Жеков вир бях почти уредил от работодателя две тоалетни и водоноска като спонсорство.
А на Езерово плащам и присъствам. Тъй и тъй водоема е платен.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бях... и Почти не вършат работа... кажи на работодателя ти, че сме на Езерово...
Моля престанете с глупостите и ако нямате какво повече да кажете... оставете хората да организират поне неща, който за важни за останалите!
Моля престанете с глупостите и ако нямате какво повече да кажете... оставете хората да организират поне неща, който за важни за останалите!
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- drat
- разбира нещата
Ако не бях поел ангажименти и към други хора хич нямаше да му мисла.bkd написа:Малееееее,то голем панаир тука бре.................., а тамън се бях навил![]()
![]()

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
drat написа:...
На тебе Кире идеята ти е как да минеш по-тънко, и хич не ти дреме, че с твойте тънки сметки създаваш излишни спорове и интриги.

Toва може да го каже само човек, който не ме познава.

Аз ли грешно обяснявам, някои от вас ли грешно четат?

Датата и водоема бяха гласувани - така е редно и демократично.
Може да не ми се ходи на тази дата и на този водоем, но щом е "глас народен - глас Божий" - ще го уважа.
При положение, че ще дам поне 300 - 400 лв. за гориво и храна, мислиш ли, че 20 лв. са ми проблем?!

На НС - 3 нямаше правила, нямаше наложени задължения, но това не ми попречи като отидох на Езерово да подаря на Любака бутилка Балантайнс, не попречи на Тошето да донесе 400 литра бира, не попречи на Митака да изпече 100 пържоли за пенсионирането си, не попречи на други колеги да има агнета на трапезата..., бас държа, че това е срещата с най-много участници!
И 50 кинта такса не ме бъркат, но е редно да се уважават мненията на колегите и когато има различни предложения - те да се гласуват, както датите и водоемите.
Та недейте да правите мазало в темата, а някой /най-добре МитеФФФ

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
Няма да се притеснявате, ножа е дървен, черния също
Давайте я по-ведро, няма какво да делим

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Няма да се притеснявате, ножа е дървен, черния също![]()
![]()

- Skorpi
- сериозен играч
snegk написа:Няма да се притеснявате, ножа е дървен, черния също![]()
![]()
Дали е така батка дали .......
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Skorpi написа:snegk написа:Няма да се притеснявате, ножа е дървен, черния също![]()
![]()
Дали е така батка дали .......
За ножа, не знам. Черният е дървен със сигурност. За другото, просто така трябва.

- GODzillata

Таксата на ДелеФФФ - от мен!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!